Προς το περιεχόμενο

Lucid Dreaming

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παλιότερα, το πρέφαρα όταν το όνειρο γινόταν δυσάρεστο, έπεφτε κάτι σαν τσεκάρισμα του στυλ "μήπως είναι όνειρο και τελικά τη βγάλω καθαρή;". Σε καλό όνειρο δεν έχω παρέμβει ποτέ απ' όσο θυμάμαι.

Πλέον, έχω σχεδόν μόνιμη συναίσθηση πως ό,τι βλέπω είναι όνειρο, κυρίως γιατί έχω σταματήσει εδώ και χρόνια να βλέπω καλά και κακά όνειρα, βλέπω μόνο σουρεάλ παπαριές.

• Απαντ. 320
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

έλα λίγο σοβαρότητα στο συγκεκριμένο topic... εγώ δεν κοροιδεύω τα ονόματα σας εεεεε???

πλάκα κάνω σκίστε το... :lol:

Δημοσ.

Τα όνειρα αυτά λέγονται και "εναργή" όνειρα. Εγώ όσο με θυμάμαι το είχα στο χαλαρό, ακόμα και σε τελείως sureal όνειρα. Το skill που παίρνει βελτίωση είναι το resume - όταν ξυπνάω. Το καταφέρνω καμιά φορά αλλά όχι πάντα... Δίκιο έχει η μάνα - είμαι πολύ καλός στον ύπνο :-)

Δημοσ.

δυστυχώς ούτε εγώ το καταφέρνω... μάλλον γιατί αυτά τα σουρέαλ όνειρα δεν επιδέχονται εντίτινγκ! γα@% τα στατικά μου όνειρα! (θέλω δυναμικάααααααα!!!! :Ρ )

Δημοσ.

Το resume τα σπάει. Ειδικά αν έβλεπες κάτι καλό...αν δεν τα καταφέρεις θέλεις να πεθάνεις.

Δημοσ.

πολλες φορες καταλαβαινω οτι βλεπω ονειρο, μερικες φορες κανω οτι θελω ,το περιεργο ειναι(δεν ξερω αμα εχει σχεση με αυτο )οτι παθαινω υπνικη παραλυση καμια 10αρια φορες το μηνα αλλα πλεον δεν με ενοχλει σε φαση που λεω αντε τι θα γινει θα ανοιξω τα ματια να τελειωνουμε

Δημοσ.

Το resume οντως τα σπαει. Το εχω καταφερει αρκετες φορες και οταν δεν το καταφερνω τα παιρνω στο κρανιο!

Παντως να ελεγξω ονειρα δε μου εχει τυχει ποτε.

Α, μολις θυμηθηκα πως πριν μερικα χρονια ειχα δει ενα ονειρο οπου μου ειχαν κανει δωρο ενα αυτοκινητο. Χαρα να δεις εγω στο ονειρο, μιλαμε ακομα και τωρα μπορω να νιωσω εκεινο το συναισθημα. Απιστευτη χαρα. Μονο που λιγο αργοτερα ο βλακας καταλαβα οτι ειμαι σε ονειρο και σκεφτομουν μη χαιρεσαι τοσο πανιβλακα, ονειρευεσαι, δεν ειναι αληθεια, σιγα μη σου κανουν δωρο τετοιο αμαξι. Ωσπου το πηρα τελειως χαμπαρι οτι ονειρευομαι, ξυπνησα και τουλαχιστον το ξενερωμα ηταν μηδαμινο :P

Δημοσ.

Εγω καταφερα εχθες να ελεγξω για πολυ λιγο ενα ονειρο στο οποιο με κυνηγουσαν καποιοι και ξαφνικα μου εφανιστηκε ενα αμαξι αλλα μου φανηκε πολυ αργο και μικρο και ετσι εκεινη την στιγμη σκευτηκα οτι θελω ενα rx-8 και οντως μου εμφανιστηκε, απο κει και περα δεν μπορεσα να ελεγξω τιποτα αλλο και μετα απο λιγο ξυπνησα...

Το δευτερο ονειρο που εριξα τρελο γελιο μετα που το θυμηθηκα ειναι οτι ειδα τον house στο επεισοδιο με τα go kart να του σκανε τα αριστερα λαστιχα του, το καρτ να αναποδογυριζει και αυτος να βγαινει σαν αιλουρος απο το καρτ χωρις γρατζουνια αλλα και χωρις να κουτσαινει η τιποτα τετοιο και μετα απο οτι καταλαβα ειμαι εγω σαν δημοσιογραφος και ερχεται μπροστα μου και τον ρωταω "γιατι δεν εισαι στο νοσοκομειο?"

Τα mp3 που εχει στο site και αλλα διαφορα που βρηκα για lucid dreaming,theta-delta-alpha, self hypnotism ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕ ΤΙΠΟΤΑ...

Το μονο που μενει ειναι κατι βοτανα απο την αφρικη αλλα δεν τα εχω βρει σε ελληνικο site πουθενα.

Δημοσ.

ξαφνικα μου εφανιστηκε ενα αμαξι αλλα μου φανηκε πολυ αργο και μικρο

σκευτηκα οτι θελω ενα rx-8 και οντως μου εμφανιστηκε

αρα δεν επιασε ο ελεγχος.. παλι αργο πηρες :P

Δημοσ.

γμτ προχθες ήμουν με τον Kapranos και μόλις πήγαν να γίνουν ωραία τα πράγματα κατάλαβα οτι είναι όνειρο και ξύπνησα...:cry: ...το κερατάκι μου...

Θέλω lucid dreams τώρα λέμε :o

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

www.ld4all.com , το εγραψα και σε αλλο τοπικ. Κατα τα αλλα απειρα συνειδητα ονειρα, το συνηθες που κανω ειναι να περναω μεσα απο το παραθυρο σε φαση ματριξ , και αφου τα καταφερνω και ειναι αποδειξη οτι ονειρευομαι, να πηδαω απο το μπαλκονι και να κανω βολτα ( η για να σιγουρευτω να προσπαθω να απογειωθω χωρις να πηδηξω)...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...