tsourakis13 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Τον τελευταίο καιρό γίνεται ένας μεγάλος χαμός με τα smartphones και όλος ο κόσμος τρέχει για να αγοράσει ένα χωρίς να έχει κάνει τις απαραίτητες έρευνες...Λοιπόν πολλά απ' αυτά προέρχονται από Ιαπωνία άρα αυτό δε σημαίνει ότι είναι επηρεασμένα από τη ραδιενέργεια...? Λογικά θα είναι επικίνδυνα προς εμάς...Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που λέω απλά είχα την απορία...Και αυτό δεν ισχύει μόνο για τα κινητά αλλά γενικά για όλα τα εισαγόμενα προϊόντα.
Dbzakias2 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Τον τελευταίο καιρό γίνεται ένας μεγάλος χαμός με τα smartphones και όλος ο κόσμος τρέχει για να αγοράσει ένα χωρίς να έχει κάνει τις απαραίτητες έρευνες...Λοιπόν πολλά απ' αυτά προέρχονται από Ιαπωνία άρα αυτό δε σημαίνει ότι είναι επηρεασμένα από τη ραδιενέργεια...? Λογικά θα είναι επικίνδυνα προς εμάς...Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που λέω απλά είχα την απορία...Και αυτό δεν ισχύει μόνο για τα κινητά αλλά γενικά για όλα τα εισαγόμενα προϊόντα. το οτι καλο θα 'ναι να προσεχουμε, ναι!!!! αλλα ολα οσα πωλουνται στην ευρωπη και ερχονται απο το εξωτερικο περνάνε απο ελεγχους πρωτα οποτε δεν θα 'πρεπε να φοβασαι τιποτα, αλλα καλο θα ηταν να εχουμε το νου μας...
tsourakis13 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Την είχα καιρό την απορία...Όσο ναι από Ιαπωνία έρχονται και στις μέρες μας αυτό συνεπάγεται με τη ραδιενέργεια...
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 πια smartphone ερχοντε απο japan? Νομιζω τα Ericsson τουλαχιστον.
tsourakis13 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Νομιζω τα Ericsson τουλαχιστον. τα sony erixsson είναι από κίνα νομίζω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.