Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Mitsubishi ήθελα να πω. Καλά ναι.. τις κάμψεις του παπά τις ξέρεις; Τσίμπα μερικές.. Inverter με A/A κλάσεις μαζί είναι τα παρακάτω (Τα φθηνότερα που βρήκα σε όλο το Skroutz.gr με τις μάρκες που εμπιστεύομαι): Daikin 605€ Fujitsu General 450€ Toyotomi Akira 478€ Sharp 500€ Και άντε και το General Electric 470€, που μου ακούγεται καλά σαν μάρκα. Vote, please...
traganeus Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Καλά ναι.. τις κάμψεις του παπά τις ξέρεις; Τσίμπα μερικές.. Inverter με A/A κλάσεις μαζί είναι τα παρακάτω (Τα φθηνότερα που βρήκα σε όλο το Skroutz.gr με τις μάρκες που εμπιστεύομαι): Daikin 605€ Fujitsu General 450€ Toyotomi Akira 478€ Sharp 500€ Και άντε και το General Electric 470€, που μου ακούγεται καλά σαν μάρκα. Vote, please... toyotomi απο μένα Ιαπωνικό = Εγγύηση σε τέτοια πράγματα!
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Τελικά παιδιά μάλλον θα μεταφέρω ένα Samsung που έχω στον ξενώνα (και κάθεται) με 15€ έξοδα μεταφοράς από φίλο.. και δεν θα προβώ σε αγορά. Η βλακεία με τα αμάξια, με τα κλιματιστικά, με τα αναλογικά γενικά, είναι το ότι δεν μπορείς να κάνεις σίγουρη έρευνα αγοράς. Δε μπορεί να είναι όλα τα κλιματιστικά καλά, και όλες οι τιμές τους βάσιμες (και να αξίζουν να τις πληρώσεις). Ότι και να σας πω, καλό θα μου πείτε ότι είναι. Κοιτάμε το όνομα, και δεν ξέρουμε την παραμικρή λεπτομέρεια! Ξέρω τώρα εγώ αν τα 570€ τα αξίζει; Δεν είναι λίγα.... 2011 έχουμε και θέλω να "δροσίσω" ένα δωματιάκι! Το Carrefour του χρήστη alxnks με έβαλε σε σκέψεις και λέω, γιατί να σκάσω 570€ για να πάρω κλιματιστικό που δεν έχω User Review (το σημαντικότερο σε μια αγορά ενός non-digital προϊόντος), και να μην πάρω το Carrefour που έχει ΤΡΊΑ το παιδί στα σπίτια του και δεν έχουν εμφανίσει 3-4 χρόνια τώρα το παραμικρό πρόβλημα. Γιατί τέτοια διαφορά στην τιμή; Άσε να μείνω με το παλιό, και μόλις λιώσει τα λέμε. Νιώθω κορόιδο αγοράζοντας κάτι που δεν γνωρίζω. Πάλι καλά που το hobby μου είναι τα PC Hardware, διότι τα Statistics, τα Benches και τα Specs δεν πέφτουν ποτέ έξω. Στα διάλα. P.S: Σκάει τηλέφωνο η μάνα μου (ένα βράδυ είχε περάσει από το διαμέρισμα και τα κοιτούσαμε στο Skroutz.gr): -Ποιο θα πάρεις τελικά; -Δεν έχω αποφασίσει ακόμα. -Το Φουτσίτσου πάρε! -Ποιο Fujitsu; -Των 580 ευρώ! Έτσι πλουτένουν οι μεγαλοεταιρίες. Να πάνε να πνιγούν και η Fujitsu και η nVidia.
papajo_r Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Ποιά κυρία; Αυτή στην υπογραφή της μας βρίζει. Δεν μας βρίζει είναι στίχοι από ένα συμπαθητικό κομματάκι =============== Τώρα για A/C δεν ξέρω να σου πω με σιγουριά... αλλα ήμουν ένα φεγγάρι τεχνικός σε ένα κατάστημα που πέρα από PC και γενικά ηλεκτρονικά αναλώσιμα κτλ είχε και κλιματιστικά και έβλεπα πολύ τα sharp να φεύγουν... οποτε μάλλον είναι καλά. EDIT: ουπς δεν εφτασα μεχρι την 4η σελίδα...
grigoriou Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Θεωρω αδιανοητο σημερα να αγοραζει κανεις ερ-κοντισιον μη ινβέρτερ.
PP1969 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 (επεξεργασμένο) Ποσα περιπου ευρω την ωρα χαλαει ενα 9ρι ινβερτερ στη λογικη θερμ/σια των 24οC? Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2011 από PP1969
PP1969 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Kαι αλλη μια ερωτηση, ποτε χαλαει περισσοτερο, οταν κατεβαζεις τη θερμ/σια η οταν μεγαλωνεις τη σκαλα εντασης?
Luxx Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Μπορει καποιος να μου πει ποια εταιρια ειναι αυτη με το H σε κινεζικο, διπλα απο το Honeywell; Τετοια 2 air-condition εχω στο σπιτι που νοικιαζω, αλλα δε βλεπω να κανουν καλη δουλεια!! Κανενα site με οδηγιες για το χειριστηριο;
Lolotetoios Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 μια εταιριουλα της πλακας ειναι μη δινεις σημασια In 2011, Forbes ranked General Electric third largest[7] after JPMorgan Chase and HSBC,[8] based on a formula that compared the total sales, profits, assets and market value of several multinational companies.[9] The company has 287,000 employees around the world http://en.wikipedia.org/wiki/General_Electric
tsakonas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Το μοντελο δε το γραφει πουθενα. Καμμια ιδεα; το γραφει σίγουρα κάπου , μάλλον πίσω, η σε κάνα καπάκι αν το αφαιρέσεις.
Ntinaras Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Kαι αλλη μια ερωτηση, ποτε χαλαει περισσοτερο, οταν κατεβαζεις τη θερμ/σια η οταν μεγαλωνεις τη σκαλα εντασης? η σκαλα εντασης ειναι απλα ενας ανεμιστηρας η θερμοκρασια σ πιθανολογω οτι ρυθμιζει ποτε θα σταματησει να βγαζει κρυο αερα και οχι την θερμοκρασια αερα που βγαζει στα ινβερτερ μαλλον ειναι λιγο διαφορετικα
PP1969 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 η σκαλα εντασης ειναι απλα ενας ανεμιστηρας Δηλαδη τη σκαλα αυτη(ενταση) ειτε στο χαμηλο τη βαλεις ειτε στο υψηλο ιδια καταναλωση χρεωνεται?
Luxx Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Τι διαφορα εχει το mode με τη σταγονα και το αλλο που δειχνει κατι σαν παγο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα