Προς το περιεχόμενο

Θερμοκρασια σε "κατεβαστηρι¨"

panos217

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας εχω εναν υπολογιστη με καρτα γραφικων 6200 agp http://www.skroutz.gr/s/45375/Gigabyte-GeForce-6200-256MB.html η θερμοκρασια ειναι στους 60 βαθμους σε αδρανεια αναλυση χρησιμοποποιω 1920χ1080.ετρεξα πριν απο λιγο ενα furmark και η θερμοκρασια εφτασε στους 99 βαθμους post-218472-0-59167100-1307392187_thumb.jpg ειναι λογικη αυτη η θερμοκρασια? στους ποσους βαθμους θα καιγοτανε?

Δημοσ.

Ναι παταει καλα απο οτι βλεπω. οταν την χρησιμοποιουσα σε αλλο πισι με αναλυση 1280χ1024 ηταν στους 35 σε αδρανεια. Μηπως φταιει η αναλυση που εχω τωρα?

Δημοσ.

Σαφώς και παίζει και αυτο ρόλο αφού ζοριζεται παραπάνω η κάρτα

Αφού είναι κατεβαστηρι χαμηλωσε ανάλυση θα δεις διάφορα

iphone.png

Δημοσ.

Στις passive παιζει τρελό ρόλο το airflow του κουτιού , που μάλλον στο κατεβαστήρι δεν θα είναι και τοσο καλο!!

Δημοσ.

Γεια σας εχω εναν υπολογιστη με καρτα γραφικων 6200 agp http://www.skroutz.gr/s/45375/Gigabyte-GeForce-6200-256MB.html η θερμοκρασια ειναι στους 60 βαθμους σε αδρανεια αναλυση χρησιμοποποιω 1920χ1080.ετρεξα πριν απο λιγο ενα furmark και η θερμοκρασια εφτασε στους 99 βαθμους post-218472-0-59167100-1307392187_thumb.jpg ειναι λογικη αυτη η θερμοκρασια? στους ποσους βαθμους θα καιγοτανε?

Toποθέτησε πάνω στην παθητική ψύκτρα της ένα 40mm ή 60mm fan με κάποια δεματικά ή βιδούλες.

Η θερμοκρασία της θα πέσει αισθητά. ;)

Δημοσ.

Όπως είπε και ο Νίκος βαλε έναν ανεμιστήρα η στο κουτί σου εάν δεν έχει η στην κάρτα γραφικών για να δεις μεγαλύτερη διάφορα

Δημοσ.

Ενας ανεμιστήρας και σχετικά αθόρυβος θα του δώσει την παραπάνω ψύξη που χρειάζεται. :)

Δημοσ.

Το κατεβαστηρι μου δεν εχει κουτι τα εχω αφαιρεσει απο μεσα εδω και καιρο...Οσο για ανεμηστηρα εχω εναν απο fx5200 θα βαλω αυτον!

Δημοσ.

Αλλαξα την αναλυση την πηγα 1280χ1024 και η θερμοκρασια ειναι παλι 63 βαθμους! τι αλλο μπορω να κανω... αν και θα αλλαξω ανεμιστηρακι συντομα!

Δημοσ.

Θα μου κανε εντύπωση αν είχες σημαντική (ή έστω ορατή) βελτίωση με την αλλαγή της ανάλυσης. Βάλε το fan να ξεμπερδεύεις.

Δημοσ.

Σε μενα παντως σε μια FX5500(μπορει και 5200..) agp της MSI ειχε συμαντικη διαφορα

και το κουτι ηταν ενα αθλιο 10ετιας και βαλε χωρις φουρφουρια

με τον sempron απο πανω να ψηνει

Λογικα κατι αλλο πρεπει να γινει ειναι λιγο πολλοι οι βαθμοι

γιατι σε καμια 20αρια μερες θα ειμαστε ~10C πανω οποτε

θα ζεσταινεται πολυ παραπανω

Δημοσ.

Για δοκίμασε να κλίσεις τα πάντα από προγράμματα και να δεις της θερμοκρασίες . (Μπας και την χρησιμοποιεί κάποιο πρόγραμμα )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...