Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει φρικάρει από το προηγούμενο καλοκαίρι μια μούφα Samsung που είχα (λέω να μη ξαναπάω σε αυτή τη μάρκα).

Ψιλοέψαξα και κατέληξα σε αυτά τα 2:

Fujitsu 350€ (Χωρίς έξοδα)

Mitsubishi 473€ (Χωρίς έξοδα)

Τα specs του Fujitsu δείχνουν λίγο καλύτερα, αλλά φοβάμαι μη την φάω απ'τη ποιότητα κατασκευής.

Α/Α κλάσεις να είναι, ~9000btu πιστεύω θα είναι αρκετά για ένα normal δωμάτιο ενός ατόμου. Τι προτείνετε; Πείτε κάτι σας παρακαλώ, γιατί δεν μου επιτρέπει το ανάθρεμμα μου αγορά τριψήφιου ποσού χωρίς ψάξιμο. :P

Κάτι που ίσως έχετε ΧΡΟΝΙΑ ανενόχλητοι;

Δημοσ.

Εδώ και χρόνια οι γονείς μου (και εγώ) χρησιμοποιούν SHARP. Εγώ έχω αυτό στο δωμάτιό μου 3 χρόνια τώρα. Ρολόι. Και γενικά μετά από 25 χρόνια και συνολικά 7 AC της SHARP που έχουμε δεν θυμάμαι ποτέ να ήρθε τεχνικός ή να χάλασε το οτιδήποτε. Φοβερή ποιότητα κατασκευής. Φαντάσου στο πατρικό μου υπάρχει ακόμα ένας δεινόσαυρος που τον έβαλαν τέλη '80 και ακόμα δουλεύει σαν καινούργιο.

Δημοσ.

Έχει φρικάρει από το προηγούμενο καλοκαίρι μια μούφα Samsung που είχα (λέω να μη ξαναπάω σε αυτή τη μάρκα).

Ψιλοέψαξα και κατέληξα σε αυτά τα 2:

Fujitsu 350€ (Χωρίς έξοδα)

Mitsubishi 473€ (Χωρίς έξοδα)

Τα specs του Fujitsu δείχνουν λίγο καλύτερα, αλλά φοβάμαι μη την φάω απ'τη ποιότητα κατασκευής.

Α/Α κλάσεις να είναι, ~9000btu πιστεύω θα είναι αρκετά για ένα normal δωμάτιο ενός ατόμου. Τι προτείνετε; Πείτε κάτι σας παρακαλώ, γιατί δεν μου επιτρέπει το ανάθρεμμα μου αγορά τριψήφιου ποσού χωρίς ψάξιμο. :P

Κάτι που ίσως έχετε ΧΡΟΝΙΑ ανενόχλητοι;

Πήγαινε σε όποιο κατάστημα της daikin θέλεις γιατί μέχρι τέλος Ιουνίου έχει προσφορά στα 9άρια και 12άρια inverter.

Το 12άρι το έχει 800 ευρώ με φ.π.α. χωρίς την εγκατάσταση για το 9άρι δεν ρώτησα.

Τα daikin είναι απο τα καλύτερα της αγοράς και εντελός αθόρυβα, και κλάσης Α+.

Δημοσ.

Ο Alxnks μου είπε μέσω MSN ότι έχει 3 τέτοια:

Link

Και μου προτείνει να τρέξω. Εγώ τώρα ανησυχώ με τα φτηνά, γιατί νιώθω κορόιδο αν κάνω κακές αγορές. Βέβαια, αυτός τα έχει χρόνια (και όχι μονάχα 1) και είναι απροβλημάτιστα!

Τι σκατά να κάνω; Και μια εσπρεσσιέρα είχα πάρει από τα LIDL τις προάλλες και βγήκε καλύτερη από την εσπρεσσιέρα του αδερφού μου που είχε το διπλάσιο κόστος.

Δημοσ.

παρε daikin

Το πιο φθηνό Daikin, ξεκινάει από 462.81 €.. και δεν με πείθει καν σαν μάρκα.

Δημοσ.

φανταζομαι το ιδιο δε θα σε πειθε ενας denon ενισχυτης και θα προτιμουσες εναν carrefour powered by sony xplod

• Like 1
Δημοσ.

Ο Alxnks μου είπε μέσω MSN ότι έχει 3 τέτοια:

Link

Και μου προτείνει να τρέξω. Εγώ τώρα ανησυχώ με τα φτηνά, γιατί νιώθω κορόιδο αν κάνω κακές αγορές. Βέβαια, αυτός τα έχει χρόνια (και όχι μονάχα 1) και είναι απροβλημάτιστα!

Τι σκατά να κάνω; Και μια εσπρεσσιέρα είχα πάρει από τα LIDL τις προάλλες και βγήκε καλύτερη από την εσπρεσσιέρα του αδερφού μου που είχε το διπλάσιο κόστος.

Τα φθηνά air condition που είναι και άκυρες μάρκες συνήθως καίνε τα άντερα τους από ρεύμα. Κοίταξε ενεργειακή κλάση μην σου έρθει κανένας λογαριασμός τετραψήφιος και τρέχεις :fear:

Δημοσ.

Το πιο φθηνό Daikin, ξεκινάει από 462.81 €.. και δεν με πείθει καν σαν μάρκα.

Δεν ξέρω τη σε χαλάει αλλά τα daikin είναι η κορυφή.

Ειδικά στην κατανάλωση και στον θόρυβο.

Να είσαι σίγουρη ότι από κατανάλωση μόνο θα αποσβέσουν γρήγορα το παραπάνω που κοστίζουν.

Δημοσ.

Μάγκες, μην τα παίρνετε.. Άσχετη είμαι με τα κλιματιστικά, απλά από διαφήμιση δεν είχα ακούσει τόσο αυτή τη μάρκα.

Με συμβουλεύετε δηλαδή να τα σκάσω όλα όσα έχω και να πάω γι'αυτό; Daikin FTYN25GX / RYN25GX

Ήθελα να δώσω λιγότερα tbh, αλλά εάν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ισχύουν οι αποσβέσεις και οι ποιότητες που αναφέρετε.. να προβώ σε παραγγελία αμέσως. ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...