forallinstances Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα σε όλους! Επειδή εδώ και αρκετό καιρό έχω χάσει τις εξελίξεις, θα ήθελα να στήσω ένα μηχάνημα περίπου στα 800ευρω-850ευρω χωρίς οθόνη, το οποίο να έχει όσο το δυνατόν υψηλότερες επιδόσεις σε γραφικά-παιχνίδια! Μηπώς θα μπορούσατε να με βοηθήσετε, στήνοντας μου ενδεικτικά ένα μηχάνημα στο ποσό αυτό; Καλύτερα από το eshop ή το πλαίσιο, γιατί δεν θα ήθελα να μπω στην διαδικασία να πέρνω κάθε κομμάτι από διαφορετικό μαγαζί. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
stm00192 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Αμα είναι όλα τα κομματια από ένα μαγαζι αλλά όχι πλαισιο ή e-shop (που παει για κλεισιμο και ειναι παντελως αναξιοπιστο πλεον) ??? Πες μας λίγο και τι οθονη έχεις!!!
forallinstances Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Οκ δεν εχω προβλημα αρκει να ειναι απο ενα μαγαζι, το οποιο να ειναι αξιοπιστο! Οθονη εχω μια LG 19 τωρα αλλα θα την αλλαξω σε 1-2 μηνες με καμια 24αρα! Αμα εχεις να προτεινεις κατι και σε οθονη, καθε προταση ευπροσδεκτη!
stm00192 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Καλά η οθόνη που προτεινει όλο το φορουμ ειναι η μια και μοναδικη Dell Δες και παρακάτω για tower, μου βγήκε ένα κλικ πιο ακριβά από τα οριο που ειπες αλλα κατάφερα να χώσω και εναν ssd μεσα.. αν δεν σε παίρνει μπορούμε να πάμε σε εξίσου καλή AMD πλατφόρμα για φθηνότερα!!
forallinstances Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Καλά η οθόνη που προτεινει όλο το φορουμ ειναι η μια και μοναδικη Dell Δες και παρακάτω για tower, μου βγήκε ένα κλικ πιο ακριβά από τα οριο που ειπες αλλα κατάφερα να χώσω και εναν ssd μεσα.. αν δεν σε παίρνει μπορούμε να πάμε σε εξίσου καλή AMD πλατφόρμα για φθηνότερα!! σε ευχαριστω πολυ φιλε μου! για κατι φθηνοτερο παντως μηπως θα ητανε καλυτερα αντι για τον Core i5 να πηγαινα σε Core 2 Duo αντι σε AMD;;
Erashep Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 core 2 duo is dead μόλις γύρισα από το μνημόσυνο του και τρώω κόλυβα Σοβαρά όμως αντί για Ι5 δεν για κάνα AMD Phenom x4 ή Χ6 (υπερβολή ο χ6 κατά την γνώμη μου ) . σε συμφέρεις παραπάνω στην παρούσα φάση με βάση την χρήση που θέλεις να κάνεις
forallinstances Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 core 2 duo is dead μόλις γύρισα από το μνημόσυνο του και τρώω κόλυβα Σοβαρά όμως αντί για Ι5 δεν για κάνα AMD Phenom x4 ή Χ6 (υπερβολή ο χ6 κατά την γνώμη μου ) . σε συμφέρεις παραπάνω στην παρούσα φάση με βάση την χρήση που θέλεις να κάνεις χαχαχα! σε ευχαριστω πολυ! θα το εχω υπ οψιν μου το μηχανηματακι που μου εστησες ισως κανω καποιες μικρες αλλαγουλες για να ριξω λιγο την τιμη !
Dbzakias2 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 χαχαχα! σε ευχαριστω πολυ! θα το εχω υπ οψιν μου το μηχανηματακι που μου εστησες ισως κανω καποιες μικρες αλλαγουλες για να ριξω λιγο την τιμη ! για να ριξεις την τιμη κατα πολυ χωρις καμια συγκεκριμενη απωλλεια απλα βγαλε τον SSD ο οποιος ετσι και αλλως δεν παιζει κανενα ρολο στο gaming. απο οτι καταλαβες στον εβαλε μονο και μονο για να σου φορτωνει τα windows γρηγοροτερα κατι το οποιο δεν βοηθα στα παιχνιδια...
Vasilis 07 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 για να ριξεις την τιμη κατα πολυ χωρις καμια συγκεκριμενη απωλλεια απλα βγαλε τον SSD ο οποιος ετσι και αλλως δεν παιζει κανενα ρολο στο gaming. απο οτι καταλαβες στον εβαλε μονο και μονο για να σου φορτωνει τα windows γρηγοροτερα κατι το οποιο δεν βοηθα στα παιχνιδια... Αν είχες SSD δεν θα το έλεγες αυτό. Δεν είναι μόνο για να ανοίγουν τα Windows γρηγορότερα. Και ναί πλέον δεν νοείται με τίς τιμές που υπάρχουν να στήνει κάποιος νέο PC και να μην βάζει SSD.
Dbzakias2 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Αν είχες SSD δεν θα το έλεγες αυτό. Δεν είναι μόνο για να ανοίγουν τα Windows γρηγορότερα. Και ναί πλέον δεν νοείται με τίς τιμές που υπάρχουν να στήνει κάποιος νέο PC και να μην βάζει SSD. βασικα 3 ssd εχω και για να λεμε και του στραβου το δικιο ο ssd δε παιζει κανενα απολυτως ρολο στα παιχνιδια. το πολυ-πολυ περναει εκει κανα παιχνιδι και θα του το φορτωσει λιγο πιο γρηγορα, ε και; σιγα τα λαχανα αμα παρεις εναν μηχανικο δισκο με πολλες στροφες θα σου πω εγω... δε λεω πως οι ssd δεν αξιζουν απλα λεω πως στα παιχνιδια δεν θα τον βοηθησει ουσιαστικα καθολου. το να ανοιγει το pc σε 2 δευτερα ολοι το θελουν αλλα αυτο δεν βοηθα στα παιχνιδια...
stm00192 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Αν είχες SSD δεν θα το έλεγες αυτό. Δεν είναι μόνο για να ανοίγουν τα Windows γρηγορότερα. Και ναί πλέον δεν νοείται με τίς τιμές που υπάρχουν να στήνει κάποιος νέο PC και να μην βάζει SSD. +1000 Καινουργιο ΚΑΛΟ συστημα χωρις ssd είναι σαν να του κοβεις εντελώς τα φτερά!!!
Dbzakias2 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 +1000 Καινουργιο ΚΑΛΟ συστημα χωρις ssd είναι σαν να του κοβεις εντελώς τα φτερά!!! συμφωνω και επαυξανω αλλα μη μου πεις πως σε 60gb SSD θα βαλει το λειτουργικο και ολα του τα παιχνιδια; εδω εγω 5tb μεγεθος συνολικο εχω και δεν μου φτανει... αλλα και να βαλει εκει τα παιχνιδια ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ... ουτε τα fps θα ανεβουν ουτε τιποτα απλα ενω θα φορτωνε το παιχνιδι σε 5 δευτερα τωρα θα το φορτωνει σε 2''. +1000 Καινουργιο ΚΑΛΟ συστημα χωρις ssd είναι σαν να του κοβεις εντελώς τα φτερά!!! συμφωνω και επαυξανω αλλα μη μου πεις πως σε 60gb SSD θα βαλει το λειτουργικο και ολα του τα παιχνιδια; εδω εγω 5tb μεγεθος συνολικο εχω και δεν μου φτανει... αλλα και να βαλει εκει τα παιχνιδια ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ... ουτε τα fps θα ανεβουν ουτε τιποτα απλα ενω θα φορτωνε το παιχνιδι σε 5 δευτερα τωρα θα το φορτωνει σε 2''.
stm00192 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 συμφωνω και επαυξανω αλλα μη μου πεις πως σε 60gb SSD θα βαλει το λειτουργικο και ολα του τα παιχνιδια; εδω εγω 5tb μεγεθος συνολικο εχω και δεν μου φτανει... αλλα και να βαλει εκει τα παιχνιδια ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ... ουτε τα fps θα ανεβουν ουτε τιποτα απλα ενω θα φορτωνε το παιχνιδι σε 5 δευτερα τωρα θα το φορτωνει σε 2''. Δεν θα πρότεινα σε καμία περίπτωση να εγκαταστήσει παιχνίδια στον ssd δεν αξίζει με την καμία, όπως ακριβώς λες! Αλλά ένα υπολογιστής ποτε δεν είνια ή τελος πάντων δεν θα έπρεπε να ειναι ΜΟΝΟ για να παίζεις παιχνίδια... και ο ssd εκέι κανει την μεγάλη διαφορά ... στην αισθηση που σου δίνει το μηχανιμα στην καθημερινή χρήση ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.