nickarmy Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 πο πο τι έχετε πάθει με τον ανδρέα... η μόνη λύση για αυτό είναι να πας και να βρεις κάποιο μοναχό , κανένας άλλος δεν είναι σε θέση να σε βοηθήσει,γνωστός ή άγνωστος και προπάντων όχι σε foroum
Andreas2 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Εγώ απλά ξέρω έστειλα links με βιβλία σε κάποιον αλλά δυστηχώς δεν τα έχω σε αυτό το Pc.Ξέρω ομώς ιστοσελίδες καθώς και θέματα δογματικά.
bardos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 μετα απο οριμη σκεψη και ενα γεγονος που θα μπορουσε να μου εχει στοιχισει τη ζωη κατεληξα στο συμπερασμα οτι οι θρησκειες ειναι ενα κατασκευασμα για να μην επικρατει ο νομος της ζουγκλας αναμεσα στους ανθρωπους (οσο γινεται αυτο). και για οσους δεν πιανουν οι θρησκειες η κουλοτουρα πλεον εχει εφευρει την πνευματικοτοητα τυπου near death experience για να μας πεισει οτι και "θεος" να μην υπαρχει ο ανθρωπος εχει ψυχη και δεν ειναι απλα τυχαιο το γεγονος οτι ζουμε και το ποσο ζουμε θα μου ηταν πολυ πιο ευκολο να επαναπαυτω στην υπαρξη θεου αλλα πλεον ακομα και να παρακαλεσω το θεο για κατι μου φενεται κοροιδια προς τον εαυτο μου.
marantonis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Είναι αιρετικοί το jesuslovesyou. Συκοφαντη ελα http://www.athonite.gr/forum/html/index.php
cthulhucarbide Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Αφού το έχεις βγάλει το συμπέρασμα. Τι θέλεις και ψάχνεσαι..
Andreas2 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Κοίτα εγώ έπαθα την λεγόμενη ΄΄αστρική προβολή΄΄.Ενώ ήμουν στο πάτωμα κάτω,κάτι έγινε,βγήκε το πνεύμα μου και αιωρούμουν και είδα την αδερφή μου να πέφτει στο κρεβάτι.Έγινε πιστεύω κατά παραχώρηση Θεού.Μετά από 3 χρόνια έμαθα τι ήταν.
marantonis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Παιδια ο Θεος ειναι απλα μια ερωτικη φαντασιωση.
g_alkis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Κοίτα εγώ έπαθα την λεγόμενη ΄΄αστρική προβολή΄΄.Ενώ ήμουν στο πάτωμα κάτω,κάτι έγινε,βγήκε το πνεύμα μου και αιωρούμουν και είδα την αδερφή μου να πέφτει στο κρεβάτι.Έγινε πιστεύω κατά παραχώρηση Θεού.Μετά από 3 χρόνια έμαθα τι ήταν. H αδερφή σου ή το πνεύμα της αδερφής σου? Με μπέρδεψες
bardos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Αφού το έχεις βγάλει το συμπέρασμα. Τι θέλεις και ψάχνεσαι.. θελω να αλαξει αυτο... αυτο ψαχνω καποιον ο οποιος ειναι ικανος να μου το αλλαξει
Andreas2 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Την αδερφή μου σωματικά που κοιμόταν στο κρεβάτι.Εγω στο πάτωμα.
marantonis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 θελω να αλαξει αυτο... αυτο ψαχνω καποιον ο οποιος ειναι ικανος να μου το αλλαξει Εδω δε θα βρεις, ημαστε ολοι αφορισμενοι. Και για να μιλησουμε σοβαρα, δεν υπαρχει πιο περιεργο/κωμικοτραγικο πραγμα απο το να ζητας καποιον ικανο να χειραγωγησει την αποψη σου.
bardos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 δεν θελω να χειραγωγησει την αποψη μου δογματικα. θελω να με πεισει. να αντικρουσει ολα μου τα επιχειρηματα ωστε να του πω ναι εχει δικιο.
cthulhucarbide Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 θελω να αλαξει αυτο... αυτο ψαχνω καποιον ο οποιος ειναι ικανος να μου το αλλαξει Δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο. Ούτως ή άλλως αφού το λες μόνος σου ότι είναι κατασκεύασμα. Τζάμπα κόπος θα είναι να πας να σου αλλάξουν γνώμη δεν θα δουλέψει.
pappous_soulis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 θελω να αλαξει αυτο... αυτο ψαχνω καποιον ο οποιος ειναι ικανος να μου το αλλαξει Και γιατί να το αλλάξεις? Έβγαλες κάποια συμπεράσματα χρησιμοποιώντας το μυαλό σου, μένει να τα αποδεχτείς.
DKNI Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 μετα απο οριμη σκεψη και ενα γεγονος που θα μπορουσε να μου εχει στοιχισει τη ζωη κατεληξα στο συμπερασμα οτι οι θρησκειες ειναι ενα κατασκευασμα για να μην επικρατει ο νομος της ζουγκλας αναμεσα στους ανθρωπους (οσο γινεται αυτο). και για οσους δεν πιανουν οι θρησκειες η κουλοτουρα πλεον εχει εφευρει την πνευματικοτοητα τυπου near death experience για να μας πεισει οτι και "θεος" να μην υπαρχει ο ανθρωπος εχει ψυχη και δεν ειναι απλα τυχαιο το γεγονος οτι ζουμε και το ποσο ζουμε θα μου ηταν πολυ πιο ευκολο να επαναπαυτω στην υπαρξη θεου αλλα πλεον ακομα και να παρακαλεσω το θεο για κατι μου φενεται κοροιδια προς τον εαυτο μου. Μπα Απλα οταν αρχισαμε να εχουμε IQ πανω απο αμοιβαδας (περιπου 1 γενεια μετα αφου σταματησαμε να ειμαστε κυριολεκτικα αμοιβαδα) προσπαθουσαμε να καταλαβουμε τι συμβαινει Οτι δεν καταλαβαιναμε "Καποιος αλλος τα κανει, καποιος γαματος" Ετσι φτιαχτηκαν οι 1οι Θεοι Αργοτερα, οταν μπηκε στην συνειδηση μας η εννοια του θανατου (as in ο διπλανος μας στη σπηλια δεν κουνιοταν) εγινε το απολυτως φυσιολογικο: κλασαμε μεντες οτι θα το παθουμε και εμεις Ετσι αναγκαστικα επρεπε να πειστουμε οτι υπαρχει και κατι "αλλο", Μετα τη Ζωη Ολα τα υπολοιπα τα ξερεις. Ή δεχεσαι οτι υπαρχει ενας Θεος omnipotent Ή όχι. Κανεις δεν μπορει να σε κανει να πιστεψεις. Ή δεχεσαι οτι ΜΠΟΡΕΙ να υπαρχει καποιος που κανει τα παντα, εξηγει τα παντα και ο,τι επιχειρημα και να σου φερω δεν σε νοιαζει Ή ξεκινας να το ψαχνεις - και εκει το χανεις το παιχνιδι, αν βαλεις τη λογικη μεσα, ΠΡΟΦΑΝΩΣ θα καταληξεις οτι δεν υπαρχει Θεος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.