telis80 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Έχω μια κάρτα γραφικών MSI Nvidia 430GT . Από τότε που την πήρα μου έκανε διάφορα το μηχάνημα..δηλαδή...παιχνίδια που έπρεπε να παίζει τα ξεκίναγα και ενώ είχαν ΦΟΒΕΡΑ γραφικά...μετά από λίγο το μηχάνημα Freezαρε και ήθελε rr..Τώρα που βρήκα λίγο χρόνο αποφάσισα να ασχοληθώ..οπότε άνοιξα το WoW σε windowed mode και από δίπλα το Real Temp για να τσεκάρω θερμοκρασίες και το load του επεξεργαστή. Ενώ όλα και θερμοκρασίες και τλπ ήταν κανονικά κόλλησε. Μετά από λίγο ψάξιμο ανακάλυψα ότι η κάρτα θέλει τροφοδοτικό 400 W τουλάχιστον και είχα 350. Σήμερα πήρα από έναν φίλο μου ένα Lamtech 450 W και το έβαλα και πάλι κόλλησε. Να σημειώσω ότι κοίταξα αν δουλεύουν ανεμιστηράκια της κάρτας και θερμοκρασίες οπότε δεν γίνετε τπτ τέτοιο...Όλα συμβαδίζουν με την κάρτα..έχω: Intel Core 2 Duo E4600 και 4 gb ram αν και δεν φτάνει 4. Αξίζει να αγοράσω καλο τροφοδοτικό? γιατί νομίζω ότι της Lamtech είναι μούφα...και λέω να πάρω ένα Corsair 500W. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας .
pjdark Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 ρε φιλε μπας και η καρτα ειναι που εχει το προβλημα??? και πας σε λαθος δρομο...τσεκαρε τη λιγο..
telis80 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Το σκέφτηκα..αλλά να σ πω κάτι?Γιατί τα γραφηκά ειναι όπως έπρεπε να είναι?και δεν κολάει...απλά σε μια στιγμή "παγώνει"..εγώ πιστεύω οτι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει το τροφοδοτικό..γι αυτό ρωτάω κιόλας..
driftingcris Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Εγω ξαναλεω οτι αυτο μου εκανε οταν εκανα oc την 5550 μου.. Μπας και εχεις overcklocked model και κατι δεν πηγε σωστα στο oc?
telis80 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δεν έκανα overclock..και δεν είναι ουτε το model...Η κάρτα απο κουτί οπότε μεταχειρισμένη και να με δούλεψαν αποκλείεται..
driftingcris Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Αρα κανε ενα stress test και πρεπει να κολισει μολις ζοριστει λογικα.. Ή απλα πηγενε την αεκει που την πηρες και τους λες το και το
driftingcris Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Αυτα που μου ειχε πει και η καρμεν. Δηλαδει κατεβαζεις το furmark και το τρεχεις....
driftingcris Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Αυτο τεσταρει την καρτα γραφικων σου. Θα την πατισει ως τα ορια.. Θα βλεπεις θερμοκρασιες και βεβαια αν κολισει Ή απλα παντην απο εκει που ηρθε... Εγω προτιμω ATI παντως
telis80 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Κάτσε...αν κολίσει φτέει η κάρτα έτσι?Αλλά και πάλι για να τρέξει το τροφοδοτικο δεν χρησιμοποιεί? στο μαγαζι και να την πάω δεν εχω απόδειξη καθώς ήταν κάτι σαν δώρο...αλλά την πήρα εγώ απο κει..οπότε τζάμπα κόπος
driftingcris Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Αν κολισει υπαρχει καπου προβλημα.. Αν οχι μπορει το WoW που εχεις κατι να εχει..
skim045 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Καθάρισες την κάρτα γραφικών σου απο σκόνες??? Ποίο είναι το τροφοδοτικό σου?(αν και μυρίζομαι noname τροφοδοτικό )
telis80 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Kαινούργια κάρτα...τροφοδοτικό μαπα το αλλαξα αλλα και το Lamtech 450W μαπα είναι..διάβασε τα σχόλια πριν γράψεις
driftingcris Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δεν νομιζω να ειναι απο τροφοδοτικο.. Δοκιμασε σε κανα φιλαρακι αν σου κανει τα ιδια η καρτα.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα