Προς το περιεχόμενο

εκκλησιαστικο φορουμ

bardos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υπαρχει καποιο φορουμ που θα μπορουσα να μιλησω με παπαδες η μοναχους? σοβαρους. οχι τυπου παπαροκαδες

• Απαντ. 170
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

οχι ακριβως προσπαθω να βρω καποιον να με βοηθησει να πιστεψω γιατι πλεον μου φαινεται πολυ δυσκολο

Δημοσ.

οχι ακριβως προσπαθω να βρω καποιον να με βοηθησει να πιστεψω γιατι πλεον μου φαινεται πολυ δυσκολο

Είσαι βαπτισμένος;

Δημοσ.

ειμαι βαπτισμενος χο... αντρεα αν αποφασισεις οτι μπορεις να με βοηθησεις να περιμενεις μια συζητηση που θα ειναι σα να συζητας με το διαβολο.. μπορει να αμφισβητησεις και εσυ την πιστη σου

Δημοσ.

Υπαρχει το Jesuslovesyou.gr, δεν εχει φορουμ αλλα μπορεις να στειλεις email-επιστολη και να πεις το προβλημα σου, ισως παρεις απαντηση. Εγω τους ειχα πει οτι ο Ιεχωβας παππους μου με γαμαει αφ' οτου πεθανε η γιαγια μου, δυστυχως ομως δε μου απαντησαν.

Δημοσ.

ειμαι βαπτισμενος χο... αντρεα αν αποφασισεις οτι μπορεις να με βοηθησεις να περιμενεις μια συζητηση που θα ειναι σα να συζητας με το διαβολο.. μπορει να αμφισβητησεις και εσυ την πιστη σου

please κάντε το σε αυτό το ποστ...

Δημοσ.

Άμα δεν πιστεύεις εσύ ο ίδιος δύσκολα θα σε κάνει κάποιος να πιστέψεις. Είναι κάτι που το νιώθεις, δεν σε πείθει κανείς. Άμα πλέον δυσκολεύεσαι να πιστέψεις κάποιος λόγος θα υπάρχει. Μήπως υπάρχουν τελευταία κάποιες δυσκολίες στη ζωή σου; Λέω τώρα εγώ.

Εκκλησία η γειτονιά δεν έχει;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...