Traumatias Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Έχω την εντύπωση πως κάθε είδους εσωτερικός διάλογος (ακόμα και αυτός που ''ακούς φωνές'' ή φαντάζεσαι όντως να μιλάς με άλλο άτομο) είναι απολύτως φυσιολογικός και βοηθάει στην βελτίωση της προσωπικότητας του ατόμου. Δεν πιστεύω όμως ότι ο εσωτερικός διάλογος έχει σχέση με τον Θεό...εκτός αν είσαι ψωνάρα(δεν αναφέρομαι προσωπικά σε κάποιον)...
bardos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 φιλε bardos αν δεν πιστεψεις στον εαυτο σου δεν πας πουθενα.... ποσο χρονων εισαι?φιλους εχεις? και φιλους και φυσιολογικη ζωη κοντα στα 30 αλλα δε θελω να συζητησω τετοια θεματα με ατομα που γνωριζω προσωπικα
Komorias Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 και φιλους και φυσιολογικη ζωη κοντα στα 30 αλλα δε θελω να συζητησω τετοια θεματα με ατομα που γνωριζω προσωπικα μα αυτοι νοιαζονται!!!
opera Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Κι εγώ το παστίτσιο, το θέμα είναι πως υπάρχει "κοσμοθεωρία" γι' αυτό το ζήτημα. μπορεί να υπάρχει αλλά είναι στο περιθώριο = ανύπαρκτη για προφανείς λόγους και δε μου αρέσουν οι τομαριστές και γενικά υποστηρικτές της φιλοσοφίας του.
Lucifer Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Κοίτα, πριν τρεις ώρες δεν ήξερες για την ύπαρξή τους, αν μέσα σε αυτές κατάφερες και τα διάβασες όλα και αυτό είναι το συμπέρασμά σου, να το συζητήσουμε, εγώ άλλα είχα συμπεράνει. Αν πάλι μιλάς για κάτι που δεν γνωρίζεις, στην υγειά σου.
evabb Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 μπορεί να υπάρχει αλλά είναι στο περιθώριο = ανύπαρκτη για προφανείς λόγους και δε μου αρέσουν οι τομαριστές και γενικά υποστηρικτές της φιλοσοφίας του. το ανυπαρκτη μου αρεσε, ειδικα στην εποχη που ζουμε ειναι τραγικη ειρωνια αυτο.
status Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Κοίτα, πριν τρεις ώρες δεν ήξερες για την ύπαρξή τους, αν μέσα σε αυτές κατάφερες και τα διάβασες όλα και αυτό είναι το συμπέρασμά σου, να το συζητήσουμε, εγώ άλλα είχα συμπεράνει. Αν πάλι μιλάς για κάτι που δεν γνωρίζεις, στην υγειά σου. Εσύ τώρα τι περίμενες; Να του ανοίξεις τα μάτια; Αφού η εκκλησία τους έχει μάθει να μισούν οτιδήποτε σαρκικό. Επίσης, προς όλους. http://www.cosmo.gr/LoveSex/USA/323940.html Κ όπως είχα πει σε μια πρώην μου, εγώ σεξ μεγάλη εβδομάδα έχει, είτε μου κάτσεις είτε όχι. ;ρ
opera Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Κοίτα, πριν τρεις ώρες δεν ήξερες για την ύπαρξή τους, αν μέσα σε αυτές κατάφερες και τα διάβασες όλα και αυτό είναι το συμπέρασμά σου, να το συζητήσουμε, εγώ άλλα είχα συμπεράνει. Αν πάλι μιλάς για κάτι που δεν γνωρίζεις, στην υγειά σου. Ποτέ δε δήλωσα ότι τα γνωρίζω όλα και αν επιτρέπεις η αναφορά σου στον Επίκουρο και τους ηδονιστές σε σχέση με το σχόλιό μου στην ευα (γιατί έτσι το ξεκίνησες) είναι άκυρη γιατί σχεδόν κανείς στη σημερινή εποχή δεν εννοεί ως ηδονή και καλοπέραση την πνευματική ηδονή και καλοπέραση (Επίκουρος) αλλά κυρίως αναφέρεται στα υλικά αγαθά (απολαύσεις της σάρκας)και σε αυτή τη καλοπέραση αναφερόμουν εγώ όπως τη καταλαβαίνει η πλειοψηφία των ανθρώπων. Να διορθώσω το σχόλιό μου όσον αφορά τους τομαριστές πως δεν ευθύνεται ο φιλόσοφος αλλά μόνο όσοι τον παρερμήνευσαν. Όσο για το φίλο status έχω να πω ότι προτιμώ να δηλώνω ένθεος άθρησκος. Κατά τα άλλα δεν επιθυμώ να εμπλακώ σε συζήτηση φιλοσοφικού περιεχομένου γιατί το θέμα είναι ανεξάντλητο και δεν είναι αντικείμενο για αντιπαράθεση,αφορά τον καθένα από εμάς ξεχωριστά και προσωπικά για τη δική μου κοσμοθεωρία παίρνω όποιο στοιχείο θεωρώ θετικό για την αρμονική συμβίωση των ανθρώπων από κάθε φιλοσοφία και προσπαθώ να το κάνω τρόπο ζωής.
marantonis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Έχω την εντύπωση πως κάθε είδους εσωτερικός διάλογος (ακόμα και αυτός που ''ακούς φωνές'' ή φαντάζεσαι όντως να μιλάς με άλλο άτομο) είναι απολύτως φυσιολογικός και βοηθάει στην βελτίωση της προσωπικότητας του ατόμου. Δεν πιστεύω όμως ότι ο εσωτερικός διάλογος έχει σχέση με τον Θεό...εκτός αν είσαι ψωνάρα(δεν αναφέρομαι προσωπικά σε κάποιον)... Wtf, ποιός μπουφος φανταστηκε οτι η σκεψη του ειναι η φωνη του θεου; εκτος απτην κοπελα στο breaking the waves. Damn.
μαφαλντα Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Εεεχμμ.. πρόεδρος υπερδύναμης είχε επίσης επικοινωνία.Damn.
-nick- Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Έχω την εντύπωση πως κάθε είδους εσωτερικός διάλογος (ακόμα και αυτός που ''ακούς φωνές'' ή φαντάζεσαι όντως να μιλάς με άλλο άτομο) είναι απολύτως φυσιολογικός και βοηθάει στην βελτίωση της προσωπικότητας του ατόμου. Εγω θα συμφωνησω, διαφοροι ψυχομπατσοι ομως οχι ... Αν οντως ακους φωνες και οχι "ακους" τοτε ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα... Αν απλα κανεις υποθετικους διαλογους και σεναρια τοτε κομπλε.. Και παλι ειναι λιγο επικινδυνο να το πιστεψεις 100% οτι επικοινωνεις με καποιον και οχι οτι απλα ειναι καποια υποθετικα σεναρια... Αν εχεις επιγνωσει οτι εσυ εισαι ο δημιουργος, no worries.
marantonis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Εεεχμμ.. πρόεδρος υπερδύναμης είχε επίσης επικοινωνία.Damn. Τρου. Ξερουμε το μεσο επικοινωνιας;
μαφαλντα Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 «Ο πρόεδρος λέει ότι μιλάει με το Θεό κάθε μέρα, και οι χριστιανοί τον λατρεύουν γι’ αυτό. Αν ο πρόεδρος έλεγε ότι μιλά με το Θεό μέσα από το πιστολάκι για τα μαλλιά του, θα σκεφτόντουσαν πως είναι τρελός. Αδυνατώ να αντιληφθώ πώς η προσθήκη ενός σεσουάρ το καθιστά αυτό πιο παράλογο.» —Sam Harris Το σεσουάρ.
marantonis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 και φιλους και φυσιολογικη ζωη κοντα στα 30 αλλα δε θελω να συζητησω τετοια θεματα με ατομα που γνωριζω προσωπικα Χωρις παρεξηγηση, θα εκοβα το κεφαλι μου οτι ησουν γυρω στα 16. «Ο πρόεδρος λέει ότι μιλάει με το Θεό κάθε μέρα, και οι χριστιανοί τον λατρεύουν γι’ αυτό. Αν ο πρόεδρος έλεγε ότι μιλά με το Θεό μέσα από το πιστολάκι για τα μαλλιά του, θα σκεφτόντουσαν πως είναι τρελός. Αδυνατώ να αντιληφθώ πώς η προσθήκη ενός σεσουάρ το καθιστά αυτό πιο παράλογο.» —Sam Harris Το σεσουάρ. Good to know.
Nikolakisg13 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δεν ξερω αν το ανεφερε κανεις εως τωρα αλλα... Αληθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.