Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα 350 γιουρια που είναι η διαφορά του με το Daikin θα τα πληρώσεις στην κατανάλωση, μπορεί και στο χαμηλό lifespan του συμπιεστή

:)

Δημοσ.

Είναι A Class though.. δηλαδή αν εγώ τώρα καταναλώνω, με τα παλαιότερα τι κάνανε; σκοτώνανε δάση;

Δημοσ.

Με τα παλιά σκοτώνανε και ζούγκλες.

Το θέμα είναι τι energy class είχε το κλιματιστικό daikin με τα 500 ευρώ, το δικό σου έχει σκέτο Α class ή Α+ ;  Αν υποθέσουμε οτι το carrefour air condition είναι Α class και το daikin A++ (υπάρχει και Α+++ more saving), τότε με το κλιματιστικό του carrefour ξοδεύεις περισσότερα χρήματα για θέρμανση/ψύξη τα οποία θα μπορούσες να τα είχες δώσει για αγορά μιας καλύτερης μάρκας και θα τα έκανες απόσβεση από την χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας, μετά από κάποια χρόνια θα σου έδινε και ρέστα το μηχάνημα. Επίσης ακόμα και να πεις οτι έχουν την ίδια κατανάλωση, το φθηνότερο θα αντέξει λιγότερα χρόνια.

Δημοσ.

Τι να πω.. σωπάστε να δούμε πότε θα μας αφήσει, και πιστέψτε με θα σπεύσω αμέσως να σας πω πως πάω για Daikin εάν συμβεί την ερχόμενη τετραετία.

Υ.Γ: Θα είναι banned το account αυτό μέχρι τότε, αλλά θα απαντήσω με το "toxovolos102" worry not.

Δημοσ.

Εγώ εύχομαι να μην σου χαλάσει, γιατί μετά πρέπει πάλι να πλερώνεις για αγορά άλλου. Πάντως δεν έχω τόσο σε εκτίμηση τεχνολογικά προϊόντα που φέρουν το όνομα του carrefour γιατί 2 που είχα αγοράσει παλιά χάλασαν και αποδείχτηκαν μούφες.

Από κλιματιστικά υπάρχουν πολλές μάρκες καλύτερες, mitsubishi, toshiba, toyotomi και Inventor φυσικά. H daikin είναι καλή εταιρεία για μονάδες υψηλής ισχύος, 24αρι και πάνω :)

Δημοσ.

Δεν βρίσκω λόγο να πας για Daikin εκτός αν μιλάμε για τις κορυφαίες (ακριβές σειρές ) . Χαλαρώστε λίγο με τα Daikin . Η Daikin παίζει μπαλίτσα ανενόχλητη μόνο στα υψηλά budget . Αν κοιτάς να παρεις 9άρι μέχρι τα 600 ευρώ δεν αξίζει να δεις για Daikin . 

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Στις 9/6/2011 στις 2:54 ΜΜ, Ntinaras είπε

δε καιει απευθειας βενζινη,αλλα επειδη το ac τραβαει πολυ ρευμα,κανει το δυναμο να δουλευει περισσοτερο,ετσι αναγκαζεται ο κινητηρας να ψεκαζει περισσοτερη βενζινη για να μπορεσει να γυρισει το δυναμο

Μας κούφανες τώρα ... 

Δημοσ.
Στις 19/5/2015 στις 1:45 ΠΜ, Koritsi_Gia_PC είπε

Τι να πω.. σωπάστε να δούμε πότε θα μας αφήσει, και πιστέψτε με θα σπεύσω αμέσως να σας πω πως πάω για Daikin εάν συμβεί την ερχόμενη τετραετία.

Υ.Γ: Θα είναι banned το account αυτό μέχρι τότε, αλλά θα απαντήσω με το "toxovolos102" worry not.

still waiting... (και δεν το ανέστησα καν εγώ για να πω παπαριά)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...