vaggelisp7406 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Οχι με λιγα παραπανω,αλλα πε τα 2πλα..Δεν θελω κατι ακριβο..ξερει καποιος να μου απαντησει στο ερωτημα μου?
vaggelisp7406 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Παιδια ρωταω οτι... εχω την megahalems ψυχτρα και εχω 2 ανεμιστηρες πανω της..Εχω ενα πισω απο το κουτι και ενα μπροστα.Θελω αυτους τους 4 να τους βαλω πανω σε εναν ρυθμιστη στροφων για να μπορω να ελεγχω τις στροφες τους και ειδικα το θορυβο τους..Γινεται?Αυτο εννοουσα οτι θα βαλω τον ανεμιστηρα του επεξεργαστη πανω στον ρυθμιστη.(Ανεμιστηρα της cpu ονομαζω τους 2 που ειναι πανω στην megahalems)
Thanos1972 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Ρε συ βαγγελη,εσυ μπορει να ονομαζεις ανεμιστηρες του cpu αυτους που ειναι επανω στον επεξεργαστη αλλα αυτο που λες ειναι το ιδιο πραγμα. Καλυτερα αυτους του επεξεργαστη να μην τους βαλεις σε fan controller.αλλα για την απαντηση σου,ναι γίνεται. Καλυτερα να αφησεις τον εναν του επεξεργαστη επανω στην μητρικη και τους αλλους 3 να τους συνδεσεις στο fan controller.(εισαι και τυχερος που εχεις καλη ψυχτρα).
grigoriou Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 με λίγα παραπάνω παίρνεις το κορυφαίο controller Αυτος ο controller λεει οτι εχει 5 αισθητηρες θερμοκρασιας. Τα καλωδιακια των αισθητηρων του επεξστη και της καρτας που ακριβως τα βαζεις, κατω απο τη ψυκτρα?...
vaggelisp7406 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Ρε συ βαγγελη,εσυ μπορει να ονομαζεις ανεμιστηρες του cpu αυτους που ειναι επανω στον επεξεργαστη αλλα αυτο που λες ειναι το ιδιο πραγμα. Καλυτερα αυτους του επεξεργαστη να μην τους βαλεις σε fan controller.αλλα για την απαντηση σου,ναι γίνεται. Καλυτερα να αφησεις τον εναν του επεξεργαστη επανω στην μητρικη και τους αλλους 3 να τους συνδεσεις στο fan controller.(εισαι και τυχερος που εχεις καλη ψυχτρα). Θανο οταν τον εχω πανω στην μητρικη ομως δουλευει στο full και κανει θορυβο.Και δεν μπορω με τιποτα να ρυθμισω τις στροφες του..
pano Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 vaggelisp7406 για κοίτα αυτό που είναι σε καλή τιμή http://www.multirama.gr/products/product?pid=0218152&catid=021100
vaggelisp7406 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 vaggelisp7406 για κοίτα αυτό που είναι σε καλή τιμή http://www.multirama.gr/products/product?pid=0218152&catid=021100 Μεχρι 4 fan ελεγχεις?
Heatspreader Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Θέλει προσοχή η ρύθμιση στροφών. Δεν είναι τόσο απλό. Ένας ανεμιστήρας που είναι θορυβώδης, είναι πολλών στροφών, 2.000rpm++. Κατ' επέκταση είναι και πολλά Ampere. Είναι λοιπόν πολύ πιθανό όταν του δώσουμε λιγότερο ρεύμα να ακούγονται τα πηνία του ανεμιστήρα και να γίνεται περισσότερη φασαρία.
vaggelisp7406 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Ναι αλλα δεν μπορω να ελεγξω με τιποτα και κανενα προγραμμα τον ανεμιστηρα που εχω στον επεξεργαστη.Και η μητρικη μου δεν εχει καποια επιλογη να το κανω..
Heatspreader Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Πόσες στροφές είναι οι ανεμιστήρες που έχεις και πόσα Amperes?
vaggelisp7406 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Αυτοι ειναι φιλε μου http://www.plaisio.gr/Computers/Tuning/Case-Fans/Xigmatek-CLF-F1255-Crystal-Purple-Led-Fan---120mm-CLF-F1255.htm
The_Judas Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Μεχρι 4 fan ελεγχεις? Βασικά μπορείς να συνδέσεις ένα διαχωριστή (3 pin y cable)σε κάθε καλώδιο και να διπλασιάσεις τα φαν που ελέγχεις. Απλά ο κάθε ροοστάτης θα μειώνει ταυτόχρονα τις στροφές σε 2 ανεμιστήρες μαζί.
Thanos1972 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Αυτοι ειναι φιλε μου http://www.plaisio.gr/Computers/Tuning/Case-Fans/Xigmatek-CLF-F1255-Crystal-Purple-Led-Fan---120mm-CLF-F1255.htm Ωραια εγω εχω αυτους Xigmatek XLF-F1253 που ειναι ιδιοι με τους δικους σου.και μαλιστα ο ενας ειναι επανω στην ψυχτρα του επεξεργαστη και τρεχει μονιμα στις 1500 συνδεδεμενος στον fan controller του utgard.αλλα δεν μπορω να πω οτι κανει θορυβο εκει που ειναι.αλλα αμα δωσω αυτους που εχω για Intake μπροστα τερμα στροφες τοτε ναι,κανουν θορυβο.η γνωμη μου ειναι να αφησεις αυτους του επεξεργαστη μονιμα στις 1500 στροφες (δεν ακουγονται) και να συνδεσεις αυτους του κουτιου σε ενα fan controller μιας και αυτοι ειναι που κανουν θορυβο και σου σπανε τα νευρα λογω της γριλλιας του κουτιου σου οπου περιοριζεται ο αερας ειτε να περασει μεσα (intake) ειτε να βγει εξω (exhaust).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.