Προς το περιεχόμενο

e-bay και τελωνειο...=> Paypal και refund

ATiTool

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,ειναι καποιος που ξερει τι παιζει με τα τελωνεια οταν αγοραζεις κατι απο το e-bay απο αμερικη???

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εξαρτάται αν είναι καινούργιο και πόσα δίνεις και πως το στέλνει ο πωλητής καθώς και το τι κάνει(αν γράψει gift π.χ.)

Δημοσ.

Από Ευρώπη δεν υπάρχει κανένα τελωνείο.

Από αμερική έχει αλλά η τιμή εξαρτάται από πολλά.

Το γλυτώνεις αν πεις του πωλητή να το δηλώσει ως δώρο

Δημοσ.

δεν πα να γραψετε gift αν το προιον ειναι/φαινετε καινουργιο+αξιας και εχει τιμολογιο θα περασει εκτελωνισμο..

Επιπλεον σιγουρα θα περασει αν το στειλει με οποιοδηποτε courier.να επιλεξεις usps(οχι ups)υπαρχουν λιγοτερες πιθανοτητες να σταματησει στο τελωνειο.αν σταματησει να υπολογιζετε κανα 25% απο την αξια του+μεταφορικα!!

Δημοσ.

Οταν λες απο αμερικη, ειναι σιγουρα αμερικαννικο προιον, η απλα εννοεις αγορες μεσω του ebay.com (που ειναι το αμερικανικο).

Δημοσ.

εχω παραγγειλει πραγματα αξιας 700 ευρο...με "USPS Express Mail International"

δεν ηξερα απο τελωνεια και Γ......κα!:P

θα με φανε αμα περασουνε τελωνεια αυτα τα πραματα?

Δημοσ.

Οταν λες απο αμερικη, ειναι σιγουρα αμερικαννικο προιον, η απλα εννοεις αγορες μεσω του ebay.com (που ειναι το αμερικανικο).

μεσω του e-bay.com αλλα το προιον γραφει "item location: united states"

Δημοσ.

εχω παραγγειλει πραγματα αξιας 700 ευρο...με "USPS Express Mail International"

δεν ηξερα απο τελωνεια και Γ......κα!:P

θα με φανε αμα περασουνε τελωνεια αυτα τα πραματα?

Αναλογως για τι πραγματα μιλαμε... Νταξει βαλε κανα 150αρι στην ακρη καλου κακου :P . και τα υπολοιπα τα μαζευεις οταν ερθει το μαγικο χαρτακι. =p

Δημοσ.

όταν παραγγέλνεις από αμερική θα κοιτάς πάντα να στο στέλνει με usps που είναι τα αμερικάνικα ταχυδρομεία και όχι με fedex, ups και λοιπές μεταφορικές που περνάνε πάντα τελωνείο και ρίχνουνε καμπάνες, έτσι μειώνεις την πιθανότητα να ανοιχτεί στο τελωνείο

επίσης θα λες στον πωλητή να βγάζει από μέσα αποδείξεις και οτιδήποτε δείχνει την αξία αυτού που αγόρασες και αν μπορεί να στα στείλει με γράμμα και να γράφει πάνω στο κουτί είτε οτι είναι δώρο είτε οτι είναι μεταχειρισμένο και να το δηλώνει με μικρή αξία πχ 70$, πράγμα που δεν είναι σίγουρο οτι θα το κάνει γιατί άμα είναι μαγαζί και τον πιάσουνε είναι παράνομο γι αυτόν, ρωτάς πάντως και σου απαντάει αν το κάνει ή όχι

από χώρες της ευρωπαικής ένωσης δεν υπάρχει τελωνείο, και μιλάμε για το item location, όχι από ποιό ebay έχεις μπει και ψάχνεις

τώρα στο θέμα σου, υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα να την γλιτώσεις μιας και το έστειλε με usps αν δεν είναι κανένα τιτανοτεράστιο πακέτο που τραβήξει την προσοχή, αν πάλι στο σταματήσουνε, να πας εσύ να το εκτελωνίσεις, για να γλιτώσεις ένα σημαντικό ποσό από προμήθειες των τελωνειακών, απλά να ξέρεις οτι θα φας όλη σου τη μέρα

Δημοσ.

και πως θα γινει αυτο? θα με ειδοποιησουνε οτι το πακετο μου ειναι στο τελωνειο?

επισης εαν πιασουμε την αλλη περιπτωση του οτι δεν θα περασει τελωνειο,θα μου το φερουνε σπιτι το πακετο ή παλι θα με ειδοποιησουνε να παω απο καπου να το παρω?

και μια τριτη ερωτηση,τι πρεπει να κανω εαν χρειαστει να παω εγω να το εκτελωνισω και τι ακριβως θα γλιτωσω?

Δημοσ.

Aκομα και σαν δωρο να στο εβαλε εχει μεγαλη σημασια το ΤΙ ειναι. Μη μου πεις πχ οτι πηγες να φερεις iphone,ipad κλπ δε κοιτανε καν τιμολογια τα κοπανανε με την μια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...