gkwa1 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα, Γνωρίζετε αν υπάρχουν τμήματα ΑΕΙ στην Αθήνα που η εισαγωγή στις κατατακτήριες να γίνετε με βάση τον βαθμό πτυχίου?
rg550 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 υπάρχουν, αλλα εξαρτάται για ποιο τμήμα ενδιαφέρεσαι και τι βαθμό έχεις... για παράδειγμα στο Παν. Πειραια η πλειοψηφία των τμημάτων ζητά βαθμό πτυχίου, αλλα για να έχεισ πιθανότητες πρέπει να έχεις γύρω στο 9+. Μιλάω απο προσωπική εμπειρία.
Mirlogria Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Αν: -Έχεις τελειώσει Βουλγαρία ή Ρουμανία την δεκαετία του '90 ή -Έχεις τελειώσει κάποιο επαρχιακό τμήμα Πανεπιστημίου ή Τ.Ε.Ι. χαμηλής ζήτησης (ειδικά αν είναι των 5-10 εισακτέων δίνουν 10άρια αβέρτα,ξέρω από φίλο), Τότε έχεις βάσιμες ελπίδες...διαφορετικά πολύ χλωμό,ακόμη και με βαθμό γύρω στο 9...
rg550 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Τότε έχεις βάσιμες ελπίδες...διαφορετικά πολύ χλωμό,ακόμη και με βαθμό γύρω στο 9... Δεν είναι τόσο απόλυτο, ΤΕΙ Πειραιά τελείωσα και με πήραν 3 επιτυχόντα στο Οργάνωσης και Διοίκησης στο Πα.Πει με 9.10 πτυχίο. Ο πρώτος είχε 9.95!!!..εξαρτάται δηλαδή και απο τον ανταγωνισμό..αλλα σίγουρα τα υπόλοιπα που αναφέρεις ισχύουν σε μεγάλο βαθμό.
Physics_Rulez Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δεν είναι τόσο απόλυτο, ΤΕΙ Πειραιά τελείωσα και με πήραν 3 επιτυχόντα στο Οργάνωσης και Διοίκησης στο Πα.Πει με 9.10 πτυχίο. Ο πρώτος είχε 9.95!!!..εξαρτάται δηλαδή και απο τον ανταγωνισμό..αλλα σίγουρα τα υπόλοιπα που αναφέρεις ισχύουν σε μεγάλο βαθμό. Τι τμήματα είναι αυτά που έχουν απόφοιτους με 9,1 και 9,95 ότι να ναι.
rg550 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 διοίκησης επιχειρήσεων πάντως δεν είναι τοοοσο δύσκολο, συστηματικο διάβασμα θέλει κανα 2 μήνες πριν τιν εξεταστική
gkwa1 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Παιδιά δεν αναφέρομε σε μένα αλλά στον αδελφό μου, δεν τέλειωσε έξω, Ελλάδα σε πολύ καλό τμήμα και βαθμό 9.40, δυστυχώς η ευτυχώς αριστούχοι αν και λίγοι υπάρχουν, τον ενδιαφέρει το ΠΑΠΕΙ η ΑΣΟΕΕ το καποδιστριακό και το Μετσόβιο αν και δεν νομίζω να έχει... Αρκεί να είναι Αθήνα... Physics_Rulez είναι μαθηματικός... rg550 πότε έδωσες κατατακτήριες...?
rg550 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 το 2008. με 9.40 Πα.Πει μπαίνει και λογικά απο τους πρώτους!αλλα εξαρτάται το τμήμα δες στο www.unipi.gr τις ανακοινώσεις των κατακτηρίων. Θα έχει αυτές που πέρασαν, αλλα κάθε χρόνο τα ίδια ζητάνε...
gkwa1 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Κοίταξα για κατατακτήριες αλλά δεν βρήκα ανακοινώσεις τον ενδιαφέρει διοίκηση επιχειρήσεων και χρηματοοικονομική και τραπεζική ή πληροφορική μήπως έχουν αλλάξει και τώρα ζητάνε εξετάσεις?
rg550 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 http://www.unipi.gr/anak-ekd.php?prkaID=2408 εδω έχει τις ανακοινώσεις για τις κατατακτήριες που πέρασαν.. η Διοίκηση και η πληροφορική πήρε με πτυχίο απ'οτι βλέπω.. ρίξε μια ματιά και στα άλλα τμήματα.
Mirlogria Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δεν είναι τόσο απόλυτο, ΤΕΙ Πειραιά τελείωσα και με πήραν 3 επιτυχόντα στο Οργάνωσης και Διοίκησης στο Πα.Πει με 9.10 πτυχίο. Ο πρώτος είχε 9.95!!!..εξαρτάται δηλαδή και απο τον ανταγωνισμό..αλλα σίγουρα τα υπόλοιπα που αναφέρεις ισχύουν σε μεγάλο βαθμό. Ειδικά στο σήμερα όπου: -Γίνονται συνεχώς περικοπές των θέσεων εισακτέων, -Καταργήθηκε το 10% για παλιούς υποψήφιους και -Κάνουμε το σκ@τό μας παξιμάδι γενικότερα... Τείνει να γίνει "απόλυτο"! Και χρόνο με το χρόνο τα πράγματα θα γίνονται όλο και δυσκολότερα...
Traumatias Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Αχ παίδες μη μου λέτε τέτοια για βαθμούς πτυχίου στις κατατακτήριες :cry: Παρακαλώ να μου απαντήσει κάποιος που να ξέρει γιατί ψιλοκαίγομαι: Θέλω να δώσω κατατακτήριες για αρχιτεκτονική (όχι ΕΜΠ) μετά τη γραφιστική.Γενικά ξέρω ότι από ΤΕΙ παίρνουν 5 άτομα το χρόνο και ότι στην Αθήνα γίνεται πανικός, με ιδιαίτερα μαθήματα κ.τ.λ για τις εξετάσεις.Δεν μου είπαν ότι έχει τόση σημασία ο βαθμός πτυχίου!!!!Μήπως ισχύει μόνο για τις οικονομικές σχολές????? Ευχαριστώ πολύ
gkwa1 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 όχι αυτό καθορίζετε για κάθε τμήμα από την γενική συνέλευση του...
Traumatias Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Ισχύει αυτό ε?? Ωραία γιατί προς στιγμήν φρίκαρα.... Πάντως για να μην ανοίγω νέο θέμα, ξέρει κανένας εδώ τι παίζει για κατατακτήριες αρχιτεκτονική (από εμπειρία παιδιά παρακαλώ όχι φίλος φίλου γνωστού ) Αν ξέρετε γιατί εντάξει έτσι και αλλιώς θα το ψάξω σε βάθος το θέμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.