andrikakis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) αυτο ειναι καλο; http://www.youtube.com/watch?v=8XbHXXGz-zg Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2012 από andrikakis
andrikakis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Ειναι στην πραγματικοτητα ετσι; http://www.youtube.com/watch?v=kjMKRr2pQVw
Luxx Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Αυτα ολα τα δημιουργουμε με το μυαλο μας ή οντως γινονται και υπαρχει και κατι αλλο που δε γνωριζουμε; Εχουμε καποια προϊστορια παππους,μανα,και εγω. Αλλα πλεον αποφασισα να μη πιστευω σε τιποτα, και ειμαι ηρεμος εδω και μερικους μηνες.. Ουτε ενα sleep paralysis, που ειχα σχεδον καθημερινα και πολλες φορες αρκετα μεσα στη νυχτα! Αν και η αστρικη προβολη παντα μου αρεσε σαν ιδεα, προσπαθησα μερικες φορες, αλλα δε καταφερα κατι σοβαρο. Γενικα πιστευα παρα πολυ σε ολα αυτα και επηρεαζομουν πολυ ευκολα. Αλλα εαν τα αφησεις, σε αφηνουν. Εκτος και αν ποτε δε υπηρξαν και ειναι ολα δημιουργιες του μυαλου. Γιατι εαν η υπνικη παραλυση εξηγειται επιστημονικα, τοτε γιατι ενω ειχα καθε ημερα, εχω να την παθω 3 μηνες;
andrikakis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 @luxx εγω δεν ξερω απο αυτα καλτερα να σου απαντησει καποιος αλλος Μαλλον θα επιχειρησω να να μεταβω σε αστρικη προβολη απο συνειδητο ονειρο.... Καποια εξτρα τιπς για τα Σ.Ο;
mphxths Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Μια μεθοδος που ειχα διαβασει για το συνηδειτο ονειρεμα στηριζοταν στην αυθυποβολη. Για παραδειγμα , πριν κοιμηθεις , διαλεγεις ενα σημειο του σωματος σου , που κατα πασα πιθανοτητα θα το κοιταξεις οταν εισαι σε καποιο ονειρο.Το πιο συνηθες ειναι τα χερια σου (παλαμες). Πριν κοιμηθεις που λες , κοιτας τις παλαμες σου και προσπαθεις να αυθυποβαλεις τον εαυτο σου οτι την ΕΠΟΜΕΝΗ φορα που θα δεις τις παλαμες σου θα εισαι σε ονειρο , αρα οταν συμβει αυτο , λογω αυθυποβολης θα καταλαβεις οτι εισαι σε ονειρο και θα μεταβεις σε συνειδητο ονειρεμα. Δεν χανεις κατι να το δοκιμασεις
benign Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Αυτα ολα τα δημιουργουμε με το μυαλο μας ή οντως γινονται και υπαρχει και κατι αλλο που δε γνωριζουμε; Εχουμε καποια προϊστορια παππους,μανα,και εγω. Αλλα πλεον αποφασισα να μη πιστευω σε τιποτα, και ειμαι ηρεμος εδω και μερικους μηνες.. Ουτε ενα sleep paralysis, που ειχα σχεδον καθημερινα και πολλες φορες αρκετα μεσα στη νυχτα! Αν και η αστρικη προβολη παντα μου αρεσε σαν ιδεα, προσπαθησα μερικες φορες, αλλα δε καταφερα κατι σοβαρο. Γενικα πιστευα παρα πολυ σε ολα αυτα και επηρεαζομουν πολυ ευκολα. Αλλα εαν τα αφησεις, σε αφηνουν. Εκτος και αν ποτε δε υπηρξαν και ειναι ολα δημιουργιες του μυαλου. Γιατι εαν η υπνικη παραλυση εξηγειται επιστημονικα, τοτε γιατι ενω ειχα καθε ημερα, εχω να την παθω 3 μηνες; Οσοι παθαινουν υπνικη παραλυση πρεπει να εχουν καποιου ειδους ιατρικο προβλημα εφοσον η πλειοψηφια των ανθρωπων δεν το παθαινει ποτε.Το ιατρικο αυτο προβλημα μπορει να ειναι οργανικο η ψυχολογικο,ισως στην περιπτωση σου να ειναι το δευτερο.Εισαι υπερευαισθητο ατομο?Αγχωνεσαι γενικα ευκολα? Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2012 από benign
mphxths Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Η υπνικη παραλυση υφισταται σε ολους κατα την διαρκεια του υπνου μας , απο οτι εχω καταλαβει. Το θεμα ειναι οτι πολλες φορες ξυπναμε τοσο αποτομα και γρηγορα που η παραλυση αυτη δεν εχει προλαβει να "φυγει". Το θεμα ειναι οτι πολλες φορες συμβαινουν "γεγονοτα" που μοιαζουν με υπνικη παραλυση , αλλα το επιστημονικο κατεστημενο τα λεει ολα "υπνικη παραλυση". αντε βγαλε ακρη http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%B7_%CF%8D%CF%80%CE%BD%CE%BF%CF%85 Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2012 από mphxths
andrikakis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Μια μεθοδος που ειχα διαβασει για το συνηδειτο ονειρεμα στηριζοταν στην αυθυποβολη. Για παραδειγμα , πριν κοιμηθεις , διαλεγεις ενα σημειο του σωματος σου , που κατα πασα πιθανοτητα θα το κοιταξεις οταν εισαι σε καποιο ονειρο.Το πιο συνηθες ειναι τα χερια σου (παλαμες). Πριν κοιμηθεις που λες , κοιτας τις παλαμες σου και προσπαθεις να αυθυποβαλεις τον εαυτο σου οτι την ΕΠΟΜΕΝΗ φορα που θα δεις τις παλαμες σου θα εισαι σε ονειρο , αρα οταν συμβει αυτο , λογω αυθυποβολης θα καταλαβεις οτι εισαι σε ονειρο και θα μεταβεις σε συνειδητο ονειρεμα. Δεν χανεις κατι να το δοκιμασεις σιγουρα θα τα κοιταξω στο ονειρο;;; Και αν ναι αυτοματα θα γυρισει σε συνειδητο; Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2012 από andrikakis
Swimmer21 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Μια μεθοδος που ειχα διαβασει για το συνηδειτο ονειρεμα στηριζοταν στην αυθυποβολη. Για παραδειγμα , πριν κοιμηθεις , διαλεγεις ενα σημειο του σωματος σου , που κατα πασα πιθανοτητα θα το κοιταξεις οταν εισαι σε καποιο ονειρο.Το πιο συνηθες ειναι τα χερια σου (παλαμες). Πριν κοιμηθεις που λες , κοιτας τις παλαμες σου και προσπαθεις να αυθυποβαλεις τον εαυτο σου οτι την ΕΠΟΜΕΝΗ φορα που θα δεις τις παλαμες σου θα εισαι σε ονειρο , αρα οταν συμβει αυτο , λογω αυθυποβολης θα καταλαβεις οτι εισαι σε ονειρο και θα μεταβεις σε συνειδητο ονειρεμα. Δεν χανεις κατι να το δοκιμασεις Οχι.. λαθος.. Τα χερια μας στο ονειρο μας δεν τα κοιταμε σχεδον ποτε.. και αν καποιος προσπαθησει να τα κοιταξει ή δεν υπαρχουν ή θα ειναι πολυ περιεργα.. Ο καλυτερος τροπος για να κανεις Lucid Dreaming ειναι να εχεις ενα αντικειμενο το οποιο θα το κοιτας πολλες φορες καθε μερα.. πχ ρολοι τοιχου, ενα ζαρι, ενα βαζο, ενα ποτηρι νερο.. κλπ Αυτο λοιπον το αντικειμενο, αφου θα το σκεφτεσαι και θα το κοιτας ολοι μερα θα λες παραλληλα απο μεσα σου "ονειρευομαι".. Το βραδυ πριν κοιμηθεις, να το εχεις διπλα σου ή απεναντι σου και να το κοιτας πριν κοιμηθεις.. Επισης θα εχεις βαλει το ξυπνητηρι σου να χτυπησει στις 4 το πρωι.. οταν ξυπνησεις θα κοιταξεις το αντικειμενο σου παλι και θα πεις "ονειρευομαι" και θα ξανακοιμηθεις.. Αν ονειρευτεις, σχεδον σιγουρα θα δεις το αντικειμενο σου, και υποσυνειδητα θα καταλαβεις οτι ονειρευεσαι.. Μπορει να παρει μερες, μπορει συνεχεια να ξυπνας, αλλα πετυχαινει με τον καιρο.. Πιστευω πως λειτουργει καλυτερα με ρολοι, καθως τα ρολογια στα ονειρα ειναι σταματημενα και περιεργα.. καταλαβαινεις δηλαδη οτι κατι δεν παει καλα.. πρεπει να συνδιασεις το "κατι δεν παει καλα" με το "ονειρευομαι" Υπαρχει και τροπος να καταφερεις αστρικη προβολη αλλα εξακολουθω να πιστευω οτι ειναι "επικινδυνο" Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2012 από Swimmer21
benign Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Η υπνικη παραλυση υφισταται σε ολους κατα την διαρκεια του υπνου μας , απο οτι εχω καταλαβει. Το θεμα ειναι οτι πολλες φορες ξυπναμε τοσο αποτομα και γρηγορα που η παραλυση αυτη δεν εχει προλαβει να "φυγει". Το θεμα ειναι οτι πολλες φορες συμβαινουν "γεγονοτα" που μοιαζουν με υπνικη παραλυση , αλλα το επιστημονικο κατεστημενο τα λεει ολα "υπνικη παραλυση". αντε βγαλε ακρη http://el.wikipedia..../Παράλυση_ύπνου Δεν νομιζω,ας πουμε εγω δεν το εχω παθει ποτε.Επισης στο λινκ που βαλατε,γραφει: Το φαινόμενο ωστόσο δεν είναι συχνό και σε όσους παρατηρείται, η πλειοψηφία βιώνει αυτή την κατάσταση το πολύ μια ή δυο φορές στη ζωή τους[2]. Ορισμένα από τα άτομα που βιώνουν αυτή την κατάσταση υποφέρουν επίσης και από ναρκοληψία.
mphxths Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δεν βαζω το ξυπνητηρι για κανεναν λογο , ουτε στις 4 ουτε καμμια ωρα Καποιος φιλος εγραψε οτι θεωρει την αστρικη προβολη επικινδυνη...γιατι ? Το θεμα δεν ειναι να κανεις αστρικη προβολη (λενε οι γνωστες) , το θεμα ειναι να μεινεις εκει "εξω". Οποιαδηποτε υπονοια κινδυνου , σε dt σε επιστρεφει στο σωμα σου. Οποτε φοβοι μην μπει αλλος στο σωμα μου και τετοια δεν υφιστανται. Τωρα αν μιλαμε για κινδυνους για οτι συναντησουμε εκει "περα" , ε ενταξει , τι να κανουμε , και στην πραγματικη ζωη μας μπορει να βγουμε στον δρομο και να μας καθαρισουν ή να μας πατησει κανα αμαξι. Πρεπει να μεινουμε κλεισμενοι στο σπιτι μας για μια ζωη ?
Swimmer21 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δεν βαζω το ξυπνητηρι για κανεναν λογο , ουτε στις 4 ουτε καμμια ωρα Καποιος φιλος εγραψε οτι θεωρει την αστρικη προβολη επικινδυνη...γιατι ? Το θεμα δεν ειναι να κανεις αστρικη προβολη (λενε οι γνωστες) , το θεμα ειναι να μεινεις εκει "εξω". Οποιαδηποτε υπονοια κινδυνου , σε dt σε επιστρεφει στο σωμα σου. Οποτε φοβοι μην μπει αλλος στο σωμα μου και τετοια δεν υφιστανται. Τωρα αν μιλαμε για κινδυνους για οτι συναντησουμε εκει "περα" , ε ενταξει , τι να κανουμε , και στην πραγματικη ζωη μας μπορει να βγουμε στον δρομο και να μας καθαρισουν ή να μας πατησει κανα αμαξι. Πρεπει να μεινουμε κλεισμενοι στο σπιτι μας για μια ζωη ? Δεν ειναι παιχνιδι ομως.. υπαρχουν πραγματα τα οποια μπορει να σε τρελανουν και να σε εθισουν..
mphxths Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δεν ειναι παιχνιδι ομως.. υπαρχουν πραγματα τα οποια μπορει να σε τρελανουν και να σε εθισουν.. Και ξανα λεω περισσοτερες πιθανοτητες υπαρχουν να σε καθαρισουν στον δρομο και να σου παρουν το πορτοφολι παρα να παθεις κατι εν ωρα αστρικης προβολης. Οπως προειπα οποιαδηποτε υπονοια , μπαμ σε γυριζει πισω. Επισης οταν "βγεις" δεν αρχιζεις τα ταξιδια...συνηθιζεις την φαση , μενεις στο "δωματιο" σου στις αρχες...και πας βημα βημα. Παντα υπαρχουν κινδυνοι αλλα σκεψου οτι στο "αστρικο επιπεδο" , ολοι ειναι ιδιοι , δεν ειναι καποιος πιο μυωδης απο καποιον αλλον. Οποτε ολα ειναι θεμα να μαθεις να "αντιμετωπιζεις" ....ο,τι κακοβουλο συναντησεις.
andrikakis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Σημερα θα κανω κατι αλλο επειδη σχεδον σιγουρα δεν θα καtαφερω L.D.... Eβαλα το ξυπνητηρι του κινητου μου στις 4:23.... Θα ξυπνησω, θα μεινω ακινητος και θα προσπαθησω να αλλαξω σομα στην ψυχη μου... Παιζει να πετυχει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα