chill Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 ολοι τα εχουμε πει αυτα τα λογια, αλλα θα δεις οτι καποια στιγμη ακομα και αυτα που ειναι casual θα σου φαινονται σαν τα αθλητικα που θα εχεις. Εσύ από την ημέρα που άνοιξες το topic για το κουστούμι μας πούλησες στιλιστικά. Σιχαίνομαι τα μοκασίνια, τα θεωρώ άθλια ως παπούτσι και (δυστυχώς ) έχω περάσει προ πολλού τα 19!
sarantatessera Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Αυτό εδώ είανι δερμάτινα ή καστόρινα; Επίσης λέει στις λεπτομέρεις ότι είναι large sized. Εγώ γενικά φοράω 41, μήπως πρέπει να πάρω μικρότερο αν επιλέξω αυτό; Και άλλη μια ερώτηση. Γενικά τα μοκασίνια φοριούνται χωρίς καλτσάκι ή είναι απαραίτητο;
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Xωρις καλτσακι. Εκτος αν βρεις κανενα που να μην φαινεται. Καθολου.
apd453 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Xωρις καλτσακι. Εκτος αν βρεις κανενα που να μην φαινεται. Καθολου. Και μόλις τα βγάλεις... fatality
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Αυτο ναι, ειναι drawback, αν και εγω ψεκαζω και παπουτσια και ποδια και δεν εχω θεμα
sarantatessera Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Α, υπάρχει θέμα με το μόλις βγάζεις το παπούτσι. Αυτό είναι λίγο άβολο, δεν νομίζετε; Εσύ με τι ακριβώς τα ψεκάζεις stormrain;
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Aυτο για τα παπουτσια http://www.pharmacy24.gr/scholl-aposmitiko-spray-ipodimaton-150ml-p-14561.html?language=en και ενα αναλογο της ιδιας εταιρειας για τα ποδια.
Toufas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Εσύ από την ημέρα που άνοιξες το topic για το κουστούμι μας πούλησες στιλιστικά. Σιχαίνομαι τα μοκασίνια, τα θεωρώ άθλια ως παπούτσι και (δυστυχώς ) έχω περάσει προ πολλού τα 19! οτι εχω τοσα μοναδικα tshirts απο το teefury.com και παρομοια sites που μπορω να φοραω ενα καθε μερα και μεχρι τον σεπτεμβριο δεν θα φορεσω το ιδιο 2η φορα το ξερεις πουλακι μου? (και πλεον δεν μου κανουν γαμω!)
sarantatessera Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Τι ακριβώς παίζει με αυτό το teefury; Έχω πάει στο gallery να δω μπλουζάκια αλλά δεν βλέπω πως μπορώ να αγοράσω. Μόνο το tee της ημέρας μπορείς να αγοράσεις; Και στο θέμα μας: Στα μοκασίνια σε σχέση με τα αθλητικά αγοράζεις ένα νούμερο παρακάτω ή το ίδιο;
sarantatessera Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Τι ακριβώς παίζει με αυτό το teefury; Έχω πάει στο gallery να δω μπλουζάκια αλλά δεν βλέπω πως μπορώ να αγοράσω. Μόνο το tee της ημέρας μπορείς να αγοράσεις; Και στο θέμα μας: Στα μοκασίνια σε σχέση με τα αθλητικά αγοράζεις ένα νούμερο παρακάτω ή το ίδιο; Γνωρίζει κανείς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.