bardos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 υπαρχει καποιο φορουμ που θα μπορουσα να μιλησω με παπαδες η μοναχους? σοβαρους. οχι τυπου παπαροκαδες
bardos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 δε με βοηθας βρηκα αυτο http://athonite.gr/forum/html/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=31 αλλα ειναι μη ενεργο αποτι φαινεται εχει να ανανεωθει απο το 2010
Andreas2 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 να ένα έβαλα ένα thread από τύχη να δεις. http://www.agiooros.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1220 p.s.τωρά που το βλέπω παλαιό είναι και αυτό.
cthulhucarbide Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 υπαρχει καποιο φορουμ που θα μπορουσα να μιλησω με παπαδες η μοναχους? σοβαρους. οχι τυπου παπαροκαδες Εξομολόγηση;
bardos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 οχι ακριβως προσπαθω να βρω καποιον να με βοηθησει να πιστεψω γιατι πλεον μου φαινεται πολυ δυσκολο
freedubus Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Πιστεύω οτι το μέλος Andreas2 μπορεί να σε βοηθήσει να πιστέψεις.
Andreas2 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 οχι ακριβως προσπαθω να βρω καποιον να με βοηθησει να πιστεψω γιατι πλεον μου φαινεται πολυ δυσκολο Είσαι βαπτισμένος;
bardos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 ειμαι βαπτισμενος χο... αντρεα αν αποφασισεις οτι μπορεις να με βοηθησεις να περιμενεις μια συζητηση που θα ειναι σα να συζητας με το διαβολο.. μπορει να αμφισβητησεις και εσυ την πιστη σου
Andreas2 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Μετά από μάα δευτέρα νουθεσίας παρέτου,αν άκουσες. Τι θέλεις να ρωτήσεις;
marantonis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Υπαρχει το Jesuslovesyou.gr, δεν εχει φορουμ αλλα μπορεις να στειλεις email-επιστολη και να πεις το προβλημα σου, ισως παρεις απαντηση. Εγω τους ειχα πει οτι ο Ιεχωβας παππους μου με γαμαει αφ' οτου πεθανε η γιαγια μου, δυστυχως ομως δε μου απαντησαν.
Dark_son20 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 ειμαι βαπτισμενος χο... αντρεα αν αποφασισεις οτι μπορεις να με βοηθησεις να περιμενεις μια συζητηση που θα ειναι σα να συζητας με το διαβολο.. μπορει να αμφισβητησεις και εσυ την πιστη σου please κάντε το σε αυτό το ποστ...
cthulhucarbide Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 οχι ακριβως προσπαθω να βρω καποιον να με βοηθησει να πιστεψω γιατι πλεον μου φαινεται πολυ δυσκολο Άμα δεν πιστεύεις εσύ ο ίδιος δύσκολα θα σε κάνει κάποιος να πιστέψεις. Είναι κάτι που το νιώθεις, δεν σε πείθει κανείς. Άμα πλέον δυσκολεύεσαι να πιστέψεις κάποιος λόγος θα υπάρχει. Μήπως υπάρχουν τελευταία κάποιες δυσκολίες στη ζωή σου; Λέω τώρα εγώ. Εκκλησία η γειτονιά δεν έχει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.