hunter2000 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Παιδιά υπάρχει αυτή η κοινότητα στο facebook, που προβάλει και στηρίζει τα Ελληνικά προϊόντα. Όσοι έχετε facebook και σας ενδιαφέρει δείτε το. http://www.facebook.com/pages/%CE%91%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CE%B6%CF%89-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%AF%CE%B6%CF%89-%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%BF-%CE%95%CE%9B%CE%9B%CE%97%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%B5%CF%82-/334057799330
EyeofOne Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Να λογικευτούν οι τιμές στα ελληνικά προιόντα (κάποια απο αυτά) και να σταματήσουν τα παραμύθια περί ποιότητας και στήριξης της ελληνικής παραγωγής. Οταν μου πουλάς το ίδιο πάνω-κάτω προιόν με ένα πανέμορφο καπέλο με συγχωρεις αλλά επειδή δεν μου περισσεύουν θα προτιμήσω το ξένο. Και επιτέλους βαρέθηκα να κάνω μάγκες τους ίδιους συνέχεια ελληναράδες που ελέγχουν τα πάντα. Για να μην παρεξηγηθώ δεν αναφέρομαι σε όλες τις περιπτώσεις και εννοείται πως προσπαθώ όσο μπορώ να προτιμώ τον ντόπιο μικρο-παραγωγό/καλλιεργητή/μαγαζάτορα όταν και αυτός με σέβεται ως καταναλωτή.
Mirlogria Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δεν ξέρω τι λένε εκεί στο groupάκι,εγώ είδα κι απόειδα κι αφού με πηδάνε στους φόρους,απ'τον επόμενο μήνα θα προμηθεύομαι "χονδρική" ό,τι χρειάζομαι (εκτός ειδών όπως γάλα,ψωμί κ.λπ.) απ'τη Γευγελή... Μπας και χρεωκοπήσουμε μια ώρα αρχίτερα και μας μείνει καμιά ΔΕΗ ή κάνα κοίτασμα πετρελαίου...
hunter2000 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Αν χρεοκοπήσουμε να είσαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να μας μείνει τίποτε και κάποια στιγμή θα πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, δεν γίνεται μια ζωή να μας φταίνε οι άλλοι και εμείς να ασχολούμαστε μόνο με τα μπουζούκια και την μπάλα περιμένοντας τα πάντα έτοιμα.
De@th L0rd Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Αν χρεοκοπήσουμε να είσαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να μας μείνει τίποτε και κάποια στιγμή θα πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, δεν γίνεται μια ζωή να μας φταίνε οι άλλοι και εμείς να ασχολούμαστε μόνο με τα μπουζούκια και την μπάλα περιμένοντας τα πάντα έτοιμα. Ναι σωστά όπως επίσης πρέπει να αρχίσουμε να ασχολούμαστε με κάτι που λέγεται κοινωνική ευθύνη, κάτι που στα ελληνικά προϊόντα το βρίσκεις από συγκεκριμένες εταιρίες και παραγωγούς που δουλεύουν με ευρωπαϊκά πολιτισμένα πρότυπα. Πχ συνεταιρισμός κιλκίς, βιολογικές καλλιέργειες ελιάς στη σπάρτη κτλ. Οι υπόλοιποι δηλ, η πλειοψηφία είναι απατεώνες και παπατζήδες. Κοινώς κοιτάνε να προωωθήσουν ΣΑΠΙΟ πράγμα στην αγορά κοτσάρωντας του μια γαλανόλευκη ΝΑΑΑΑ επάνω και λέγοντας ελληνικό προϊόν για να το αγοράσει ο άλλος. Κάποια πράγματα είναι αναντικατάστα για μένα όπως ελληνικά όσπρια, μήλα , ξηροί καρποί. Αντίθετα τα γαλακτοκομικά πλην εξαιρέσεων είναι επιεικώς για τα μπάζα και πανάκριβα, επομένως και 10 σημαίες να βάλουν πάνω θα παίρνω τον Γερμανό και τον Αυστριακό. Πρέπει να ψωμολυσσάξουν κάποιοι ελληνάρες παραγωγοί για να μάθουν επιτέλους ότι δεν χαρίζεται τίποτα. Όσο για τη ΔΕΗ ας πρόσεχαν, τόσα χρόνια με τα κομματόσκυλα. Όχι στους ευρωπαίους στους πακιστανούς πρέπει να την πουλήσουν.
IOSTEFO Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Αλήθεια οι περήφανοι αγρότες μας γιατί δεν κατεβάζουν τα τρακτέρ τους στους αυτοκινητόδρομους;
hunter2000 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Τα τοπικά προϊόντα από συνεταιρισμούς είναι τα καλύτερα, αλλά καλό είναι να είμαστε ενημερωμένοι καταναλωτές, μέχρι τώρα πηγαίναμε σουπερμαρκετ με την πιστωτική κάρτα στο χέρι και σηκώναμε ότι βρίσκαμε μπροστά μας, και κοροϊδεύαμε και τους ξένους όταν τους βλέπαμε να αγοράζαν μόνο αυτά που χρειαζόταν.
siracos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Αλήθεια οι περήφανοι αγρότες μας γιατί δεν κατεβάζουν τα τρακτέρ τους στους αυτοκινητόδρομους; Και ποιός σου είπε ότι αυτοί που κατέβαζαν τα τρακτέρ στο δρόμο ήταν πάντα οι αγρότες;
Ntinaras Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Αλήθεια οι περήφανοι αγρότες μας γιατί δεν κατεβάζουν τα τρακτέρ τους στους αυτοκινητόδρομους; ανεβηκε το πετρελαιο
evabb Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 οσες φορες μπηκα στην λογικη να αγορασω ελληνικο προιον γτ ειναι απλα ελληνικα απογοητευτικα οικτρα. τα καλα ελληνικα προιοντα εξαγονται κιολας, αυτα ναι τρωγονται.
The_Judas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Τα ελληνικά φαγώσιμα μια χαρά είναι και τα στηρίζω όσο γίνεται. Το πρόβλημα είναι ότι δεν παράγουμε και τίποτα άλλο.
cthulhucarbide Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Τις τελευταίες μέρες έχω κάνει 4 παραγγελίες μέσω ίντερνετ από Ελλάδα. Στην μία δεν μου έχουν απαντήσει καθόλου και δεν υπήρχε καμία ενημέρωση από την ώρα της παραγγελίας και πριν από λίγο τους έστειλα μπινελίκια (ελαφριά)με ε-μαιλ να μου πουν αν προχωράει ή αν το έκλεισαν το μαγαζί τελοςπάντων. Στην 2η παραγγελία με πήραν τηλ. και μου είπαν ότι το 1 από τα 2 πράματα που είχα παραγγείλει, έχει τελείωσει. Την ακύρωσα, αλλά προς τιμήν τους είδα ότι αυτό που έχει τελείωσει το έβγαλαν από την σελίδα τους. Στην 3η παραγγελία με πήραν τηλ. και μου είπαν πάλι ότι το 1 από τα 2 που είχα παραγγείλει έχει τελειώσει, το αντικατέστησα με κάτι άλλο και περιμένω.. Στην 4η παραγγελία που έκανα σήμερα μου στέλνουν και μου λένε ότι 2 πράματα έχουν τελειώσει και θα τα έχουν πάλι την Πέμπτη οι μαλάκες. Στο σάιτ τους έγραφαν ότι είναι όλα διαθέσιμα και ακόμα αυτό γράφουν οι καραγκιόζηδες ενώ η μεγαλύτερη απατεωνιά είναι ότι στις τιμές ΔΕΝ περιλαμβάνεται η ΦάΠΑ χωρίς να το γράφουν πουθενά. Ούτε δίπλα στο προιόν ούτε με μικρά γράμματα κάτω κάτω ούτε στους όρους χρήσης ούτε πουθενά. Το βλέπεις μόνο όταν είναι να γεμίσεις το καλάθι. Σε αυτούς τους τελευταίους φταίω να τους πάρω τηλέφωνο και να τους πω να τα βάλουν εκεί που ξέρουν; που θα έρθουν του χρόνου έτσι όπως πάνε. ΄Εχω κάθε διάθεση να στηρίξω τα ελληνικά προιόντα, ή τουλάχιστον αυτά που εμπορεύονται από έλληνες αλλά με κάτι τέτοια αναρωτιέμαι αν είναι εντελώς μαλάκες ή απατεώνες ή καθυστερένοι. Και μην πω για τις υπερβολικές τιμές που θέλουν με ένα προιόν να βγάλουν ολόκληρο το μηνιάτικο, ποντάροντας στους αδαείς και σε αυτούς που βιάζονται και σε αυτούς που δεν έχουν άλλη επιλογή. Μετά από αυτές τις 4 περιπτώσεις πείτε μου εσείς, αν είναι εντελώς τυχαίο που έπεσα σε μαλάκες και αν θα πρέπει να ξαναγοράσω από ελλάδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.