Προς το περιεχόμενο

Προταση για ρυθμιστη στροφων

vaggelisp7406

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλημερα.Μπορειτε να μου προτεινετε καποιο ρυθμιστη στροφων?Να μπορω να χειριστω 4 ανεμιστηρες διαφορετικους..Τιμη μεχρι 15-20 ευρω..Απο αθηνα ειμαι

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θα βαλω τους ανεμιστηρες που θελω πανω του και θα μπορω να ρυθμιζω τις στροφες τους μεσω αυτου καθαρα ή θα χρειαζομαι και καποια ρυθμιση απο το bios?

Δημοσ.

Ναι θα τους βάλεις επάνω και θα τους ρυθμίζεις καθαρά από εκεί δεν θα κανείς τίποτε από το bios (Εκτός και αν βάλεις τον ανεμιστήρα του επεξεργαστή )

Δημοσ.

Σε auto δεν νομίζω να υπάρχει γιατί δεν υπάρχει και λόγος να κατασκευάσουν κάτι τέτοιο αυτό μπορείς να το κανείς και εσύ από το bios .

Ναι υπάρχουν αρκετά στην αγορά

Δημοσ.

Σε auto δεν νομίζω να υπάρχει γιατί δεν υπάρχει και λόγος να κατασκευάσουν κάτι τέτοιο αυτό μπορείς να το κανείς και εσύ από το bios .

Δεν εχουν ολα τα bios τετοια επιλογη και για ολους τους ανεμιστηρες.

Η δυνατοτητα auto εχει πολυ μεγαλη σημασια. Αλλο να ρυθμιζεις εσυ χειροκινητα τις στροφες(και με κινδυνο να ξεχαστεις καποια στιγμη και να παθεις ζημια) και αλλο το smart fan που θα ρυθμιστει αυτοματως αναλογως θερμοκρασιας,

Ναι υπάρχουν αρκετά στην αγορά

Μπορεις να μου δειξεις καποια, γιατι εγω δε βρισκω κανενα.

Δημοσ.

Δεν νομίζω να πάθεις ζημιά επειδή ο ανεμιστήρας του κουτιού θα τρέχει αντί 100% στο 50% ;) .

Για δες τον Zalman μπορείς να κλίσεις δυο ανεμιστήρες

Δημοσ.

Δε μιλαω αποκλειστικα για case fan.

Aν εισαι idle εχεις τη καρτα σου χαλαρα... αν παιξεις ενα βαρυ game ομως και ξεχασεις να ανεβασεις το gpu fan? Tην εβαψες:-D

Eλεγξα τη συσκευη που λες, too much για μενα, αλλα που λεει οτι μπορεις να στοπαρεις εντελώς?

Δημοσ.

Ναι θα τους βάλεις επάνω και θα τους ρυθμίζεις καθαρά από εκεί δεν θα κανείς τίποτε από το bios (Εκτός και αν βάλεις τον ανεμιστήρα του επεξεργαστή )

Θα βαλω και τον ανεμιστηρα του επεξεργαστη πανω..Υπαρχει διαφορα?

Δημοσ.

Εεεεε.ο ενας ψαχνει να βαλει σε fan control το ανεμιστηρακι της καρτας γραφικων και ο αλλος του επεξεργαστη???

grigoriou ελπιζω να εχεις καμια με παθητικη ψυξη και απλα θελεις να τις βαλεις καποιον εξτρα ανεμιστηρα επανω ε?

βαγγελακι καλυτερα αυτον του επεξργαστη που θα βαλεις να ειναι ιδιος με αυτον που εχει ηδη επανω η ψυχτρα(αν μιλαμε για aftermarket).

Δημοσ.

Θανο εχω την megahalems ψυχτρα και εχω 2 ανεμιστηρες πανω της..Εχω ενα πισω απο το κουτι και ενα μπροστα.Θελω αυτους τους 4 να τους βαλω πανω σε εναν ρυθμιστη στροφων για να μπορω να ελεγχω τις στροφες τους και ειδικα το θορυβο τους..Γινεται?Αυτο εννοουσα οτι θα βαλω τον ανεμιστηρα του επεξεργαστη πανω στον ρυθμιστη.(Ανεμιστηρα της cpu ονομαζω τους 2 που ειναι πανω στην megahalems)

Δημοσ.

Εεεεε.ο ενας ψαχνει να βαλει σε fan control το ανεμιστηρακι της καρτας γραφικων και ο αλλος του επεξεργαστη???

grigoriou ελπιζω να εχεις καμια με παθητικη ψυξη και απλα θελεις να τις βαλεις καποιον εξτρα ανεμιστηρα επανω ε?

Φιλε Thano εγω μόνο ρωτησα 1) αν υπαρχει καποιο μηχανακι που να δουλευει auto, ωστε να ρυθμιζονται τα rpm αυτοματως και να μη χρειαζεται να εχουμε συνεχως το νου μας 2) αν υπαρχει μηχανακι που να δινει 0 rpm, ωστε να σωπαινει κατα βουληση εντελώς ενα fan.

Δημοσ.

εχω την megahalems ψυχτρα και εχω 2 ανεμιστηρες πανω της..Εχω ενα πισω απο το κουτι και ενα μπροστα.Θελω αυτους τους 4 να τους βαλω πανω σε εναν ρυθμιστη στροφων για να μπορω να ελεγχω τις στροφες τους και ειδικα το θορυβο τους..Γινεται?Αυτο εννοουσα οτι θα βαλω τον ανεμιστηρα του επεξεργαστη πανω στον ρυθμιστη.(Ανεμιστηρα της cpu ονομαζω τους 2 που ειναι πανω στην megahalems)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...