Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2003 gia na doume giannh exw periergia ... emas epitrepei na perneis kinhta kai yperastika alla oxi 090 kai ekswteriko.. thanks Σε εμενα δεν επιτρεπει 090 και 800 ' date=' 801 .Ολα τα αλλα ειναι ΟΚ !!!!! [/color'] ola kalla ....... pm den esteiles omws Καλα...Ειμαι απιαστος.Δεν ξαναγινε.ΟΚ τωρα φιλε μου!!!!
Chrisad Δημοσ. 25 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2003 mynhma elifthei giannh thanks tha to dokimasw.... exw omws kapoia erwthmata an ksereis na mas peis... sthn analysh tou logariasmou otan ayth tha erthei ti tha fainetai? h xrewsh einai kanonikh?
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2003 mynhma elifthei giannh thanks tha to dokimasw.... exw omws kapoia erwthmata an ksereis na mas peis... sthn analysh tou logariasmou otan ayth tha erthei ti tha fainetai? h xrewsh einai kanonikh? Η χρεωση ειναι κανονικη.Τωρα στην αναλυση δεν ξερω τι θα φαινεται...Εγω εκει που το χρησιμοποιω απλα ο εκτυπωτης του κεντρου γραφει οτι το εσωτερικο μου πηρε το χχχχ (τα μαγικα νουμερα...).Τιποτα αλλο. :roll: :roll: :roll:
Chrisad Δημοσ. 25 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2003 poly fobamai oti sthn analysh einai to "karfwma"... tha doume telos tou mhna.... elpizw na exeis kamia akrh na me baleis doyleia an me steiloun apo thn trapeza e?? :) :)
crAss Δημοσ. 25 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2003 Kai se emena an ginete parakalo [email protected] i akoma kallitera pm crAss
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2003 Kai se emena an ginete parakalo[email protected] i akoma kallitera pm crAss Φυσικα συν-Βαζελε μου
seadog Δημοσ. 26 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2003 καλημέρα, Γιαννη στειλτο και απο εδώ να δοκιμάσουμε.... thnx
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2003 καλημέρα' date='Γιαννη στειλτο και απο εδώ να δοκιμάσουμε.... thnx[/quote'] Ελπιζω το πρωτο σου post να σου βγει γουρλιδικο.....
Vaghelas Δημοσ. 26 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2003 Να πω κι εγώ τη γνώμη μου πάνω στο συγκεκριμένο θέμα: Καλό είναι να παρακάμψετε τη φραγή που βάζει το τηλ. κέντρο, αλλά προσέξτε να μην το παρακάνετε. Αν από τη μία στιγμή στην άλλη ο λογαριασμός του εργοδότη σας αυξηθεί υπερβολικά τότε να είστε σίγουροι ότι θα το ψάξει το θέμα και μέσω ΟΤΕ μπορεί εύκολα να βρει από ποιο τηλέφωνο έγιναν κλήσεις με υπερβολική χρέωση. Άσε που ορισμένοι εργοδότες έχουν ενεργοποιημένη καταγραφή των κλήσεων στο κέντρο τους.
Vaghelas Δημοσ. 26 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2003 gia na doume giannh exw periergia ... emas epitrepei na perneis kinhta kai yperastika alla oxi 090 kai ekswteriko.. thanks Σε εμενα δεν επιτρεπει 090 και 800 ' date=' 801 .Ολα τα αλλα ειναι ΟΚ !!!!! [/color'] Οι υπηρεσίες 800 και 801 είναι του ΟΤΕ και γι' αυτό δεν μπορείς να τα καλέσεις. :wink:
sivadWS2 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2003 Καλησπέρα!! Για στείλτο και από δώ να δούμε αν πιάνει και στο δικό μας κέντρο... Ευχαριστώ...
Paralizer Δημοσ. 27 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2003 mhpos mporo na to do ki ego mpas kai kataferoume kai paroume kana kinhto giati mas exoun periorisei arketa thanx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.