mphxths Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 ^ αυτό γίνεται απο μόνο του ή θέλει και ναρκωτικά μαζί? ψαχνεις δικαιολογια για να παρεις ? οχι χωρις ναρκωτικα γινονται ολα αυτα ... πολυ πιθανον καποιες παραισθησιογονες ουσιες να βοηθανε..αλλα δεν ειναι απαραιτητες.
andrikakis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 μαλιστα..... Για πες καποια μεθοδο που πετυχαινει σε εσενα
gtsamour Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) με το lucid dreaming ειναι ακομα πιο ευκολο.μιας και ελεγχεις το ονειρο , απλα σκεφτεσαι "θελω να κανω αστρικη προβολη" . thats all εσυ τι τεχνικες χρησιμοποιεις για αστρικη προβολη? Θυμάμαι είχα δοκιμάσει διάφορα αλλά ουσιαστικά νομίζω γινόταν απο μονο του με δυνατότητα επιλογής μου (και γίνεται περιοδους που θέλω). Πχ, πέφτω για ύπνο, χαλαρώνω, μπαίνω στο στάδιο υπναγωγίας (μεταξύ ύπνου-ξύπνιου) και κάπου εκεί αρχίζω να νοιώθω τα συμπτώματα διαχωρισμού με κύριο ενα δυνατό βουητό σαν κουδούνισμα μέσα στο κεφάλι. Αν σε αυτό το σημείο καταφέρω να μείνω ψυχραιμος και συγκεντρωμένος λιγο αργότερα σηκώνομαι κανονικά και φεύγω αφήνοντας το σώμα στο κρεβάτι. Δεν είναι τόσο εύκολο όσο ίσως ακουστηκε όμως, τις περισσότερες φορές καταλήγω απλά ξύπνιος στο κρεβάτι. Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2012 από gtsamour
andrikakis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Θυμάμαι είχα δοκιμάσει διάφορα αλλά ουσιαστικά νομίζω γινόταν απο μονο του με δυνατότητα επιλογής μου (και γίνεται περιοδους που θέλω). Πχ, πέφτω για ύπνο, χαλαρώνω, μπαίνω στο στάδιο υπναγωγίας (μεταξύ ύπνου-ξύπνιου) και κάπου εκεί αρχίζω να νοιώθω τα συμπτώματα διαχωρισμού με κύριο ενα δυνατό βουητό σαν κουδούνισμα μέσα στο κεφάλι. Αν σε αυτό το σημείο καταφέρω να μείνω ψυχραιμος και συγκεντρωμένος λιγο αργότερα σηκώνομαι κανονικά και φεύγω αφήνοντας το σώμα στο κρεβάτι. ποο τι γαματο!!!
mphxths Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Οταν την παλευα εγω την αστρικη προβολη , αυτο που εκανα εινα να ξαπλωνω (κυριως ανασκελα) , και να χαλαρωνω Μετα προσπαθουσα να αφουγκραστω το σωμα μου ακρη ακρη . Ε απο ενα σημειο και μετα ξεκιναγαν οι δονησεις και κατι σαν ηλεκτρισμος παντου (απιστευτη αισθηση).Καπου εκει το κοβα. Οπως εγραψα και σε προηγουμενο ποστ μια φορα ειχα φτασει με συνοπτικες διαδικασιες να αιωρουμαι (προφανως το πνευματικο μου σωμα). Επισης οτιδηποτε αλλο παρατραγουδο μου χει συμβει , συμβαινει στο ανασκελα Οποτε αν θελετε να προσπαθησετε κατι .......ανασκελα
andrikakis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Οταν την παλευα εγω την αστρικη προβολη , αυτο που εκανα εινα να ξαπλωνω (κυριως ανασκελα) , και να χαλαρωνω Μετα προσπαθουσα να αφουγκραστω το σωμα μου ακρη ακρη . Ε απο ενα σημειο και μετα ξεκιναγαν οι δονησεις και κατι σαν ηλεκτρισμος παντου (απιστευτη αισθηση).Καπου εκει το κοβα. Οπως εγραψα και σε προηγουμενο ποστ μια φορα ειχα φτασει με συνοπτικες διαδικασιες να αιωρουμαι (προφανως το πνευματικο μου σωμα). Επισης οτιδηποτε αλλο παρατραγουδο μου χει συμβει , συμβαινει στο ανασκελα Οποτε αν θελετε να προσπαθησετε κατι .......ανασκελα ησουν ακινητος και με κλειστα τα ματια;;
mphxths Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 ησουν ακινητος και με κλειστα τα ματια;; Ε ναι , ειπαμε χαλαρωνουμε..εχεις δει κανεναν να κουνιεται και να χαλαρωνει ? Ξαπλωνεις κλεινεις ματια και χαλαρωνεις.Οταν λεμε χαλαρωνεις , εστιαζεις σε καποιο επαναλαμβανομενο φαινομενο.Π.χ. χτυποι καρδιας , αναπνοη κλπ. Για αυτο μεγαλες πιθανοτητες επιτυχιας υφιστανται αν δεν εισαι πτωμα στην κουραση .Γιατι απο την χαλαρωση θα πας στον υπνο χωρις να παρεις χαμπαρι το ποσο γρηγορα Οι καλυτερες στιγμες ειναι αφου εχεις ξυπνησει και "χουζουρευεις" ή τιποτα μεσημερια οπου ενταξει δεν ειμαστε και τελειως πτωματα οταν την πεφτουμε.
andrikakis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Ε ναι , ειπαμε χαλαρωνουμε..εχεις δει κανεναν να κουνιεται και να χαλαρωνει ? Ξαπλωνεις κλεινεις ματια και χαλαρωνεις.Οταν λεμε χαλαρωνεις , εστιαζεις σε καποιο επαναλαμβανομενο φαινομενο.Π.χ. χτυποι καρδιας , αναπνοη κλπ. Για αυτο μεγαλες πιθανοτητες επιτυχιας υφιστανται αν δεν εισαι πτωμα στην κουραση .Γιατι απο την χαλαρωση θα πας στον υπνο χωρις να παρεις χαμπαρι το ποσο γρηγορα Οι καλυτερες στιγμες ειναι αφου εχεις ξυπνησει και "χουζουρευεις" ή τιποτα μεσημερια οπου ενταξει δεν ειμαστε και τελειως πτωματα οταν την πεφτουμε. αλλο εννοω Οταν αρχιζεις να μουδιαζεις κλπ ανοιγεις ματια κλπ η συνεχιζεις να εισαι ακινητος;; Επισης ποση ωρα σ παιρνει;
mphxths Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 αλλο εννοω Οταν αρχιζεις να μουδιαζεις κλπ ανοιγεις ματια κλπ η συνεχιζεις να εισαι ακινητος;; Επισης ποση ωρα σ παιρνει; Ναι παραμενεις ακινητος και με κλειστα ματια...σκεψου οτι χαλαρωση με ανοιχτα ματια ειναι δυσκολο να επιτευχθει.Τα οπτικα ερεθισματα ,δημιουργουν σκεψεις κλπ. Σκεψου οτι η χαλαρωση στην ουσια ειναι "αδειαζω απο σκεψεις".Το να εχεις κλειστα τα ματια βοηθαει κατα πολυ. Εμενα προσωπικα μου επαιρνε πολυ ωρα...Μεχρι δηλ να νοιωσω το 1ο μουδιασμα / ηλεκτρισμο στο κορμι...αρκετη ωρα...γιατι η χαλαρωση δεν ειναι κατι το ευκολο , τουλαχιστον για μενα. Ειναι πανευκολο να παρασυρεσαι και να σκεφτεσαι διαφορα.Ή να σταματησεις να εστιαζεις στην αναπνοη/χτυπους καρδιας. Αποσπαται το μυαλο πολυ ευκολα. 1
andrikakis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Ναι παραμενεις ακινητος και με κλειστα ματια...σκεψου οτι χαλαρωση με ανοιχτα ματια ειναι δυσκολο να επιτευχθει.Τα οπτικα ερεθισματα ,δημιουργουν σκεψεις κλπ. Σκεψου οτι η χαλαρωση στην ουσια ειναι "αδειαζω απο σκεψεις".Το να εχεις κλειστα τα ματια βοηθαει κατα πολυ. Εμενα προσωπικα μου επαιρνε πολυ ωρα...Μεχρι δηλ να νοιωσω το 1ο μουδιασμα / ηλεκτρισμο στο κορμι...αρκετη ωρα...γιατι η χαλαρωση δεν ειναι κατι το ευκολο , τουλαχιστον για μενα. Ειναι πανευκολο να παρασυρεσαι και να σκεφτεσαι διαφορα.Ή να σταματησεις να εστιαζεις στην αναπνοη/χτυπους καρδιας. Αποσπαται το μυαλο πολυ ευκολα. ωραια...θα κανω καποιες δοκιμες.... Προχθες προπαθουσα να κανω wild loucid dreaming και αρχισα να μουδιαζω.... ημουν σε καλο δρομο αλλα σταματησα γτ πιαστηκα χΔ
Swimmer21 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Εγω ο μονος λογος που δεν εχω δοκιμασει lucid dreaming ή αστρικη προβολη ειναι οτι φοβαμαι μην γινει καμια στραβη και δεν ξυπνησω μετα.. ποτε δεν ξερεις.. Παντως αυτο που λετε για το βουητο που ακους πριν κανεις αστρικη προβολη εχει να κανει με την αυξηση της ροης του αιματος στον εγκεφαλο.. (και συνεπως στα τριχοειδη αγγεια που βρισκονται στα αφτια) Αρα ΜΗΠΩΣ καθως αυξανει η παροχη αιματος στον εγκεφαλο, ενεργοποιει περιοχες η οποιες στην καθημερινη μας ζωη ειναι σε καταστολη και αυτο εχει ως αποτελεσμα να μπορουμε να βλεπουμε και να κανουμε πραγματα που πριν δεν μπορουσαμε? Τα οποια ισως να ειναι αληθινα.. Μου αρεσει που ξερουμε τι υπαρχει 1 δις χιλιομετρα μακρια απο την γη, ποση θερμοκρασια εχει ο χ πλανητης και δεν εχουμε εξετασει τον ανθρωπινο εγκεφαλο σχεδον καθολου.. Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2012 από Swimmer21
andrikakis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Εγω ο μονος λογος που δεν εχω δοκιμασει lucid dreaming ή αστρικη προβολη ειναι οτι φοβαμαι μην γινει καμια στραβη και δεν ξυπνησω μετα.. ποτε δεν ξερεις.. Παντως αυτο που λετε για το βουητο που ακους πριν κανεις αστρικη προβολη εχει να κανει με την αυξηση της ροης του αιματος στον εγκεφαλο.. (και συνεπως στα τριχοειδη αγγεια που βρισκονται στα αφτια) Αρα ΜΗΠΩΣ καθως αυξανει η παροχη αιματος στον εγκεφαλο, ενεργοποιει περιοχες η οποιες στην καθημερινη μας ζωη ειναι σε καταστολη και αυτο εχει ως αποτελεσμα να μπορουμε να βλεπουμε και να κανουμε πραγματα που πριν δεν μπορουσαμε? Τα οποια ισως να ειναι αληθινα.. Μου αρεσει που ξερουμε τι υπαρχει 1 δις χιλιομετρα μακρια απο την γη, ποση θερμοκρασια εχει ο χ πλανητης και δεν εχουμε εξετασει τον ανθρωπινο εγκεφαλο σχεδον καθολου.. μπορει να μην συμφερει να το εξετασουν... if you know what I mean Ερωτηση.... Αν βαλω αυτο http://www.youtube.com/watch?v=t8iipjZIAMU και επικεντροθω στην βροχη, θα με βοηθησει να χαλαροσω; Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2012 από andrikakis
ggQQbb Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Εγώ πάντως όταν ανοίγω τα μάτια γυρίζω μετα μια σβούρα για να δω αν είμαι ακομα σε όνειρο ή στην πραγματική ζωή
gtsamour Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Επίσης κάντε μια ερευνα για bineural bits, υποτίθεται βοηθάνε και υπάρχουν και mp3 είδικά για astral projection. Σε μένα πάντως δεν είδα να κάνουν καμια διαφορά. Τα ακους απαραίτητα με ακουστικά για να έχουν αποτέλεσμα. Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2012 από gtsamour
giorgos147 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Τα ακους απαραίτητα με ακουστικά για να έχουν αποτέλεσμα. Εκτός από τα Isochronic τα οποία δε χρειάζονται απαραίτητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα