Προς το περιεχόμενο

Lucid Dreaming

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 320
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οτι σηκώνομαι και κατουράω αυτόν που κοιμάται δίπλα μου/στο ίδιο δωμάτιο/σε άλλο δωμάτιο. Συνήθως συμβαίνει όταν κατουριέμαι πολύ αλλά είμαι σε πολύ βαθύ ύπνο για να ξυπνήσω. Και πάντα πακετώνομαι σε φάση "τι κάνω τώρα ο μαλάκας;" παρόλο που ξέρω οτι είναι όνειρο .

Δημοσ.

Εγώ είδα μια φορά ότι πήγα στον Κρόνο και μου είπε ένα πλάσμα έχει 856798 κατοίκους γκόμενες που με θέλαν και ήμουν ο εκλεκτός.

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ είδα μια φορά ότι πήγα στον Κρόνο και μου είπε ένα πλάσμα έχει 856798 κατοίκους γκόμενες που με θέλαν και είμαι ο εκλεκτός.

Οντως ηταν δαιμονας.

• Moderators
Δημοσ.

Ο Ιάσων; Αμέ. Να, μόλις μας πληροφόρησε ότι σήμερα ξύρισε τα τέτοια του.

Μην παραπληροφορεις τον κοσμο :lol:. Ανδρεα ο Ιασων ειναι νεκρος. Η υποσταση του ομως ως σκεπτομορφη μπορει να γινει ορατη μοναχα στο αστρικο πεδιο.

Δημοσ.

Θέλω lucid dreams τώρα λέμε :o

εγώ μόλις τώρα είδα οτι μου την πέφτουν και στο forum..... αχ αυτές οι γυναικες.. :P

Δημοσ.

Ελέγχω τα όνειρα μου από μικρή.δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο.πάντως μην περιμένει κανείς από τη μια μέρα στην άλλη να γίνει.πάντοτε βοηθάει κάτι απλό.πχ όταν πας για ύπνο σκέψου μια παραλία.κράτησε αυτή την εικόνα στο μυαλό σου όσο μπορείς.όσο περνάνε οι μέρες θα βλέπεις τη παραλία ποιο πολύ κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια ενός ονείρου προσπάθησε να θυμηθείς τη παραλία και θα βρεθείς εκεί.τέλος.αν το κανείς αυτο μετά σιγά σιγά θα έχεις τον έλεγχο για περισσότερα πράγματα.έτσι έμαθα να ελέγχω τα όνειρα και εχω να δω εφιάλτες από πιτσιρίκι :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...