gtsamour Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Το να καταφέρεις να έχεις lucid dreams δεν είναι καθόλου εύκολο εκτός και αν για κάποιο λόγο το έχεις "εμφοιτο" το χάρισμα. Θέλει πολλή εξασκηση και δεν ειναι κατι που καταφέρνεις να το ελέγξεις σε ενα μηνα. Το ίδιο και για την αστρικη προβολη και ίσως περισσότερο εκει. Lucid dreaming και astral projection είναι πολύ κοντινα πραγματα. Aπό το πρώτο πάς πολύ ευκολα στο δεύτερο. Επίσης απο sleep paralysis πάς πολύ εύκολα σε out of body experience αν ξέρεις τι να κανεις σε αυτο το σημειο και δεν εχεις φρικαρει. Η αίσθηση του "διαχωρισμού" κατα την αστρική προβολή μπορεί όντως να τρομοκρατήσει αν ειδικά δεν ξέρεις τι είναι αυτό και τι σου συμβαίνει. Θυμάμαι πριν χρόνια που στο ξεκάρφωτο αρχισα να έχω τετοιες εμπειρίες, τα είχα χρειαστεί αλλά σιγά σιγά ο φόβος φεύγει. Οποιος έχει πραγματικά βιώσει τετοιες εμπειρίες έστω και σύντομες, ξέρει περα απο κάθε αμφιβολία τι ήταν αυτό που βίωσε και ξέρει επίσης ότι δεν ήταν φαντασίωση ή παραίσθηση. Η αστρική προβολή όμως μπορεί να είναι και επικίνδυνη, ειδικά όταν συμβαίνει αφθόρμητα σε ανθρώπους που δεν "αντεχουν" να δουν το μοντέλο ζωής τους "δεν υπάρχει τίποτε άλλο παρα μονο όσα μπορώ να δω" να καταρρέει. Κοινώς πρέπει να έχεις ανοιχτό μυαλο... Ξέρω τετοια περίπτωση κοπέλας που αρχισε ξαφνικά να έχει παρα πολύ έντονες τετοιες εμπειρίες χωρίς να το επιδιώκει και ειχε φτάσει στα όρια νευρικού κλονισμού... ετρεχε στις εκκλησίες και στους παπάδες και κατέληξε θεούσα. Το αστρικό πεδίο δεν είναι ένας ακίνδυνος κόσμος για να "παίζουμε" και να περνάμε ωραία, μπορεί να είναι πολύ ευχάριστο αλλά μπορεί να γίνει και πολύ δυσσάρεστο. Εκεί υπάρχουν και οι "κίνδυνοι", να βιώσεις εκεί κάτι πολύ άσχημο και τρομακτικό που μετά θα επηρεάσει την καθημερινότητά σου και τη ζωή σου. Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2012 από gtsamour
gavros10 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) αυτα που θα γραψω δεν ειναι υπερβολες και οποιος θελει τα πιστευει εγω μπορω να ελεγξω τα ονειρα μου. το κακο ομως ειναι οτι οταν βλεπω αυτο που θελω ξυπναω. ειναι σαν να μπαινω πολυ βαθυα στο ονειρο και να το καταστρεφω ακουσια. οποτε το ξυπνημα ειναι μια μορφη αμυνας για το ονειρο. εκτος απο τα περιεργα ονειρα που βλεπω, οχι οτι ολα τα υπολοιπα ειναι φυσιολογικα, αυτο που κανω ειναι να καταλαβαινω οτι ονειρευομαι το οποιο ειναι ευκολο γιατι μολις αρχιζει ενα ονειρο το καταλαβαινω αμεσως και αρχιζω να παρεμβαινω σε αυτο. ολα τα αλλα ατομα στο ονειρο μου λενε αυτο που θελω να ακουσω γιατι τους το λεω, πηγαινουμε οπου τους λεω και οτι αλλο μπορει να φανταστει κανεις οτι μπορει να κανει σε ενα ονειρο για να θυμαμαι τα ονειρα οταν ξυπνησω κανονικα οταν ειμαι μεσα στο ονειρο βρισκω λεξεις κλειδια απο τα ονειρα ωστε να μπορω να θυμηθω μεσα απο αυτες ολο το υπολοιπο ονειρο Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2012 από gavros10
mphxths Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Ξέρω τετοια περίπτωση κοπέλας που αρχισε ξαφνικά να έχει παρα πολύ έντονες τετοιες εμπειρίες χωρίς να το επιδιώκει και ειχε φτάσει στα όρια νευρικού κλονισμού... ετρεχε στις εκκλησίες και στους παπάδες και κατέληξε θεούσα. Κοιτα η αστρικη προβολη/συνηδειτο ονειρεμα , ειναι φασεις που ενταξει ισως σε ξενισουν στην αρχη , σε τρομοκρατησουν αλλα τους παιρνεις το κολαι. Οταν παιζονται φασεις (στο ονειρο) οπως προειπα που στην πεφτουν "οντοτητες"...που η φρικη και ο τρομος ειναι τετοιος που σε "πεταει" εκτος ονειρου...ξυπνας αγαρμπα και νοιωθεις μουδιασμα σε ολο το κορμι και σκεφτεσαι ...πως να ξανακοιμηθεις..γιατι αυτο συμβαινει καθε τρεις και λιγο... αυτο ειναι κατι που δεν συνηθιζεται ευκολα Να δωσω ενα παραδειγμα τετοιου ονειρου και δεν θα πλατιασω αλλο γιατι δεν ειναι αυτο το θεμα μας. Ενα κλασικο που ειχε συμβει , ημουν λεει στο σπιτι μου...κατι ενοιωθα οτι ηταν κατι εξω απο την πορτα...πηγα να την ανοιξω..πεταγεται μια μαυρη οντοτητα (δεν θυμαμαι να διεκρινα μορφολογια ή χαρακτηριστικα) η οποια με αρπαξε απο τα ουλα και ενοιωθα οτι θα μου ξεριζωσει ολα τα δοντια....ενω ταυτοχρονα με σπρωχνε προς τα πισω..... Η αισθηση του τρομου και της φρικης εκεινης της στιγμης με "πεταξε" αγαρμπα εκτος ονειρου...κοινως ξυπνησα.Ισως ηταν αντιδραση αμυνας του οργανισμου. Ε αυτο δεν ειναι κατι που συνηθιζεται Επισης σε καθε ονειρο που γινοταν τετοιο σκηνικο...παντα ειχα την αισθηση οτι κατι δεν παει καλα στο ονειρο...και αμεσως μετα απο δευτερολεπτα εκδηλωνοταν η ολη φαση.Σε διαφορετικο σκηνικο / σεναριο καθε φορα. Αυτα τα ολιγα απο μενα
gtsamour Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Πρόσεξε για να καταλάβεις κάποιες διαφορές.... - Όνειρο : To κλασσικό όνειρο που γνωρίζουμε όλοι μας και που δεν είμαστε καθόλου συνειδητοί μέσα σ'αυτό. Eκφράζεται το υποσυνείδητο 100%. -Lucid dreaming : Ξεκίνησε σαν κλασσικό όνειρο που το υποσυνείδητο "εφτιαξε" το σκηνικό γύρω μας αλλά κάποια στιγμή αποκτίσαμε συνήδηση μέσα στο όνειρο οπότε και το υποσυνειδητο σταμάτησε να "παρεμβαίνει". Το σκηνικό του ονείρου όμως παραμένει και λειτουργούμε πια ενεργά μέσα σε αυτό. -Αστρική προβολη : Είναι η προβολή της συνείδησης στο αστρικό πεδίο (ή την αμέσως ανώτερη διάσταση απο τη δική μας) έχοντας όμως πλήρη συνείδηση και γνώση του τι συμβαίνει. Εκεί εξελίσονται και τα όνειρα αλλά ασυνείδητα. Οπότε αν πχ βλέπεις σε όνειρο ή συνειδητό ονείρεμα ότι στην πέφτουν οντότητες, μπορεί απλά να είναι δημιουργήματα του υποσυνειδήτου σου (αν και όχι απαραίτητα). Σε μια κανονική αστρική προβολή όμως με πλήρη συνείδηση, αν δεις "οντότητες" είναι πραγματικές και 100% υπαρκτές με ότι συνέπεια μπορεί να έχει αυτό αν δεν είναι ιδιαίτερα "φιλικές" στον συναισθηματικό σου κόσμο. Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2012 από gtsamour
andrikakis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) οταν εχεις αστρικη προβολη "βγαινεις" απο το σομα σου και πας σε αλλη "διασταση" η εισαι στον κανονικο κοσμο και δεν σε βλεπουν οι αλλοι;;; Και αυτο γινεται στ'αληθεια;;; δλδ ειναι ο αληθινος κοσμος και εισαι σαν "φαντασμα"; επισης τι εννοεις gtsamour οταν λες οτι δεν αντεχουν να δουν το μοντελο της ζωης του; Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2012 από andrikakis
gtsamour Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Και τα δύο απο αυτα που λές ισχύουν. Το αστρικό έχει πολλά επίπεδα αλλά οι γνώστες μιλάνε για 7 βασικα με υποεπίπεδα. Όταν βγαίνεις απο το σώμα σου και βλέπεις γύρω σου το γνώριμο περιβάλλον σου (αν και δεν είναι πάντα 100% ίδιο με αυτό που ξέρεις, μπορεί να έχει διαφορές) βρίσκεσαι σε αυτό που λένε RTZ (real time zone). Όταν βρίσκεσαι εκεί συνηθως δε σε αντιλαμβάνεται κάποιος που είναι στον ίδιο χώρο και λέω συνήθως γιατί έχω διαβάσει περιπτώσεις που κάποιος έχει μπορέσει να κάνει αισθητή την παρουσία του και συνήθως τον αντιλαμβάνονται σαν φαντασμα ή οπτασία. Υπάρχουν γνωστα (σε όσους ασχολούνται) θρησκευτικά παραδείγματα ώπου εν ζωή 'Αγιοι εμφανίζονταν σε κόσμο ενώ βρίσκονταν πολύ μακρυά. Το αστρικό πεδίο είναι σε ανώτερη διάσταση είτε είσαι στην RTZ είτε σε άλλο. Διαθέτει ανώτερα και κατώτερα επιπεδα. Στα τελευταία είναι που συναντάς τα "περίεργα" και δεν είναι και ότι καλύτερο να βρεθείς εκεί. Γιαυτό και όταν η ψυχολογία κάποιου είναι κακή, θα έπρεπε να αποφεύγει αστρικές προβολές γιατί μπορεί να βρεθεί στο χαμηλότερο αστρικό. Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2012 από gtsamour 1
andrikakis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Και τα δύο απο αυτα που λές ισχύουν. Το αστρικό έχει πολλά επίπεδα αλλά οι γνώστες μιλάνε για 7 βασικα με υποεπίπεδα. Όταν βγαίνεις απο το σώμα σου και βλέπεις γύρω σου το γνώριμο περιβάλλον σου (αν και δεν είναι πάντα 100% ίδιο με αυτό που ξέρεις, μπορεί να έχει διαφορές) βρίσκεσαι σε αυτό που λένε RTZ (real time zone). Όταν βρίσκεσαι εκεί συνηθως δε σε αντιλαμβάνεται κάποιος που είναι στον ίδιο χώρο και λέω συνήθως γιατί έχω διαβάσει περιπτώσεις που κάποιος έχει μπορέσει να κάνει αισθητή την παρουσία του και συνήθως τον αντιλαμβάνονται σαν φαντασμα ή οπτασία. Υπάρχουν γνωστα (σε όσους ασχολούνται) θρησκευτικά παραδείγματα ώπου εν ζωή 'Αγιοι εμφανίζονταν σε κόσμο ενώ βρίσκονταν πολύ μακρυά. Το αστρικό πεδίο είναι σε ανώτερη διάσταση είτε είσαι στην RTZ είτε σε άλλο. Διαθέτει ανώτερα και κατώτερα επιπεδα. Στα τελευταία είναι που συναντάς τα "περίεργα" και δεν είναι και ότι καλύτερο να βρεθείς εκεί. Γιαυτό και όταν η ψυχολογία κάποιου είναι κακή, θα έπρεπε να αποφεύγει αστρικές προβολές γιατί μπορεί να βρεθεί στο χαμηλότερο αστρικό. σαν τι ειναι το χαμηλο αστρικο;;; αυτο π ειπες οτι δεν αντεχουν να δουν το μοντελο της ζωης του;
gtsamour Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Το χαμηλωτερο αστρικό είναι εκεί που βρίσκονται αρνητικές οντότητες, ακομη ψυχές που παρόλο που έχουν φύγει παραμένουν προσκολλημένες σε γήινα πάθη και αρνούνται να προχωρήσουν και γενικά όλα όσα ξέρουμα απο τη θρησκεία σαν κακά (δαίμονες, μώρα, κλπ). Όταν οι δονήσεις κάποιου είναι χαμηλές τότε είναι εύκολο να βρεθεί εκεί σε μια αστρική προβολή. Όταν είναι υψηλές τότε είναι δύσκολο ενώ είναι εύκολο να βρεθεί σε ανώτερα επιπεδα. Εννοώ ότι αν κάποιος δεν έχει ανοιχτό μυαλό και πιστεύει ότι δεν υπάρχει τίποτε άλλο απο αυτό που βλέπει και ξαφνικά αρχίσει να έχει τετοιες εμπειρίες, θα τρελάθει.. Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2012 από gtsamour
andrikakis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Το χαμηλωτερο αστρικό είναι εκεί που βρίσκονται αρνητικές οντότητες, ακομη ψυχές που παρόλο που έχουν φύγει παραμένουν προσκολλημένες σε γήινα πάθη και αρνούνται να προχωρήσουν και γενικά όλα όσα ξέρουμα απο τη θρησκεία σαν κακά (δαίμονες, μώρα, κλπ). Όταν οι δονήσεις κάποιου είναι χαμηλές τότε είναι εύκολο να βρεθεί εκεί σε μια αστρική προβολή. Όταν είναι υψηλές τότε είναι δύσκολο ενώ είναι εύκολο να βρεθεί σε ανώτερα επιπεδα. Εννοώ ότι αν κάποιος δεν έχει ανοιχτό μυαλό και πιστεύει ότι δεν υπάρχει τίποτε άλλο απο αυτό που βλέπει και ξαφνικά αρχίσει να έχει τετοιες εμπειρίες, θα τρελάθει.. ποποοο θελω να το κανω τοσο πολυ!!! Αυτο γινεται μολις καταφερεις το lucid dreaming ετσι;
mphxths Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Πρόσεξε για να καταλάβεις κάποιες διαφορές.... - Όνειρο : To κλασσικό όνειρο που γνωρίζουμε όλοι μας και που δεν είμαστε καθόλου συνειδητοί μέσα σ'αυτό. Eκφράζεται το υποσυνείδητο 100%. -Lucid dreaming : Ξεκίνησε σαν κλασσικό όνειρο που το υποσυνείδητο "εφτιαξε" το σκηνικό γύρω μας αλλά κάποια στιγμή αποκτίσαμε συνήδηση μέσα στο όνειρο οπότε και το υποσυνειδητο σταμάτησε να "παρεμβαίνει". Το σκηνικό του ονείρου όμως παραμένει και λειτουργούμε πια ενεργά μέσα σε αυτό. -Αστρική προβολη : Είναι η προβολή της συνείδησης στο αστρικό πεδίο (ή την αμέσως ανώτερη διάσταση απο τη δική μας) έχοντας όμως πλήρη συνείδηση και γνώση του τι συμβαίνει. Εκεί εξελίσονται και τα όνειρα αλλά ασυνείδητα. Οπότε αν πχ βλέπεις σε όνειρο ή συνειδητό ονείρεμα ότι στην πέφτουν οντότητες, μπορεί απλά να είναι δημιουργήματα του υποσυνειδήτου σου (αν και όχι απαραίτητα). Σε μια κανονική αστρική προβολή όμως με πλήρη συνείδηση, αν δεις "οντότητες" είναι πραγματικές και 100% υπαρκτές με ότι συνέπεια μπορεί να έχει αυτό αν δεν είναι ιδιαίτερα "φιλικές" στον συναισθηματικό σου κόσμο. Καλα τα λες. οι οντοτητες που ανεφερα ηταν σε αυτο που περιγραφεις εσυ σαν "κλασικο ονειρο".Οκ μπορει να ηταν κατασκευασματα του υποσυνειδητου αλλα η αισθηση που αφηνανε ηταν τετοια που το "κλασικο ονειρο" μπορει σε καποια φαση να γινοταν "συνειδητο" σαν "αμυνα"...εννοωντας οτι "εβγαινα" απο αυτο ηθελημενα ειτε σαν αντανακλαστικο για να "γλυτωσω" απο την καστασταση που ειχα περιελθει με τις οντοτητες αυτες. Σε αστρικη προβολη , δεν εχω περιελθει ποτε , εκτος απο τις "εκκινησεις" αυτης , αλλα ισχυουν αυτα που λες. Σκεφτειτε οτι ειναι ενα πνευματικο επιπεδο/διασταση με ο,τι αυτο συνεπαγεται απο αποψη "κατοικων". Επισης απο οσο εχω διαβασει για αστρικη προβολη , κινεισαι σε μια πνευματικη διασταση , σε χωρους πραγματικους , στο σπιτι σου , εξω απο αυτο , κλπ κλπ. Κινεισαι οπου γουσταρεις απλα και μονο με την σκεψη . Π.χ. σκεφτεσαι "θελω να παω στο σπιτι της τζενιφερ ανιστον" , τσουπ και πηγες Βεβαια πρεπει να παιζει μια πουστια.Διαβαζα σε ενα βιβλιο για καποιον που εκανε αστρικη προβολη ανετα οποτε γουσταρε.Και ειχε τοποθετησει ενα κερμα σε ενα τραπεζι με σκοπο να κανει αστρικη προβολη να το κουνησει και να επιστρεψει στο σωμα του να δει αν το κερμα οντως ειχε κουνηθει. Πραγματι εκανε αστρικη προβολη , καταφερε κουνησε το κερμα , επεστρεψε στο σωμα του , αλλα το κερμα ηταν ακομα στην αρχικη του θεση. Δεν μπορεσε να το εξηγησει. @ανδρικακης : αστρικη προβολη κανεις με διαφορες μεθοδους , μια απο τις οποιες ειναι και το lucid dreaming. Θελουν ομως ολες εξασκηση δυστυχως.. Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2012 από mphxths
gtsamour Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δεν είναι απαραίτητο να κάνεις lucid dreaming για να κάνεις αστρική προβολή. Εγώ πχ σπανίως συνειδητοποιούσα ότι ονειρεύομαι και ποτέ δεν έχω περάσει απο lucid dream σε αστρική προβολή παρόλο που λένε ότι γίνεται αν συγκεντρωθείς σε ένα σημείο του σκηνικου (υποτίθεται ότι αν το κάνεις μετά απο λίγο το σκηνικό διαλυεται και βλέπεις τι πραγματικά υπάρχει στο αστρικό). Είτε βγαίνω απο το σώμα είτε μεταφέρομαι κατευθείαν κάπου αλλά δύσκολα έχω ελέγξει το που ακριβώς.
mphxths Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δεν είναι απαραίτητο να κάνεις lucid dreaming για να κάνεις αστρική προβολή. Εγώ πχ σπανίως συνειδητοποιούσα ότι ονειρεύομαι και ποτέ δεν έχω περάσει απο lucid dream σε αστρική προβολή παρόλο που λένε ότι γίνεται αν συγκεντρωθείς σε ένα σημείο του σκηνικου (υποτίθεται ότι αν το κάνεις μετά απο λίγο το σκηνικό διαλυεται και βλέπεις τι πραγματικά υπάρχει στο αστρικό). Είτε βγαίνω απο το σώμα είτε μεταφέρομαι κατευθείαν κάπου αλλά δύσκολα έχω ελέγξει το που ακριβώς. με το lucid dreaming ειναι ακομα πιο ευκολο.μιας και ελεγχεις το ονειρο , απλα σκεφτεσαι "θελω να κανω αστρικη προβολη" . thats all εσυ τι τεχνικες χρησιμοποιεις για αστρικη προβολη?
gtsamour Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Στην Καλα τα λες. οι οντοτητες που ανεφερα ηταν σε αυτο που περιγραφεις εσυ σαν "κλασικο ονειρο".Οκ μπορει να ηταν κατασκευασματα του υποσυνειδητου αλλα η αισθηση που αφηνανε ηταν τετοια που το "κλασικο ονειρο" μπορει σε καποια φαση να γινοταν "συνειδητο" σαν "αμυνα"...εννοωντας οτι "εβγαινα" απο αυτο ηθελημενα ειτε σαν αντανακλαστικο για να "γλυτωσω" απο την καστασταση που ειχα περιελθει με τις οντοτητες αυτες. Σε αστρικη προβολη , δεν εχω περιελθει ποτε , εκτος απο τις "εκκινησεις" αυτης , αλλα ισχυουν αυτα που λες. Σκεφτειτε οτι ειναι ενα πνευματικο επιπεδο/διασταση με ο,τι αυτο συνεπαγεται απο αποψη "κατοικων". Επισης απο οσο εχω διαβασει για αστρικη προβολη , κινεισαι σε μια πνευματικη διασταση , σε χωρους πραγματικους , στο σπιτι σου , εξω απο αυτο , κλπ κλπ. Κινεισαι οπου γουσταρεις απλα και μονο με την σκεψη . Π.χ. σκεφτεσαι "θελω να παω στο σπιτι της τζενιφερ ανιστον" , τσουπ και πηγες Βεβαια πρεπει να παιζει μια πουστια.Διαβαζα σε ενα βιβλιο για καποιον που εκανε αστρικη προβολη ανετα οποτε γουσταρε.Και ειχε τοποθετησει ενα κερμα σε ενα τραπεζι με σκοπο να κανει αστρικη προβολη να το κουνησει και να επιστρεψει στο σωμα του να δει αν το κερμα οντως ειχε κουνηθει. Πραγματι εκανε αστρικη προβολη , καταφερε κουνησε το κερμα , επεστρεψε στο σωμα του , αλλα το κερμα ηταν ακομα στην αρχικη του θεση. Δεν μπορεσε να το εξηγησει. @ανδρικακης : αστρικη προβολη κανεις με διαφορες μεθοδους , μια απο τις οποιες ειναι και το lucid dreaming. Θελουν ομως ολες εξασκηση δυστυχως.. Στην αρχή και εγώ ήμουν χεσμένος γιατί όπως είπα και πρίν αρχισα να έχω συμπτώματα διαχωρισμου χωρίς καν να ξέρω τι είναι. Επεφτα για ύπνο και ξαφνικά συνειδητοποιούσα κάτι σαν βουητό μέσα στο κεφάλι, δονήσεις στο σώμα, sleep paralysis κλπ Όταν το εψαξα και κατάλαβα τι γίνεται αρχισα να το επιδιώκω αλλά πάλι με φόβο, πολλές φορές πήγαινα να τα καταφέρω αλλά ή ο ενθουσιασμός ή και ο φόβος ότι θα δω κάτι να με περιμένει με το που θα "βγω" με εμπόδιζε. Σιγά σιγά όμως προχώρησα και είδα πράγματα που τα θεωρώ συγκλονιστικές εμπειρίες και δεν θα ξεχάσω καμια τους ποτέ, ευτυχώς καμια ασχημη. Βασικότατο για να κάνεις πρόοδο σε αυτό είναι να το επιθυμείς πραγματικά μέσα απο την καρδιά σου. Αν το θέλεις πραγματικά θα το καταφέρεις. Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2012 από gtsamour
Socratis_g Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 ^ αυτό γίνεται απο μόνο του ή θέλει και ναρκωτικά μαζί?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα