Προς το περιεχόμενο

εκκλησιαστικο φορουμ

bardos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μετα απο οριμη σκεψη και ενα γεγονος που θα μπορουσε να μου εχει στοιχισει τη ζωη κατεληξα στο συμπερασμα οτι οι θρησκειες ειναι ενα κατασκευασμα για να μην επικρατει ο νομος της ζουγκλας αναμεσα στους ανθρωπους (οσο γινεται αυτο). και για οσους δεν πιανουν οι θρησκειες η κουλοτουρα πλεον εχει εφευρει την πνευματικοτοητα τυπου near death experience για να μας πεισει οτι και "θεος" να μην υπαρχει ο ανθρωπος εχει ψυχη και δεν ειναι απλα τυχαιο το γεγονος οτι ζουμε και το ποσο ζουμε

θα μου ηταν πολυ πιο ευκολο να επαναπαυτω στην υπαρξη θεου αλλα πλεον ακομα και να παρακαλεσω το θεο για κατι μου φενεται κοροιδια προς τον εαυτο μου.

Τι λε ρε φίλε, άργησες, μην το πεις παραέξω γιατί θα είσαι "ζώον, χαμένο κορμί, χαμένη ψυχή" και τα ρέστα.

αχ αυτα τα θρησκευτικα topics :wub:

Η ονείρωξη του άθρησκου, να βρίσκει φανατισμένους και να τους τσιγγλάει ;ρ

Επίσης, μιας και δεν γίνεται να λείπει από τέτοιο thread.http://www.youtube.com/watch?v=t4g1sGX8UQk

• Απαντ. 170
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτό που λές οτι τα διορητικά ροφήματα τσάι, καφές κάνουν καλό και διώχνουν τις τοξίνες το έχω ακούσει κι εγώ.

Επίσης, το μεγαλύτερο σφάλμα που έκανα, τότε που έπαιρνα μέρος σε τελετές λατρείας του Σατανά έκανα ένα ταττουάζ όλη την πλάτη μου έκανα τον Δαίμονα Μπαφομέτ

220px-Baphomet.png

Τον Μπαφομέτ τον Τρίφυλλο; Αυτός δηλητηριάζει τη σκέψη και καθυστερεί την Περάτωση.

Θα σας παρακαλούσα να σοβαρευτείτε παιδιά, καλό είναι το χιούμορ, γιατί η θλίψη οδηγεί σε λανθασμένες επιλογές (όπως το ψευδώνυμό μου και το πρώτο CDR μου) αλλά να μην το παρακάνουμε γιατί κρίμα είναι να κλειδωθεί.

Εγώ φοβάμαι να κοιμηθώ, η γάτα έφερε μέσα ένα κόκκαλο που μοιάζει με δάχτυλο γυναίκας, διάβασα και όσα λέτε, είδα και τον Μπαφομέτ τον Τρίφυλλο και δε τώρα όχι, φοβάμαι.

Δημοσ.

Αυτό που λές οτι τα διορητικά ροφήματα τσάι, καφές κάνουν καλό και διώχνουν τις τοξίνες το έχω ακούσει κι εγώ.

Επίσης, το μεγαλύτερο σφάλμα που έκανα, τότε που έπαιρνα μέρος σε τελετές λατρείας του Σατανά έκανα ένα ταττουάζ όλη την πλάτη μου έκανα τον Δαίμονα Μπαφομέτ

220px-Baphomet.png

τον κουβαλάω επάνω μου βέβαια τότε ήμουν νεαρός και δεν ήξερα όμως τώρα δεν μπορώ να το αφαιρέσω έτσι αν πάω στον Πατριάρχη π.χ. να με χρίσει με μυρω ή ακομη και να με ξαναβαπτίσει και θα πρέπει να βγάλω τα ρούχα μου για να βαπτιστώ, πώς θα γίνει με τον γιδοκερατά στην πλάτη δεν θα ειμαι μεγάλη ντροπή; Τα ταττουάζ δεν αφαιρούνται όπως ξέρεις.

Σε παρακαλώ μην με αμφισβητείς μπορεί να είμαι απολωλός πρόβατο αλλά Ψεύτις και όφις δεν είμαι και ούτε πρόκειται.

Τα τατουάζ φεύγουν.Αλλά και να μην φεύγουν είναι προτιμότερο να σου το κάνουν όλο μαύρο για να φύγει αυτό και να φαίνεται σαν να έχεις μαύρο σημάδι παρά αυτό.Δεν γίνεται νόμιμα να ξαναβαπτιστείς εκτός εάν το κρύψεις ή δεν το μάθουν αλλά πάλι θα είναι άκυρο και θα κολαστείς ακόμα παραπάνω.Το μύρο όμως ξαναγίνεται.Τωρά κατά πόσο σοβαρομιλάς δεν ξέρω γιατί αλλού πάει το ύφος σου τωρά.

Δημοσ.

Αγαπητέ φιλε bardos λυπάμαι πραγματικά για εσένα ....

Δυστυχώς η γνώση είναι ένα δώρο που δίνεται σε όλους αλλα δεν μπορούνε όλοι να την αντέξουν... υπάρχουν άνθρωποι που είτε λόγο των συγκυριών με τις οποιες μεγάλωσαν και γενικά λογο των καθεστοτων της εποχής τους είτε λόγο εφυΐας είναι αδύναμα..

Εσύ δυστυχώς μοιάζεις να ανήκεις σε μια από τις 2 κατηγοριες.

Αυτό το λέω γιατί δεν γίνεται να έχεις συνειδητοποιήσει το αυτονόητο (ότι θεός ειδικά με την χριστιανική/εβραϊκή μορφή) δεν υπάρχει

ούτε θα μπορούσε ποτε να υπάρξει... και αν υπήρχε θα ήταν μάστιγα για την ανθρωπότητα όχι λύτρωση.. (αρκεί να διαβάσεις παλιά και καινή διαθήκη για να δεις τι ανωμαλίες και χυδαία πράγματα περιέχει) εμείς στην "γνώση του ποδαριού" και στο "ράδιο αρβυλα" ξέρουμε μονο όσα σε ένα μικροαστικό μυαλό μεγαλωμένο σε ένα καπιταλιστικό καθεστώς μοιάζουν "καλά" και "χαρούμενα" δηλαδή "μην κλέψεις" "να μοιράζεσαι τα πράγματα σου με τους άλλους" και διαφορα αλλα "διαφημιστικά trick"

τέσπα θα πάει αλλου και το κόβω προς το παρόν.

λοιπόν έχεις συνειδητοποιήσει όπως είπα αυτό το πράγμα αλλα παράλληλα θέλεις κάποιος να σε γελάσει άρα εθελοτυφλείς λόγο αδυναμίας... γιαυτο σε κατατάσσω σε μια από τις πάνω κατηγοριες...

το μονο που έχω να σε συμβουλέψω ότι αν σωνει και ντε θέλεις να πιστεύεις σε κάτι έτσι ώστε να έχεις κάποιο στήριγμα γιατί δεν νομίζεις ότι μπορείς να αντεπεξέλθεις με την πραγματικότητα τότε τουλάχιστον ασπάσου την ελληνική θρησκεία που αυτό ακριβώς τον στόχο είχε.. να δώσει την γνώση τις αρετές και τα ιδανικά στα αδύναμα άτομα που δεν μπορούσαν να αντέξουν την γνωση αυτη καθ'αυτη.

Θα μάθεις πολλά πράγματα και θα ανοίξουν οι ορίζοντες σου τέλος θα είσαι ένας σωστός πολίτης και ελεύθερος/απελευθερωμένος άνθρωπος με ΜΕΤΡΟ και ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ και ΣΥΝΟΧΗ -χωρίς φοβίες και πάθη και διαφορες άλλες ανωμαλίες που πιθανώς να δημιουργηθούν λόγο της καταπίεσης και του νοητικού ευνουχισμού που θα σου προκαλέσουν άλλες θρησκείες (ειδικά η εβραϊκή/χριστιανική)- αν ακολουθήσεις την ελληνική θρησκεία... πράγμα που μπορεί να σου δώσει και την δύναμη να καταλάβεις πως ο δαίμονας (θεότητα) δεν είναι τίποτα παραπάνω από το πρότυπο που αντιπροσωπεύει (ο θεός του πολεμου αντιπροσωπεύει τα χρηστά ήθη που πρέπει να ακολουθούμε κατά την μάχη κτλ) και να βρείς την δύναμη στο τέλος να ξεπεράσεις το τριπάκι της θρησκείας και να ελευθερωθείς εντελώς.

όλα τα αλλα απλά θα στρεβλώσουν το μυαλό σου ακόμη παραπάνω και θα σε κάνουν υποχείριο.

Δημοσ.

Τον Μπαφομέτ τον Τρίφυλλο; Αυτός δηλητηριάζει τη σκέψη και καθυστερεί την Περάτωση.

Θα σας παρακαλούσα να σοβαρευτείτε παιδιά, καλό είναι το χιούμορ, γιατί η θλίψη οδηγεί σε λανθασμένες επιλογές (όπως το ψευδώνυμό μου και το πρώτο CDR μου) αλλά να μην το παρακάνουμε γιατί κρίμα είναι να κλειδωθεί.

Εγώ φοβάμαι να κοιμηθώ, η γάτα έφερε μέσα ένα κόκκαλο που μοιάζει με δάχτυλο γυναίκας, διάβασα και όσα λέτε, είδα και τον Μπαφομέτ τον Τρίφυλλο και δε τώρα όχι, φοβάμαι.

Το να μοιάζει το κόκαλο με ανθρώπινο το καταλαβαίνω... τώρα πως έμοιαζε ότι ανήκει το κόκαλο σε γυναικα δεν το καταλαβαίνω.... και μην αγχώνεσαι λέγεται πως ο σατανάς αν σε επισκεφτεί το κάνει μονο τις 3 τα ξημερώματα.. χ0α0χ0αχ0α0χα0 :)

Δημοσ.

εχουν διαφορετικη πυκνοτητα και παχος τα κοκκαλα γυναικων απο των ανδρων.

προφανως το μετρησε με παχυμετρο ακριβειας η με σουπερ ντουπερ λειζερ συστεμ

Δημοσ.

και μην αγχώνεσαι λέγεται πως ο σατανάς αν σε επισκεφτεί το κάνει μονο τις 3 τα ξημερώματα.. χ0α0χ0αχ0α0χα0 :)

Φιλε, ολοι οι "ζημιαρικες" επισκεψεις μετα τις 3 τα ξημερωματα γινονται. Λεγεται και Booty call

Δημοσ.

papajo_r

αν δε κανω λαθος και οι αρχαιοι ελληνες πιστευαν σε καποιου ειδους μεταθανατια ζωη. γενικα εχω την εντυπωση οτι ολοι οι πολιτισμοι που εχουν περασει απο τη γη πιστευουν στη συνεχεια της υπαρξης μας με τον εναν η τον αλλον τροπο. εκτως ισως απο τον επισημο κουμουνισμο που ετσι κ αλλιως τον αντιπαθω. βεβαια ο αντιλογος ειναι οτι "πιστευαν" σε συνεχεια της υπαρξης γιατι αλλιως οι πολιτες θα τα κανανε ολα πουτανα... τι να πω

Δημοσ.

οχι ακριβως προσπαθω να βρω καποιον να με βοηθησει να πιστεψω γιατι πλεον μου φαινεται πολυ δυσκολο

γιατι σε τι χρησιμευει το να πιστευει κανεις σε μια θρησκεια;

Κοντά στο σπίτι μου έχει αρχαίο ιερό ελληνικών θεώ.Πάντα οι ανθρώποι πιστεύαν σε θεούς,άλλοι στον Αληθινό άλλοι σε δάιμονες,λόγω του ότι είχνα υπερφυσικές εμπειρίες με τα πέρα από του υλικού κόσμου.

γι αυτο το εχεις ριξει στα βιολογικα; :devil:

Δημοσ.

Εκκλησιαστικο φόρουμ? Δεν το είχα σκεφτεί, καλή φάση για να μπεις και να δουλέψεις λαχανικά.

Θενκς για την ιδέα.

Γυναίκα είσαι, μπορείς να δουλέψεις λαχανικά και χωρίς εκκλησιαστικά forum

Φιλικά, ξεφλουδισμένο αγγουράκι (χωρίς e coli)

:P

Δημοσ.

Ω ρε φιλε, τι είπε ο θεούλης. Για το στόρυ πάντως και οι άντρες μπορούν, οπότε μην ανοίγεσαι πολύ. =ρ

Και για να είμαι και οντοπικ, πέραν του ότι την ιδέα της κατερίνας τη βρίσκω εξαιρετικά εγκεφαλική, ήθελα να πω ότι προτιμότερο είναι από το να βουλιάξει κάποιος στην κατάθλιψη μετά από κάποια ηλικία, καλύτερα να βρει την ηρεμία του μέσω της θρησκείας αντί με στεντόν. Αρκεί να μην πρήζει. Ειλικρινά, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι κακό σε αυτό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...