Andreas2 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Σε παρακαλώ μην με ξανααμφισβητήσεις. Αυτά είναι σοβαρά πράγματα, δεν παίζουμε. Εγώ πιστεύω όλα όσα αναφέρεις, και σε σέβομαι απόλυτα. Αν είναι δυνατόν. Μακάρι,φάνηκε πάντως σοβαρό το ύφος σου και άκουσα παρόμοια.
freedubus Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Μακάρι,φάνηκε πάντως σοβαρό το ύφος σου και άκουσα παρόμοια. Επίσης έχω λάβει μέρος σε σατανιστική τελετή μαύρης μαγείας. Δεν μπορώ να αποκαλύψω περισσότερα. Ήμουν μικρός, δεν ήξερα. Από τότε πάντως όλα πηγαίνουν στραβά στη ζωή μου. Ψάχνω τρόπο να επανορθώσω. Ξέρεις κανέναν Γέροντα;
DKNI Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Αν βρεις, δωστε και αποδω Θα ειχε ενδιαφερον να δω πως στο καλο ειναι ενα εκκλησιαστικο φορουμ Το φανταζομαι σε στυλ Ηardware¨-Δογματα και αποψεις που δεν αλλαζουν Software-Θρησκευτικα θεματα προς συζητηση Αλληλουια-Οτι δεν μπορει να συζητηθει αλλου
marantonis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Μακάρι,φάνηκε πάντως σοβαρό το ύφος σου και άκουσα παρόμοια. Κοντευω να λιποθυμησω :lol:
Andreas2 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 κοιτα φιλε οταν μιλαμε για δαιμονες σε καμια περιπτωση δε πιστευω οτι εχουν "υλικη" υποσταση, ουτε και πριν πιστευα κατι τετοιο. αυτα που λες τα αποδιδω στη φαντασια σου στις φοβιες σου στο μυαλλο σου. τελοσπαντν μαλλον κακως εκανα και ανοιξα τετοιο θεμα εδω περα, βασικα απλα ηθελα καποιο καταλληλο φορουμ και οχι να το συζητησω εδω μεσα αφου οι περισσοτεροι πανω κατω τα ιδιια με εμενα πιστευετε. δε θα ηταν ασχημο να σβηστει το θεμα... Το κατάλαβα ότι κάποιος θα έλεγε για υποσυνείδητα,μερικές φορές ναι είναι,αυτά όχι.Μπορεί να κοροιδεύουν μερικοί αλλά έτσι εμπειρίες είχα. Υλοποιούνται οι δαίμονες.
Andreas2 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Επίσης έχω λάβει μέρος σε σατανιστική τελετή μαύρης μαγείας. Δεν μπορώ να αποκαλύψω περισσότερα. Από τότε πάντως όλα πηγαίνουν στραβά στη ζωή μου. Ψάχνω τρόπο να επανορθώσω. Ξέρεις κανέναν Γέροντα; Τωρά σοβαρομιλάς;Θέλεις μεγάλη μετάνοια αν πράγματι έκανες έτσι.
bardos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 βασικα περιμενα οτι το αγιο ορος θα ειχε καποιο φορουμ που να συζητανε αντιστοιχα θεματα με τον ευκολοτερο τροπο επικοινωνιας στο 2011...
marantonis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Χωρις αμφιβολια η κορυφαια σκηνη του Ελληνικου κινηματογραφου. Και στις τοπ 5 παγκοσμιως.
DKNI Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 βασικα περιμενα οτι το αγιο ορος θα ειχε καποιο φορουμ που να συζητανε αντιστοιχα θεματα με τον ευκολοτερο τροπο επικοινωνιας στο 2011... Θεε μου (No pun intended) κανε να υπαρχει κατι τετοιο, PLease!
Andreas2 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Εγώ που ήμουν στρατό κάποιος έλεγε που ήξερε ο πνευματικός του αμαρτήματα που έκρυβε/φοβόνταν να πει και συνεβήκαν χρόνια πριν και ήταν εντελώς μυστικά πράματα.
freedubus Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Τωρά σοβαρομιλάς;Θέλεις μεγάλη μετάνοια αν πράγματι έκανες έτσι. Ναι μιλώ απόλυτα σοβαρά. Βέβαια δεν έκανα και πολλά, απλά παρατηρούσα τους άλλους. Ο αρχηγός της ομάδας ήταν ένας βενζινάς. Αλλά ας μην επεκταθώ. Τι είδους μετάνοια πρέπει να κάνω; Είχα πάει σε Ιερέα, αλλά μόλις του είπα τι είχα διαπράξει με έδιωξε κακήν κακώς και μου είπε οτι η Εκκλησία δεν έχει θέση για μένα. Οτι παραείμαι απολολώς πρόβατο. Μήπως πρέπει να πάω σε ανώτερο κληρικό, Αρχιμανδρίτη, Μητροπολίτη, ή ακόμα και στον Πατριάρχη; Ή σε κανέναν φωτισμένο Γέροντα Αγιορείτη ή ακόμα καλύτερα Ερημίτη;
marantonis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 βασικα περιμενα οτι το αγιο ορος θα ειχε καποιο φορουμ που να συζητανε αντιστοιχα θεματα με τον ευκολοτερο τροπο επικοινωνιας στο 2011... Σου εδωσα εγω πριν το λινκ αλλα... http://www.athonite.gr/forum/html/index.php
bardos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Σου εδωσα εγω πριν το λινκ αλλα... http://www.athonite.gr/forum/html/index.php δεν το ειχα προσεξει φιλε σε ευχαριστω!!!
Andreas2 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Ναι μιλώ απόλυτα σοβαρά. Βέβαια δεν έκανα και πολλά, απλά παρατηρούσα τους άλλους. Ο αρχηγός της ομάδας ήταν ένας βενζινάς. Αλλά ας μην επεκταθώ. Τι είδους μετάνοια πρέπει να κάνω; Είχα πάει σε Ιερέα, αλλά μόλις του είπα τι είχα διαπράξει με έδιωξε κακήν κακώς και μου είπε οτι η Εκκλησία δεν έχει θέση για μένα. Οτι παραείμαι απολολώς πρόβατο. Μήπως πρέπει να πάω σε ανώτερο κληρικό, Αρχιμανδρίτη, Μητροπολίτη, ή ακόμα και στον Πατριάρχη; Ή σε κανέναν φωτισμένο Γέροντα Αγιορείτη ή ακόμα καλύτερα Ερημίτη; Δεν ξέρω τι να σου πω,αλλά άμα σε έδιωξε ο Ιερέας;Για εξομολόγηση πήγες;Σου είπε ότι παραείσε αυτό;Τωρά λέμε ο Πατριάρχης κοινωνεί με αιρετικούς.Πες και άλλα να πούμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.