Ntinaras Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 δε ξερω για το συγκεκριμενο,αλλα τα daikin ειναι απλα τα καλυτερα. σπιτι εχω 2 daikin του 97 και 1 mitsubishi του 2003,και το mitsubishi (που θεωρειται τοπ) φαινεται σα lego Μπροστα τους,κυριως σε θεμα ποιοτητας αερα...
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Αυτό είναι που φοβάμαι.. Το ότι ένα συγκεκριμένο μοντέλο μπορεί να μην μετράει τόσο, και σκάσω 400τόσα € για τη μάρκα ενώ μπορούσα να πέσω σε κάτι σχετικά εξίσου καλό στα 190€ (που μου προτείνει ο alxnks λέγοντας μου: "Μην έχεις προκαταλήψεις").
nicoc89 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Μάγκες, μην τα παίρνετε.. Άσχετη είμαι με τα κλιματιστικά, απλά από διαφήμιση δεν είχα ακούσει τόσο αυτή τη μάρκα. Με συμβουλεύετε δηλαδή να τα σκάσω όλα όσα έχω και να πάω γι'αυτό; Daikin FTYN25GX / RYN25GX Ήθελα να δώσω λιγότερα tbh, αλλά εάν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ισχύουν οι αποσβέσεις και οι ποιότητες που αναφέρετε.. να προβώ σε παραγγελία αμέσως. Εγώ πάντως δεν σου προτείνω κάποια συγκεκριμένη μάρκα , απλά να προσέξεις τι ενεργειακής κλάσης θα είναι. Αν το πάρεις 200 ευρώ και σου καίει τρεις φορές το ρεύμα που θα σου έκαιγε ένα με 300-350 πιστεύω πως δεν αξίζει, καλύτερα δώσε λίγα παραπάνω για να γλιτώσεις το ρεύμα.
traganeus Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Αν θές εγγύηση στα air condition πάρε ένα Toyotomi, Ιαπωνικό και είναι εγγύηση. Εγώ έχω ένα 22άρι ή 24άρι εδώ και μερικά χρόνια και παγώνει όλο το σπίτι 110τ.μ άνετα! Απο το να πέρναμε 3 δώσαμε λίγα παραπάνω και πήραμε ένα και καλό!
Alxnks Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Πάντα για ενεργειακή κλάση Α μιλάμε πιστεύω, έτσι; όχι γιατί είδα απαντήσεις του στυλ...αν γλυτωνεις λεφτά αλλά καίει τα άντερα του.., ..να προσέξεις τι ενεργειακή κλάση είναι... κτλ.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Ναι ρε παιδιά! Πάντα Α/Α κλάσεις. Να πάω για το Daikin; Οι άλλοι τι λέτε;
Haldol Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Και από μένα +1 για το Daikin. Μιλάμε για ΤΗΝ εταιρεία στον κλιματισμό, η διαφορά από τις υπόλοιπες είναι τεράστια. Εφόσον μπορείς να δώσεις τα χρήματα και να το πάρεις κάντο.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Καλώς. Daikin FTYN25GX / RYN25GX it is then! Και ο Θεός βοηθός..
Merdock Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Ο θείος μου έχει μαγαζί με κλιματιστικά κτλ και από τι ξέρω όντως τα Daikin είναι πολύ καλά.
Παναγιωτης1990 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 το οτι δεν ειναι inverter δεν μετραει ? πχ στα ιδια λεφτα παει και το http://www.skroutz.gr/s/268904/Toyotomi-Akira-GAN-GAG-A128GVR.html η διαφορα που ειναι στα επιπεδα θορυβου?
nicoc89 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Πάντα για ενεργειακή κλάση Α μιλάμε πιστεύω, έτσι; όχι γιατί είδα απαντήσεις του στυλ...αν γλυτωνεις λεφτά αλλά καίει τα άντερα του.., ..να προσέξεις τι ενεργειακή κλάση είναι... κτλ. Ναι , αυτό είπα και ισχύει. Όμως απότι είπε είναι άσχετη με τα κλιματιστικά και έτσι το υπενθύμισα. ------------------------------------------------------------------------------------------ Πάντως και εγώ σκέφτομαι να βάλω κλιματιστικό στο δωμάτιο μου αλλα λόγο ότι είναι μικρό το δωμάτιο θέλω το πιο μικρό κλιματιστικό. Μέχρι ποσα λέτε να δώσω?
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Ναι , αυτό είπα και ισχύει. Όμως απότι είπε είναι άσχετη με τα κλιματιστικά και έτσι το υπενθύμισα. Πανάσχετη, όχι απλά άσχετη. Τι είναι το περιβόητο Inverter..; Το Daikin που λέω να πάρω, δεν είναι;
siracos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Πανάσχετη, όχι απλά άσχετη. Τι είναι το περιβόητο Inverter..; Το Daikin που λέω να πάρω, δεν είναι; Όχι δεν είναι. Inverter στην πράξη είναι ηλεκτρονικός έλεγχος της απόδοσης του μηχανήματος κια συνεπώς της κατανάλωσης του. Δηλαδή αποδίδη όσο χρειάζετε για να πετύχει την θερμοκρασία που του ζητάς. Παράδειγμα τα απλά 9άρια δουλεύουν πάντα στο μέγιστο της απόδοσης και όταν πετύχουν την θερμοκρασία που θέλεις σταματάνε δηλαδή on-off. Τα inverter προσαρμόζουν την απόδοσή τους ανάλογα με τις συνθήκες του δωματίου με σκοπό να είναι σταθερή η θερμοκρασία που θέλεις.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Toyota ρε είναι τα καλύτερα κλιματιστικά. Πριν κάνεις το Reply, πίστευα πως Παπάς με Troll δεν σμίγει.. Όχι δεν είναι. Inverter στην πράξη είναι ηλεκτρονικός έλεγχος της απόδοσης του μηχανήματος κια συνεπώς της κατανάλωσης του. Δηλαδή αποδίδη όσο χρειάζετε για να πετύχει την θερμοκρασία που του ζητάς. Παράδειγμα τα απλά 9άρια δουλεύουν πάντα στο μέγιστο της απόδοσης και όταν πετύχουν την θερμοκρασία που θέλεις σταματάνε δηλαδή on-off. Τα inverter προσαρμόζουν την απόδοσή τους ανάλογα με τις συνθήκες του δωματίου με σκοπό να είναι σταθερή η θερμοκρασία που θέλεις. Πιστεύεις πως αξίζει κατά πολύ η αγορά ενός Inverter κλιματιστικού; Λόγω απόσβεσης, άνεσης κτλπ; Να πάω για Inverter;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα