Προς το περιεχόμενο

Ποντικι για φορητο σε desktop

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει προβλημα μηπως ???? Μια γνωστη εβαλε ενα μικρο για φορητο σε desktop και αδειαζει η μπαταρια στο πι και φι...Ουτε μια μερα δεν κραταει...

Μπορει να φταιει οτι ειναι για φορητο το ποντικι ?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Το οτι εξαφανιζετε ο δεικτης απο την οθονη δεν ειναι θεμα ποντικιου.. Επισης, οχι δεν υπαρχει προβληαμ. Αν Η φιλη σου εχει προβλημα ειναι μαλον οτι η επαναφορτιζομενη μπαταρια της εφαγε τα ψωμια της.. Επισης στον desktop του κουνας πιο πολυ, καθως εχει πιο μεγαλη αποσταση η εναρξη με το ο υπολογιστης μου, ετσι ωστε να δουλευει πιο πολυ και να καιει ρευμα...

Δημοσ.

Επισης στον desktop του κουνας πιο πολυ, καθως εχει πιο μεγαλη αποσταση η εναρξη με το ο υπολογιστης μου, ετσι ωστε να δουλευει πιο πολυ και να καιει ρευμα...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ολα τα λεφτά .... πως το σκέφτηκες αυτό ρε συ??

Ασε που δεν ισχύει αλλα ακόμη και να ισχύε η διαδρομή του ποντικιού εξαρτάται από την ανάλυση της οθόνης η οποία δεν ξέρεις αν είναι μικρότερη ή μεγαλύτερη απο ενός λαπτοτ οπότε και δεν μπορείς να ισχυριστείς κατι τέτοιο!!!

Δημοσ.

Το οτι εξαφανιζετε ο δεικτης απο την οθονη δεν ειναι θεμα ποντικιου.. Επισης, οχι δεν υπαρχει προβληαμ. Αν Η φιλη σου εχει προβλημα ειναι μαλον οτι η επαναφορτιζομενη μπαταρια της εφαγε τα ψωμια της.. Επισης στον desktop του κουνας πιο πολυ, καθως εχει πιο μεγαλη αποσταση η εναρξη με το ο υπολογιστης μου, ετσι ωστε να δουλευει πιο πολυ και να καιει ρευμα...

Δεν εχει επαναφορτιζομενη μπαταρια αλλα απλη αλκαλικη.

Δημοσ.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ολα τα λεφτά .... πως το σκέφτηκες αυτό ρε συ??

Ασε που δεν ισχύει αλλα ακόμη και να ισχύε η διαδρομή του ποντικιού εξαρτάται από την ανάλυση της οθόνης η οποία δεν ξέρεις αν είναι μικρότερη ή μεγαλύτερη απο ενός λαπτοτ οπότε και δεν μπορείς να ισχυριστείς κατι τέτοιο!!!

Εμ.. Εσυ δεν εχεις μυαλο να το σκευτεις :P

Δημοσ.

Εμ.. Εσυ δεν εχεις μυαλο να το σκευτεις :P

Μα καποιος πρέπει να έχει παρανοικό μυαλό για να σκεφτεί κατι τέτοιο!!! :P :P :lol: :lol:

Δημοσ.

Μα καποιος πρέπει να έχει παρανοικό μυαλό για να σκεφτεί κατι τέτοιο!!! :P :P :lol: :lol:

Ρε οταν δεν ειπα οτι αυτος ειναι ο λογος που αδειαζει τοσο γρηγορα.. Απλα οτι καιει πιο πολυ ρευμα.. :mrgreen:

Ωχ..Αν το δει ο Θανος εχω ναφαω δουλεμα :unsure: :unsure: :unsure:

Μάλλον δέν τον ξέρεις ακόμα τον Χρήστο..

:P :P

Δημοσ.

Αυτό με το ποντίκι δεν πειράζει αν ειναι desktop η laptop αλλα αφου λές οτι έβαλε και αλλο πάνω και παίζει ο δείκτης μάλλον κάποιο πρόβλημα με drivers ισως ειναι

Δημοσ.

Ένας λόγος που μπορεί να τρώει περισσότερο ρεύμα μια ασύρματη συσκευή, είναι να μην πιάνει καλά το σήμα.

Αν στο Laptop πομπός και δέκτης είναι στους 20 πόντους ……… και στο PC τα έχεις στο 1 μέτρο και ……… τότε πολύ λογικό να σου τρώει την διπλάσια μπαταρία.

Ιδικά αν είναι Logitec ……. το 1 μέτρο είναι όριο …… γι’αυτό κάνει κουλά και ο κέρσορας.

Δημοσ.

Ένας λόγος που μπορεί να τρώει περισσότερο ρεύμα μια ασύρματη συσκευή, είναι να μην πιάνει καλά το σήμα.

Αν στο Laptop πομπός και δέκτης είναι στους 20 πόντους ……… και στο PC τα έχεις στο 1 μέτρο και ……… τότε πολύ λογικό να σου τρώει την διπλάσια μπαταρία.

Ιδικά αν είναι Logitec ……. το 1 μέτρο είναι όριο …… γι’αυτό κάνει κουλά και ο κέρσορας.

Πολυ πιθανη και λογικη σκεψη.Ευχαριστω.Αυτο που...χανει ειναι microdoft.

Δημοσ.

Αλλά και πάλι να αδειάζει σε μια μέρα (πχ) η μπαταρία, περίεργο ακούγετε.

Εμένα κρατάνε πάνω από 4 μηνό …… άντε λόγο κακού σήματος να κρατήσει 1 μήνα …. αλλά όχι και έτσι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...