Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δεν σχεδιάζω να δω καμία, αλλά επειδή ποτέ δεν ξέρεις.. παρήγγειλα το Acer Aspire 1410 να τελειώνω. Ελπίζω να μην είναι λάθος αγορά συγκριτικά με το αρκετά φθηνότερο Lenovo.
TheDevilMayCare Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Παντως ακομη κι ο μικρος Celeron ειναι (αρκετα) πανω απο Atom: http://www.notebookcheck.net/Intel-Celeron-M-743-Notebook-Processor.24843.0.html Οπως και η 4500 (πολυ) επανω απο την -επισης Intel- 3150: http://www.notebookcheck.net/Intel-Graphics-Media-Accelerator-GMA-4500M.20379.0.html
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Γράφω από το Acer Aspire.. Πολύ καλό δείχνει so far. Καλή κατασκευή με μεταλλικό φινίρισμα στο palmrest, και κομψότατο. Όλα άψογα και από επιδόσεις (τα installations Κτλπ μια χαρά σφαίρα πήγαν, του πούστη δηλαδή απλά δεν έχω ξαναδουλέψει Netbook και δεν ήξερα τι να περιμένω). Ένα περίεργο, ενώ υποστηρίζει 1300φεύγα ανάλυση, στο Resolution δίνει 1024x600 max. Why the f_ck;
TheDevilMayCare Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Να περιμενεις ανταποκριση περιπου σαν P4 650 η Athlon 3800, παραμετροποιησε λειτουργικο κ.λπ. => minimize cpu usage Σιγουρα θα υποστηριζει και αναλυση 1366 Χ 768. Ψαξτο λιγο! http://forum.notebookreview.com/acer/419117-acer-aspire-1410-1810t-1810tz-timeline-tweaks-2-a.html ^Tweaks^
JohnXarxas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 πόσο ζόρι αντέχει? δλδ απο προγράμματα και τέτοια τα αντέχει τα βαρια? τα βίντεο τα παίζει όλα χαλαρά?
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Ναι ρε όλα κομπλέ. Αφού παίζει και 1080p.. Ακούστε η γκαντέμο τι έπαθα! ΠΡΩΤΟ βράδυ μαζί με το notebook, γινόταν τις π***νας και έπεσε βότκα πορτοκάλι πάνω στο πληκτρολόγιο του notebook.. Τι ξενέρα.. Το γυρίσαμε ανάποδα, τρέξαμε και το στεγνώσαμε. Το σύστημα δεν έπαθε τίποτα, αλλά τα πλήκτρα κολλάνε τα κέρατα και μου βγαίνει η πίστη να πληκτρολογήσω! Πιστεύεται πως αν τα πάρω όλα ένα-ένα και τα βγάλω, παίζει να σπάσει τίποτα; Απαιτείτε ο καθαρισμός, κάτι πρέπει να κάνω..
Dbzakias2 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Ναι ρε όλα κομπλέ. Αφού παίζει και 1080p.. Ακούστε η γκαντέμο τι έπαθα! ΠΡΩΤΟ βράδυ μαζί με το notebook, γινόταν τις π***νας και έπεσε βότκα πορτοκάλι πάνω στο πληκτρολόγιο του notebook.. Τι ξενέρα.. Το γυρίσαμε ανάποδα, τρέξαμε και το στεγνώσαμε. Το σύστημα δεν έπαθε τίποτα, αλλά τα πλήκτρα κολλάνε τα κέρατα και μου βγαίνει η πίστη να πληκτρολογήσω! Πιστεύεται πως αν τα πάρω όλα ένα-ένα και τα βγάλω, παίζει να σπάσει τίποτα; Απαιτείτε ο καθαρισμός, κάτι πρέπει να κάνω.. DOA κατι θα σκεφτεις...
Dbzakias2 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 DOA σε acer δεν παίζει. εμενα δηλαδή πως ειχε γινει;... Παντα πιστευα πως η πωλήτρια σε αυτο το καταστημα μου την έπεφτε αλλα και DOA να μου δωσει ετσι; τι να πω... Παντως ξαναλεω πως εμενα ετσι ειχε γινει!
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Όχι ρε παιδιά.. μη μου το κάνετε αυτό.. ΠΡΕΠΕΙ να υπάρχει λογικότερη λύση από DOA σε Acer + EBW.gr service! Είχα βγάλει ένα κουμπί όταν τα καθάριζα με μπατονέτα, δεν βγήκε 100% αλλά έκανε αμέσως κλακ και ξανακλείδωσε! Δεν έχετε δοκιμάσει να τα βγάλετε; Σπάνε; Τα τραβάω μια φωτογραφία να θυμάμαι τη σειρά, βγάλσιμο, καθαρό οινόπνευμα, και βάλσιμο.. Όχι;;
jtheogr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δεν μου κάνει εντύπωση , εχουμε γεμίσει με παραμάγαζα και παραεισαγωγές (που έχουν γεμίσει με άχρηστο χαλασμένο στοκ απο επιστροφές)... Αναφερόμουν σε προιόν που είναι αγορασμένο απο καταστημα και έχει την επίσημη εγγυηση απο Acer Ελλας.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Ρε παιδιά πόσο μπ___ελα να είναι; Δεν θα δουν αλκόοκ + πορτοκαλάδα μέσα στα πλήκτρα; Δηλαδή πόσο κορόιδα να είναι; Ο μόνος λόγος που θα το έκανα, θα ήταν επειδή η Acer είναι GTP και το EBW.gr οι μεγαλύτεροι ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ της χώρας με την ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ επιχείρηση παγκοσμίως. Even though, δεν θέλω να μπω σε τέτοιο κόπο.. Κανείς δεν έβγαλε τα buttons ρε παιδιά να τα καθαρίσει μετά το πέρας του καιρού;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Nope, οταν εχεις δουλεψει την 300-400-600ρα που σκας, τη προσεχεις στοιχειωδως... Αφου λοιπον 1) δε θες να το γυρισεις και 2) δεν μπορεις να γραφεις ετσι οπως ειναι... τι μενει?
JohnXarxas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 πέταμα? όχι μένει να το κλείσεις και με μια μπατονέτα ποτισμένη με οινόπνευμα (πέραν αυτού που έχει ήδη πάνω....) και να αρχίζεις να το τρίβεις μέχρι να βγει το κόλλημα εγώ γενικώς που και που καθαρίζω έτσι το πληκτρολόγιό μου...
ipal Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Αλλο keyboard απο ΕΒΑΥ http://shop.ebay.com/i.html?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=acer+1410+keyboard&_sacat=See-All-Categories
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.