Προς το περιεχόμενο

Γνωμες και προτάσεις για Pc στα 1600 ευρω

fontas21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.Σχεδιάζω να πάρω καινούργιο pc μετα απο 4 χρόνια.Συνήθως χρησιμοποιω το Pc για ιντερνετ,pro evolution,call of duty,για εκπομπες διαδικτυακου ραδιοφωνου με sam broadcaster και γενικες εργασιες καθημερινης χρήσης.Μου αρεσει να παίρνω δυνατα μηχανήματα ώστε να αντεξουνε για καμποσο καιρο αλλα το budget δεν ειναι απεριόριστο.ΠΑνω κατω στην τιμή που αναφέρω στον τίτλο.pc.doc

επισυναπτω την σύνθεση που σκεφτομαι να παρω απο το visionstudio καθως ειμαι απο Θεσσαλονικη και ακουσα οτι ειναι φθηνότερο από το πλαίσιο.Θα ήθελα και γνώμες για το συγκεκριμενο μαγαζί από καποιον που εχει εμπειρία αγοράς.

Ειμαι αναμεσα στην μητρικη που γραφω και σε αυτη

Gigabyte Socket 1155 GA-Z68MA-D2H-B3 (B3) GLan Audio Raid

ΤΙΜΗ 118.78 €

http://www.visionstudio.gr/prodinfo....defined&step=2

Ευχαριστω προκαταβολικα όποιον θελήσει να μου πει την γνώμη του

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.Σχεδιάζω να πάρω καινούργιο pc μετα απο 4 χρόνια.Συνήθως χρησιμοποιω το Pc για ιντερνετ,pro evolution,call of duty,για εκπομπες διαδικτυακου ραδιοφωνου με sam broadcaster και γενικες εργασιες καθημερινης χρήσης.Μου αρεσει να παίρνω δυνατα μηχανήματα ώστε να αντεξουνε για καμποσο καιρο αλλα το budget δεν ειναι απεριόριστο.ΠΑνω κατω στην τιμή που αναφέρω στον τίτλο.pc.doc

επισυναπτω την σύνθεση που σκεφτομαι να παρω απο το visionstudio καθως ειμαι απο Θεσσαλονικη και ακουσα οτι ειναι φθηνότερο από το πλαίσιο.Θα ήθελα και γνώμες για το συγκεκριμενο μαγαζί από καποιον που εχει εμπειρία αγοράς.

Ειμαι αναμεσα στην μητρικη που γραφω και σε αυτη

Gigabyte Socket 1155 GA-Z68MA-D2H-B3 (B3) GLan Audio Raid

ΤΙΜΗ 118.78 €

http://www.visionstudio.gr/prodinfo....defined&step=2

Ευχαριστω προκαταβολικα όποιον θελήσει να μου πει την γνώμη του

Μπορουσες να την επισυναψεις καπως πιο απλα τη συνθεση.

Λοιπον η γνωμη μου ειναι να μην δωσεις 150 ευρω για midi tower. Παρε ενα πιο φτηνο να κανεις την δουλεια σου.

2ο μη παρεις αυτα τα ηχεια δεν αξιζουν. Τσαμοα λευτα.

3ο αν ειναι να δωσεις τοσα λευτα για cpu παρε τον 2600κ.

4ο παρε ενα ποιοτηκοτερο ssd. 64gb θα σου φτασουν?

5ο μη δωσεις 270 ευρω για 6950. Με 230 παιρνεις την 6950 την reference που ξεκλειδωνει σε 6970.

6ο διαφωνω και στο τροφοδοτικο. Πολλα τα 120 για 700w.

Δημοσ.

Η οθόνη που διάλεξες είναι πανάκριβη και πολύ πολύ πίσω από αυτή που είναι και φθηνότερη!

Ο 2600 και μάλιστα ο χωρις Κ δεν είναι καλή επιλογή .. ζητάει πολλά παραπανω χρήματα και δεν προκειται να σου προσφέρει τπτ παραπάνω από αυτον.

Τροφοδοτικό καλύτερα αυτό. Και καλύτερο και φθηνότερο.

Σκληρός στο 1ΤΒ αυτός. Σαφώς καλύτερος, πιο αξιοπιστος ταχύτερος και φθηνότερος απο τον WD.

Στη σύνθεση σου δεν έχεις βάλει μνήμες δες αυτές.

Υπάρχει κάποιος λόγος για γνήσιο λειτουργικο?? Τσαμπα η κατοστάρα!

SSD αυτόν ή με τα χρήματα που θα κερδίσεις με τις αλλαγές που σου πρότεινα βάλεαυτόν.

Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/topic/410212-%CE%B3%CE%BD%CF%8E%CE%BC%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-gaming-pc/ την ίδια σύνθεση που προτείνω και στον φίλο σε αυτό το ποστ

Σύνολο:1218.34 euro

Για τυχόν διορθώσεις + οθόνη+ ψύξη ας γράψει κάποιος άλλος! Διαφορετικό psu?!

Δημοσ.

αρχικα σας ευχαριστω πολύ.Οντως το κουτι ειναι πολυ ακριβο σε συγκριση πχ με την τιμη απο το πλαισιο.Τον ssd τον θελω μονο για το λειτουργικο και μερικα προγραμματακια και εκτος αυτου ο δικος μου ειναι sata 3 και αυτος που μου προτεινετε ειναι sata 2.Ο σκληρος ο Samsung δεν εχει 32mb buffer?Νομιζα οτι ειναι υποδεεστερος του western digital που εβαλα.Εχετε δικιο,δεν διευκρινισα οτι δεν προκειται να πειραξω ουτε cpu ουτε καρτα γραφικων.Αρα μαλλον ο 2600κ δεν μου χρειαζεται.Η οθόνη ειναι και τηλεοραση για αυτο ειναι ακριβοτερη σε σχεση με αυτη που μου προτεινετε.

Για μνήμες σκεφτομαι αυτες

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=23819&cat=4&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=2

Η μητρικη που με καιει πως σας φαινεται?

Δημοσ.

την συνθεση αυτη την εκανε ο ραφαηλ...λογο οτι δινεις και πραπανω λεφτα μπορεις να αλλαξεις κατι που δεν σαρεσει.

cpu:AMD Phenom II X6 1090T 159.04 €

ssd:OCZ Solid 3 60GB 121.71 €

hdd:Samsung EcoGreen F4 2TB 72.57 €

gpu:Asus Radeon HD 6950 2GB 229.00 €

ram:Corsair Vengeance 8GB 108.10 €

cpu cooler:Corsair Hydro Series H70 93.50E(εσυ δεν νομιζω να χρειαζεσαι μια τετοια οποτε τσεκαρε μια αλλη)

mobo:Gigabyte GA-870A-USB3 82.86 €(αφου θες να χωσεις σε μητρικη τοτε: www.shop13.gr/asus-crosshair-iv-formula-p-90651.html )

case:CoolerMaster CM 690 II 82.90 €

psu:Corsair Enthusiast Series TX650 V2 85.00 €

monitor:Dell Ultrasharp U2311H 190.65 €

Δημοσ.

αρχικα σας ευχαριστω πολύ.Οντως το κουτι ειναι πολυ ακριβο σε συγκριση πχ με την τιμη απο το πλαισιο.Τον ssd τον θελω μονο για το λειτουργικο και μερικα προγραμματακια και εκτος αυτου ο δικος μου ειναι sata 3 και αυτος που μου προτεινετε ειναι sata 2.Ο σκληρος ο Samsung δεν εχει 32mb buffer?Νομιζα οτι ειναι υποδεεστερος του western digital που εβαλα.Εχετε δικιο,δεν διευκρινισα οτι δεν προκειται να πειραξω ουτε cpu ουτε καρτα γραφικων.Αρα μαλλον ο 2600κ δεν μου χρειαζεται.Η οθόνη ειναι και τηλεοραση για αυτο ειναι ακριβοτερη σε σχεση με αυτη που μου προτεινετε.

Για μνήμες σκεφτομαι αυτες

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=23819&cat=4&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=2

Η μητρικη που με καιει πως σας φαινεται?

1.Ενα buffer δεν φέρνει την άνοιξη!! Κυρίως οι στροφές μετράνε και ο green είναι πάρα πολύ αργός ψαξε στο φορουμ να δεις ότι στην κατηγορία του 1ΤΒ όλοι τον samsung προτεινουν!

2. Ο ssd που διάλεξες δεν πα ναι και sata52 με τον controller που κουβαλαει δεν πρόκειται να φτάσει ποτε τον τον vertex2 και ας είναι sata2

3. Καλύτερα να το έχεις το Κ μπας και το χρειαστείς αργότερα παρά να μην το έχεις καθόλου και ΟΧΙ τον 2600Κ αλλά τον 2500Κ... τώρα αν εσύ θεωρέις ότι αξίζει να δώσες 65Ε για 0,1 Ghz εγώ τι να σου πω δικά σου είναι τα χρήματα! Παντως ο 2500Κ μπορεί να σου δώσει πολύ περισσότερa Ghz σε φθηνότερη τιμη , εύκολα , ασφαλεστατα και γρήγορα.

4.Για την οθόνη στο ξαναλέω η τιμή της για TN panel είναι τρομακτική και ας έχει πάνω και tuner και ότι αλλο θέλει.. για TN πανελ εγώ δεν θα έδινα πανω από 150 - 160 Ε με την καμία! Παρε την Dell και θα με θυμηθείς και αμα έχεις και τόση αναγκη το tuner παρε ένα καλό usb tuner !

5. Για μητρική αφού τρώγεσαι που τρώγεσαι να την δώσεις την 150αρα.. πάρε αυτή να έχεις τουλάχιστον καλυτερο chipset!

6. Δεν μου απάντησες .. το λειτουργικο γτ το θέλεις γνήσιο??

Υ.Γ. Ρε οι παλιοι του φορουμ υποστηρίξτε με λίγο μπας και πειστεί για τα λαθη που έχει κάνει στην σύνθεση .. πριν πάει και το πάρει και το μετανιώσει μετά!!

Δημοσ.

1.Ενα buffer δεν φέρνει την άνοιξη!! Κυρίως οι στροφές μετράνε και ο green είναι πάρα πολύ αργός ψαξε στο φορουμ να δεις ότι στην κατηγορία του 1ΤΒ όλοι τον samsung προτεινουν!

2. Ο ssd που διάλεξες δεν πα ναι και sata52 με τον controller που κουβαλαει δεν πρόκειται να φτάσει ποτε τον τον vertex2 και ας είναι sata2

3. Καλύτερα να το έχεις το Κ μπας και το χρειαστείς αργότερα παρά να μην το έχεις καθόλου και ΟΧΙ τον 2600Κ αλλά τον 2500Κ... τώρα αν εσύ θεωρέις ότι αξίζει να δώσες 65Ε για 0,1 Ghz εγώ τι να σου πω δικά σου είναι τα χρήματα! Παντως ο 2500Κ μπορεί να σου δώσει πολύ περισσότερa Ghz σε φθηνότερη τιμη , εύκολα , ασφαλεστατα και γρήγορα.

4.Για την οθόνη στο ξαναλέω η τιμή της για TN panel είναι τρομακτική και ας έχει πάνω και tuner και ότι αλλο θέλει.. για TN πανελ εγώ δεν θα έδινα πανω από 150 - 160 Ε με την καμία! Παρε την Dell και θα με θυμηθείς και αμα έχεις και τόση αναγκη το tuner παρε ένα καλό usb tuner !

5. Για μητρική αφού τρώγεσαι που τρώγεσαι να την δώσεις την 150αρα.. πάρε αυτή να έχεις τουλάχιστον καλυτερο chipset!

Υ.Γ. Ρε οι παλιοι του φορουμ υποστηρίξτε με λίγο μπας και πειστεί για τα λαθη που έχει κάνει στην σύνθεση .. πριν πάει και το πάρει και το μετανιώσει μετά!!

ok που να ξερω για controller και τετοια,για αυτο ρωταω.Δεν χρειαζεσαι υποστηριξη εσυ μπορεις και μονος σου.:-)

Σκληρο samsung εκλεισε και vertex 2 εκλεισε,Περισσοτερα ghz δεν μπορει να μου δωσει παντως cpu γιατι δεν ξερω να το πειραζω και με δουλεια και παιδι πιστεψε με,ουτε θα προλαβω να μαθω.:-)

Απο το vision syudio εχει αγορασει κανεις?Τι λεει απο after sale?

την συνθεση αυτη την εκανε ο ραφαηλ...λογο οτι δινεις και πραπανω λεφτα μπορεις να αλλαξεις κατι που δεν σαρεσει.

cpu:AMD Phenom II X6 1090T 159.04 €

ssd:OCZ Solid 3 60GB 121.71 €

hdd:Samsung EcoGreen F4 2TB 72.57 €

gpu:Asus Radeon HD 6950 2GB 229.00 €

ram:Corsair Vengeance 8GB 108.10 €

cpu cooler:Corsair Hydro Series H70 93.50E(εσυ δεν νομιζω να χρειαζεσαι μια τετοια οποτε τσεκαρε μια αλλη)

mobo:Gigabyte GA-870A-USB3 82.86 €(αφου θες να χωσεις σε μητρικη τοτε: www.shop13.gr/asus-crosshair-iv-formula-p-90651.html )

case:CoolerMaster CM 690 II 82.90 €

psu:Corsair Enthusiast Series TX650 V2 85.00 €

monitor:Dell Ultrasharp U2311H 190.65 €

απο ποιο μαγαζι εγινε η συνθεση?

Δημοσ.

Εγώ θα συμφωνούσα απόλυτα με τα παραπάνω. Αλλά θα πω και το κλασσικό: "Δεν μπορείς να περιμένεις κανα μήνα?"

Μιας που βγαίνουν και οι μπουλντόζες, ας έρθουν και αυτές να δούμε τι πουλιά πιάνουν και αγοράζεις τότε. Μπορεί να μην είναι καλύτεροι, μπορεί και να είναι. Ένα είναι σίγουρο, ότι ο ανταγωνισμός θα συμπιέσει λίγο τις τιμές (λογικά). Και δεν είμαι από αυτούς που λένε ότι πάρε τώρα μια ΑΜ3 MB με 890 chipset και αργότερα κουμπώνεις μια μπουλντόζα. ΔΕΝ θα είναι απόλυτα συμβατό το ΑΜ3 με αυτούς, αφού δεν θα υποστηρίζονται κάποιες τεχνολογίες, και κανείς δεν μπορεί να σου πει σήμερα τι επίδραση θα έχει στην απόδοσή τους.

Το λέω γιατί θα δώσεις αρκετά ευρουλάκια, ας πιάσουν τόπο. Στην θέση σου θα έπαιρνα πάντως ΤΩΡΑ την U2311 που λένε τα παιδιά. Η τιμή (190) είναι εξωφρενικά χαμηλή σύμφωνα με την ευρωπαική/αμερικάνικη αγορά και δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει. Είναι τρελό VFM. Κι όσο για TV, ένα USB tuner όπως σου προτείνανε. Κρίιιιιιιιιιμα τόσα ερώ για ΤΝ...

Δημοσ.

Εγώ θα συμφωνούσα απόλυτα με τα παραπάνω. Αλλά θα πω και το κλασσικό: "Δεν μπορείς να περιμένεις κανα μήνα?"

Μιας που βγαίνουν και οι μπουλντόζες, ας έρθουν και αυτές να δούμε τι πουλιά πιάνουν και αγοράζεις τότε. Μπορεί να μην είναι καλύτεροι, μπορεί και να είναι. Ένα είναι σίγουρο, ότι ο ανταγωνισμός θα συμπιέσει λίγο τις τιμές (λογικά). Και δεν είμαι από αυτούς που λένε ότι πάρε τώρα μια ΑΜ3 MB με 890 chipset και αργότερα κουμπώνεις μια μπουλντόζα. ΔΕΝ θα είναι απόλυτα συμβατό το ΑΜ3 με αυτούς, αφού δεν θα υποστηρίζονται κάποιες τεχνολογίες, και κανείς δεν μπορεί να σου πει σήμερα τι επίδραση θα έχει στην απόδοσή τους.

Το λέω γιατί θα δώσεις αρκετά ευρουλάκια, ας πιάσουν τόπο. Στην θέση σου θα έπαιρνα πάντως ΤΩΡΑ την U2311 που λένε τα παιδιά. Η τιμή (190) είναι εξωφρενικά χαμηλή σύμφωνα με την ευρωπαική/αμερικάνικη αγορά και δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει. Είναι τρελό VFM. Κι όσο για TV, ένα USB tuner όπως σου προτείνανε. Κρίιιιιιιιιιμα τόσα ερώ για ΤΝ...

Σε ευχαριστω πραγματικα για τα παραπανω.Κανω επιτελους οικιακο γραφειο και δεν μπορω να περιμενω καθως εχω γινει μονος μου μπουλντοζα.Οσο για την οθονη οφειλω να πω οτι δεν ηξερα οτι εχουν βγει ips panels αλλα εχω μια απορια.Παλια δεν λεγαμε οτι ο χρονος αποκρισης πρεπει να ειναι μικρος?Αυτη η dell εχει 8ms!!!και 190 ευρω μονο στην αθηνα φανταζομαι,το visionstudio την εχει 227 ευρω.Απο αθηνα με τα μεταφορικα φανταζομαι στα ιδια βγαινει.Θα φορτωσω connx tv,nova.Θα ανταποκριθρι σαν οθονη?Για αυτο ειχα επιλεξει samsung tv monitor

Δημοσ.

Πρώτον: KANENA απολύτως πρόβλημα με GHOSTING. ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ. Έχει αναλυθεί πολλάκις. (σκέψου λίγο την διαφορά 2 με 8 ms...). Και μιλάμε για games τώρα. Στην ΤV που λες απλά δεν υπάρχει...

Δεύτερον το MG (190) χρεώνει περίπου 11 ευρώ αποστολή, αλλα πρέπει να προπληρώσεις. Μην μασάς όμως, το μαγαζί είναι φερέγγυο. Το Msystems (199) θα σε χρεώσει περίπου 9 ευρώ μεταφορικά και 3 ευρώ αντικαταβολή. Either way, σου έρχεται πιο φθηνά. Μιλάμε για +250€ σε όλη την Ευρώπη για την εν λόγω.

Τώρα αν δεν μπορείς να περιμένεις, εγώ θα πρότεινα την AMD λύση... Καλύτερο VFM

Δημοσ.

Θελω γνησιο λειτουργικο γιατι δεν ειχα ποτε και πλεον βαριεμαι να προσπαθω να βρω σπαστηρι και τα σχετικα

Δημοσ.

Θελω γνησιο λειτουργικο γιατι δεν ειχα ποτε και πλεον βαριεμαι να προσπαθω να βρω σπαστηρι και τα σχετικα

Κοίτα ακούγεται τρελό να προσπαθεί να σε πείσει κάποιος να μην αγοράσεις το λειτουργικό, αφού αυτό είναι και το σωστό! Αλλά κρίμα ρε παιδάκι μου τα € σου... Εξάλλου σε ένα χρόνο θα βγουν τα Win8. Δεν βάζεις τώρα κανα του "θείου" όπου τα loaders παίζουν μια χαρούλα, και αγοράζεις τότε τα καινούρια. Λέω εγώ τώρα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...