Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πραγματικά γιατι κάθεστε και κράζετε την Apple για αντιγραφή απο την στιγμή που όλοι οι άλλοι την αντιγράφουν απο τότε που βγήκε το πρώτο iphone

γιατι αυτη κατηγορουσε τους αλλους για αντιγραφες και τωρα εκανε το ιδιο.

ειναι αυτο που λεμε σοβαρη αυτοκριτικη :rolleyes:

εμενα δε με χαλαει γιατι οταν αντιγραφει η apple απο τους ανταγωνιστες της σημαινει οτι τα πανε καλα οι αλλοι και τους υπολογιζει. γιαυτο και ο τυπος του wp7 ειπε i am flattered

σε μερικα χρονια ακομα θα φτασουμε στο singularity δηλαδη ολα τα λογισμικα θα προσφερουν τα ιδια οποτε θα σταματησει ολο αυτο. το μονο που θα ξεχωριζει θα ειναι τα wp7 γιατι απο τη μανα τους διαλεξαν διαφορετικο GUI για να διαφοροποιηθουν. ολα τα αλλα σε 2-3 χρονια θα ειναι το ιδιο και για τον χρηστη δε θα κανει διαφορα. οποτε εαν βαρεθει θα το γυρναει σε wp7 για κατι το διαφορετικο

• Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εχω βαλει εδω και και 5-6 ωρες το ios 5 και μεχρι στιγμης συμπεριφερεται μια χαρα.

Δεν εχω τρελαθει με τα καλουδια που προσφερει, το σημαντικοτερο ολων ειναι τα notifications και το οτι μπορεις να σβησεις μεμονωμενα τις κλησεις απο τη λιστα. (και το ota update, ειχα βαρεθει να κατεβαζω 666αρες καθε φορα).

Ολες οι εφαρμογες που εχω τρεξει εως τωρα δεν εχουν κρασαρει(facebook, tweeter,whatsapp και καποιες ειδησεογραφικες).

Αυτο που δεν μπορω να βρω με τιποτα ειναι το πως ρυθμιζεις την εμφανιση του κουμπιου της καμερας στο lock screen (παντως μεσα απο το camera app με αφηνει να βγαλω photo πατωντας το "+" της εντασης του ηχου) καθως και την over wifi itunes sync. Εχω βρει μονο την ρυθμιση για να κατεβαινει αυτοματα στο κινητο οποιαδηποτε εφαρμογη κατεβασεις μεσω του mac/pc.

Edit: για να βγει το camera button θελει double tap το home button ενω ειναι κλειδωμενο. Σε αφηνει να δεις μονο τις φωτο που εχεις τραβηξει εκεινη τη στιγμη για λογους ασφαλειας.

Απο μπαταρια δεν μπορω να πω ακομα κατι.

Δεν με αφηνε να κανω update, μου εριχνε error 3002. Με restore εγινε η δουλεια, αφου ειχα κανει backup πρωτα. Το restore κυλισε ομαλοτατα, ολα μου τα δεδομενα/εφαρμογες επανηλθαν μια χαρα.

Ο καιρος ειναι καλη φαση που ειναι τοπικος, και ανανεωνεται αυτοματα καθε μια ωρα.

Δημοσ.

Εχω βαλει εδω και και 5-6 ωρες το ios 5 και μεχρι στιγμης συμπεριφερεται μια χαρα.

Δεν εχω τρελαθει με τα καλουδια που προσφερει, το σημαντικοτερο ολων ειναι τα notifications και το οτι μπορεις να σβησεις μεμονωμενα τις κλησεις απο τη λιστα. (και το ota update, ειχα βαρεθει να κατεβαζω 666αρες καθε φορα).

Επιτέλους κάποιος μίλησε και για το θέμα...

Έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ android; Μπορείς να μας κάνεις μια πρώτη σύγκριση ποια είναι καλύτερη υλοποίηση;

Δημοσ.

Επειδή για 9 σελίδες διαβάζω κυρίως για το πόσο ζώον είμαι που πήρα ένα κινητό που μου αρέσει και με βολεύει αλλά και για το πόσο evil είναι η Apple που προσπαθεί να προωθήσει τα προϊόντα της (πρωτοφανές!) θα κάνω μια απόπειρα να μιλήσω επί της ουσίας μήπως και γίνει λίγο κουβέντα.

Για εμένα, λοιπόν, σημαντικότερη ανακοίνωση χθες ήταν το iCloud, όχι γιατί είναι κάτι πρωτοποριακό ως cloud storage αλλά κυρίως όσον αφορά το κομμάτι με τον αυτόματο συγχρονισμό όλων των συσκευών σου με αυτό, κυρίως αν ισχύει κι αν κατάλαβα καλά ότι μέσα σε αυτές τις συσκευές περιλαμβάνονται και windows pcs. Μεγάλο θέμα για όσους τους ενδιαφέρει και η μουσική είναι και το iTunes Match, το οποίο ουσιαστικά σου νομιμοποιεί "παράνομη" μουσική με 25 δολλάρια το μήνα χρόνο. Δεν έχω ακόμη όμως καταλάβει ακριβώς πως θα δουλεύει (μόνο streaming ή όχι κτλ) αλλά και μόνο το ότι έπεισε η Apple τις δισκογραφικές για κάτι τέτοιο, μπορεί να σημαίνει πολλά για το ανόητο νταβαντούρι με τα πνευματικά δικαιώματα. Στη πράξη βέβαια θα φανεί.

Για το iOS 5 τα πράγματα είναι απλά. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ notifications της προκοπής. Το αντέγραψε απ'το Android που το αντέγραψε απ'το webOS που δε ξέρω κι εγώ από που το αντέγραψε. Σε ένα κινητό ο μόνος πραγματικά χρηστικός τρόπος στο UI είναι αυτός γι'αυτό και τον χρησιμοποιούν όλοι (άλλοι με μεγάααλη καθυστέρηση αλλά τι να κάνεις). Το αν είναι πραγματικά αντιγραφή ή όχι θα μπορεί κάποιος να το πει αν δει τι γίνεται σε επίπεδο κώδικα και δε νομίζω να αφορά κανέναν αυτό. Κάνει δουλειά; Είναι καλό. Έχουμε λοιπόν επιτέλους και οι μη jailbroken, σωστά notifications. Το iΝewsstand θα μου άρεσε αν πρόκειται ποτέ να δούλευε με ελληνικά περιοδικά, όπως και το iBookstore με βιβλία, άρα το αφήνουμε. Μεγάλο βήμα η ανεξαρτητοποίηση από το pc. Επιτέλους και rich text στο mail. Μου άρεσαν τα Reminders και το iMessenger (αν και δε νομίζω να τον πολυχρησιμοποιήσω γιατί σχεδόν όλοι στη παρέα μου δεν έχουν iPhone, ούτε Android). Τα υπόλοιπα καλοδεχούμενα, θα βελτιώσουν σίγουρα τη γενική εμπειρία χρήσης. Α και το Twitter integration, για κάποιον έστω μέτριο χρήστη Twitter σίγουρα λύνει χέρια.

Αυτά στα γρήγορα και βιαστικά μπας και μιλήσει και κανένας άλλος επί της ουσίας. Δε χρειάζεται να είναι iPhone χρήστης, απλά ρε παιδί μου να πει ότι τα notifications δε μου αρέσουν έτσι γιατί π.χ. η γραμματοσειρά είναι κακή, κι όχι γιατί είναι αντιγραφή ή γιατί ο Jobs είναι σπαστικός.

Φίλε μου συφωνώ. Είναι εκνευριστικό να μπαίνεις να διαβάζεις νέα και να βλέπεις σχόλια από άτομα που α) δεν ξέρουν να συζητάνε και β) δεν έχουν γνώσεις και απλά αναμασάνε προτάσεις που έχουν διαβάσει και αναλώνονται σε ένα ατελείωτο pointless flame war.

Επί της ουσίας. Πολλά από τα χαρακτηριστικά που παρουσίασε η Apple υπήρχαν σε άλλα κινητά, όπως το notifications ή το imessages, και τα οποία χαρακτηριστικά θα πρέπει (κατά την άποψη μου) να αποτελούν benchmark πλέον του ανταγωνισμού.

Πολλοί είναι εκνευρισμένοι που η Apple χτες πούλησε αέρα κοπανιστό ως καινοτομία και ισχυρίζονται ότι δεν θα χαλάσουν τα λεφτά τους για να γίνουν πρόβατα.

α) Είδα όλη την παρουσίαση και κανένας δεν μίλησε για "πρωτοπορία" και "καινοτομία". Μιλήσανε για καινούργια feautures του iOS 5.

β) Αυτό που πρέπει να καταλάβουν όσοι σχολιάζουν αρνητικά την παρουσίαση είναι ότι το προϊόν iOS 5 που παρουσιάστηκε αποτελεί μια δωρεάν αναβάθμιση του λογισμικού των iOS devices. Κοινώς και να θες να τους δώσεις λεφτά δεν μπορείς διότι είναι (πάμε ξάνα) μια δωρεάν αναβάθμιση λογισμικού.

Αυτό που κρατάω από την παρουσίαση είναι:

1) Το γεγονός ότι το Lion θα μπορείς μόνο να το κατεβάσεις απο το internet και θα κοστίζει 30$. Μπορείτε να βρείτε άλλο λογισμικό τέτοιου βεληνεκούς να προσφέρεται σε τόση χαμηλή τιμή και άμμεση αγορά από το Internet; Αυτό είναι καινοτομία και θα χαράξει το δρόμο για το μέλλον και για άλλες εταιρείες (MS)

2) Το γεγονός ότι το iOS 5 ουσιαστικά ακυρώνει κάποια apps (what's app, instapaper, dropbox, κ.α.) Επειδή πρόκειται για αξιόλογες κυκλοφορίες κρατάω μια επιφύλαξη και πιστεύω πως οι developers θα προσαρμοστούν και θα αλλάξουν κάπως τις εφαρμογές.

3) Το iTunes Match το οποίο σε βοηθάει να αποθηκεύσεις την συλλογή σου (ανεξαρτήτως αν την αγόρασες απο το itunes) στο σύννεφο. (iCloud) Η καινοτομία δεν είναι η υπηρεσία (διότι και η Amazon πρώτα και η Google αργότερα έχουν τις δικές τους εφαρμογές) αλλά ως προς την "διαδικασία" και τιμή της υπηρεσίας. Με την Amazon και την Google πρέπει να κάνεις upload όλη σου την συλλογή στους servers των εταιρειών. Μια μεγάλη συλλογή λοιπόν από πολλά GB θα διαρκεί εβδομάδες για να την ανεβάσεις. Η Apple καινοτομεί ως προς το γεγονός ότι αντί να κάνεις upload την συλλογή σου, θα μαζεύει πληροφορίες για τα τραγούδια και θα τα κάνει "match" με τα τραγούδια που έχει στο itunes και θα προσθέτει αυτά στο σύννεφο. Με αυτό τον τρόπο γλιτώνει χώρο η ίδια (εξού και η χαμηλότερη τιμή με τον ανταγωνισμό) και χρόνο ο καταναλωτής. Αυτό επίσης είναι φοβερή καινοτομία.

Τέλος μια σημείωση για τα Android κινητά ναι η ανάπυξη στις πωλήσεις είναι ραγδαία (κυρίως γιατί το OS είναι δωρεάν και το έχουν ασπαστεί πολλοί ΟΕΜs) αλλά εκέι που χάνει είναι στο user experience. Είπε ένας φίλος πριν "Πάρε 600 ευρώ Android όσο κοστίζει και το iPhone να δεις ποιο είναι καλύτερο". H κόντρα είναι iOS vs Android όχι iPhone vs Galaxy S π.χ.. Η εμπειρία της χρήσης Android λογισμικού διαφέρει από συσκευή σε συσκευή και έχει δεχτεί πολλές επικρίσεις για αυτό. Πάρε για παράδειγμα τις κριτικές για διάφορα apps στο Android Market. Πόσοι χρήστες του δίνουν 1 και 2 αστεράκια επειδή δεν δουλεύει στην συσκευή τους; Άλλες εφαρμογές δουλεύουν σε κάποιες συσκευές Android άλλες πάλι όχι. Δεν φταίει η Google. Ούτε οι ΟΕΜ. Ούτε οι developers. Φταίει η φύση του λογισμικού που δίνει διαφορετική εμπειρία σε διαφορετικούς χρήστες. Ενώ το iPhone είναι 1 και από όπου το αγοράσεις θα έχεις την ίδια εμπειρία.

Disclosure: Έχω μετοχές τόσο στην Apple όσο και στην Google.

Δημοσ.

Εχω πιασει android αλλα παει καιρος. Δεν εχω αποψη...

Μολις πριν λιγο εφαγα ενα cold reboot μολις πηγα να διαγραψω μια φωτο τραβηγμενη χρησιμοποιωντας το camera button απο το lock screen.

Μου δινει την αισθηση οτι lagαρει ελαχιστα σε σχεση με την 4.3.3, αλλα ειναι λογικο μιας και ειναι beta.

Δημοσ.

β) Αυτό που πρέπει να καταλάβουν όσοι σχολιάζουν αρνητικά την παρουσίαση είναι ότι το προϊόν iOS 5 που παρουσιάστηκε αποτελεί μια δωρεάν αναβάθμιση του λογισμικού των iOS devices. Κοινώς και να θες να τους δώσεις λεφτά δεν μπορείς διότι είναι (πάμε ξάνα) μια δωρεάν αναβάθμιση λογισμικού.

δε καταλαβα το νοημα αυτου. αφου ολες οι αναβαθμισεις δωρεαν ειναι για ολα τα OS πλην του bb που δεν παρεχει αναβαθμισεις

3) Το iTunes Match το οποίο σε βοηθάει να αποθηκεύσεις την συλλογή σου (ανεξαρτήτως αν την αγόρασες απο το itunes) στο σύννεφο. (iCloud) Η καινοτομία δεν είναι η υπηρεσία (διότι και η Amazon πρώτα και η Google αργότερα έχουν τις δικές τους εφαρμογές) αλλά ως προς την "διαδικασία" και τιμή της υπηρεσίας. Με την Amazon και την Google πρέπει να κάνεις upload όλη σου την συλλογή στους servers των εταιρειών. Μια μεγάλη συλλογή λοιπόν από πολλά GB θα διαρκεί εβδομάδες για να την ανεβάσεις. Η Apple καινοτομεί ως προς το γεγονός ότι αντί να κάνεις upload την συλλογή σου, θα μαζεύει πληροφορίες για τα τραγούδια και θα τα κάνει "match" με τα τραγούδια που έχει στο itunes και θα προσθέτει αυτά στο σύννεφο. Με αυτό τον τρόπο γλιτώνει χώρο η ίδια (εξού και η χαμηλότερη τιμή με τον ανταγωνισμό) και χρόνο ο καταναλωτής. Αυτό επίσης είναι φοβερή καινοτομία.

εαν δεν κανω λαθος με το ανεβασμα του φυσικου αρχειου στο cloud εχεις προσβαση και δε χανεις τα κομματια αρα μιλαμε για διαφορετικη προσεγγιση. ή απλα χρησιμοποιειται για match με το amazon music αντιστοιχα με το itunes? δεν ειμαι σιγουρος γιαυτο και ρωταω

Δημοσ.

2) Το γεγονός ότι το iOS 5 ουσιαστικά ακυρώνει κάποια apps (what's app, instapaper, dropbox, κ.α.) Επειδή πρόκειται για αξιόλογες κυκλοφορίες κρατάω μια επιφύλαξη και πιστεύω πως οι developers θα προσαρμοστούν και θα αλλάξουν κάπως τις εφαρμογές.

Αυτό φοβόμουν κι εγώ. Αλλά στην πραγματικότητα δεν τις ακυρώνει. Τόσο το What's Up Messenger όσο και το Dropbox (το άλλο δε ξέρω καν τι είναι) είναι multi-platform λύσεις. Εγώ που ανταλλάσω αρχεία μεταξύ iPhone - Mac OS - Windows - Linux, δεν θα σταματήσω να χρησιμοποιώ το Dropbox.

;)

Δημοσ.

Να προσθεσω οτι λιγο πριν κανω το update μου ζητησε carrier update το iPhone και το αποδεχτηκα (εχω Wind).

Στο καπακι και χωρις να κοιταξω τις ρυθμισεις ξεκινησα για update. Με την ολοκληρωση αυτου σκαλισα τις ρυθμισεις και ανακαλυψα οτι εμφανιστηκε η επιλογη Wifi hotspot (δεν ειχα ποτέ αυτη τη ρυθμιση).

Δεν μπορω να ξερω εαν το ios 5 εφερε την αλλαγη ή τo carrier update.

Δημοσ.

Συγνώμη ρε παιδια αλλά το θεωρώ γελοίο να βάζουν σαν νέο χαρακτηριστικό την μη υπάρξει Η/Υ για να εκκίνησης το κινητό :-(

Δημοσ.

δε καταλαβα το νοημα αυτου. αφου ολες οι αναβαθμισεις δωρεαν ειναι για ολα τα OS πλην του bb που δεν παρεχει αναβαθμισεις

Πολλοί φίλοι στο φόρουμ σχολίασαν την παρουσίαση ως κάτι μη καινοτόμο και αναρωτιούνται πως κάποιοι θα δώσουν λεφτά στην Apple. Αν αναλογιστείς πως μιλάμε για μια δωρεάν αναβάθμιση λογισμικού η οποία μόνο καλύτερη μπορεί να κάνει την συσκευή σου και παρ' όλα αυτά κάποιοι γκρινιάζουν, εμένα αυτό που φαίνεται ανόητο. Όλες αυτές τις κινήσεις ενισχύουν τον ανταγωνισμό και νικητής βγαίνει ο καταναλωτής.

εαν δεν κανω λαθος με το ανεβασμα του φυσικου αρχειου στο cloud εχεις προσβαση και δε χανεις τα κομματια αρα μιλαμε για διαφορετικη προσεγγιση. ή απλα χρησιμοποιειται για match με το amazon music αντιστοιχα με το itunes? δεν ειμαι σιγουρος γιαυτο και ρωταω

Δεν έχει βγει ακόμα η υπηρεσία οπότε δεν μπορώ να μιλήσω με σιγουριά παρά μόνο αυτό που κατάλαβα. Με το iTunes Match η Apple διαβάζει τη λίστα με τα τραγούδια σου, βλέπει ποια υπάρχουν ήδη στους καταλόγους τους, τα κάνει "match" (ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ UPLOAD ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ) με αυτά που έχουν στους σέρβερ τους και στα μεταφέρουν στον λογαριασμό σου. (αυτόν που ανοίγεις) Αν έχεις κάποια τραγούδια που δεν έχουν ήδη στους καταλόγους τους τα κάνεις upload. Δεδομένου το ότι έχουν εκατομμύρια τραγούδια στους καταλόγους τους η πιθανότητα να έχουν τα περισσότερα τραγούδια της συλλογής σου είναι μεγάλη.

Για παράδειγμα. Αγοράζεις ένα cd από τα Virgin ή από το Amazon ή από οπουδήποτε αλλού. Ανοίγεις τον υπολογιστή σου και το κάνεις rip στο itunes. Συνδέεσαι στο itunes match, η apple το έχει ήδη στους καταλόγους του itunes store οπότε στο φορτώνει στο λογαριασμό σου. Ανοίγεις μετά το iPad ή το iPhone ή κάποιον άλλο υπολογιστή, συνδέεσαι στο itunes match και κάνεις stream τα τραγούδια που έχεις στο λογαριασμό σου. Πρωτοπόρο.

Αυτό φοβόμουν κι εγώ. Αλλά στην πραγματικότητα δεν τις ακυρώνει. Τόσο το What's Up Messenger όσο και το Dropbox (το άλλο δε ξέρω καν τι είναι) είναι multi-platform λύσεις. Εγώ που ανταλλάσω αρχεία μεταξύ iPhone - Mac OS - Windows - Linux, δεν θα σταματήσω να χρησιμοποιώ το Dropbox.;)

Δεν τις ακυρώνει άμμεσα και απόλυτα αλλά πλέον το iphone αποκτά κάποια από τα χαρακτηριστικά των εφαρμογών by deafault. Ο καιρός θα δείξει αν και νομίζω πως οι developers θα προσαρμοστούν.

Δημοσ.

Δεν έχει βγει ακόμα η υπηρεσία οπότε δεν μπορώ να μιλήσω με σιγουριά παρά μόνο αυτό που κατάλαβα. Με το iTunes Match η Apple διαβάζει τη λίστα με τα τραγούδια σου, βλέπει ποια υπάρχουν ήδη στους καταλόγους τους, τα κάνει "match" (ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ UPLOAD ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ) με αυτά που έχουν στους σέρβερ τους και στα μεταφέρουν στον λογαριασμό σου. (αυτόν που ανοίγεις) Αν έχεις κάποια τραγούδια που δεν έχουν ήδη στους καταλόγους τους τα κάνεις upload. Δεδομένου το ότι έχουν εκατομμύρια τραγούδια στους καταλόγους τους η πιθανότητα να έχουν τα περισσότερα τραγούδια της συλλογής σου είναι μεγάλη.

για το πως θα παιξει το itunes match ξερω. εαν δεν πληρωσεις τη συνδρομη χανεις τα τραγουδια που εχεις κανει match και δεν εχεις αγορασει απο το itunes. επισης τα τραγουδια που ειναι match δεν διατιθενται για κατεβασμα. ειναι διαθεσιμα μονο για streaming

με τον τροπο ομως της amazon που ανεβαζεις ολο το φυσικο αρχειο και δεν κανει match (εκτος και αν κανει match και εκει) σου δινει τη δυνατοτητα να κανεις stream την πειρατικη σου μουσικη χωρις να χρειαζεται να πληρωνεις συνδρομη. σαν να εχεις ανεβασει μουσικη στο skydrive και να κανεις streaming. εαν φυσικα ετσι δουλευει η υπηρεσια του amazon γιατι δεν γνωριζω. ετσι σου δινει τη δυνατοτητα να σηκωσεις ολη την πειρατεια στο cloud να ειναι προσβασιμη οποτε γουσταρεις χωρις να εχεις το φοβο να σε πιασει καποιος

Δημοσ.

για το πως θα παιξει το itunes match ξερω. εαν δεν πληρωσεις τη συνδρομη χανεις τα τραγουδια που εχεις κανει match και δεν εχεις αγορασει απο το itunes.

Ξερεις; Νομίζω μπερδεύεσαι κάπου. Το iTunes Match είναι μόνο με συνδρομή και αφορά όλα σου τα τραγούδια. Μάλλον αναφέρεσαι στην υπηρεσία iTunes in the Cloud.* Το iTunes Match  είναι διαφορετικό.

με τον τροπο ομως της amazon που ανεβαζεις ολο το φυσικο αρχειο και δεν κανει match (εκτος και αν κανει match και εκει) σου δινει τη δυνατοτητα να κανεις stream την πειρατικη σου μουσικη χωρις να χρειαζεται να πληρωνεις συνδρομη.

Negative. See screenshot attached.

post-82792-0-95870900-1307508094_thumb.png Δωρεάν είναι μόνο τα πρώτα 5 GB. Εώς 20 GB είναι 20$, εώς 50GB είναι 50$ κλπ. Εκτός εάν αγοράσεις από το Amazon cd που σου δίνει δώρο ένα χρόνο συνδρομή (cd περίπου στα 10$-15$) Νομίζω ότι το κοινό στο οποίο απευθύνεται (χωρίς να έχω στοχεία) θα διαλέξει το 50άρι. Άρα για τον μέσο χρήστη είναι πιο ακριβή υπηρεσία

ετσι σου δινει τη δυνατοτητα να σηκωσεις ολη την πειρατεια στο cloud να ειναι προσβασιμη οποτε γουσταρεις χωρις να εχεις το φοβο να σε πιασει καποιος

Η ίδια υπηρεσία είναι το iTunes match χωρίς να κάνεις upload μία εβδομάδα

*http://www.apple.com/icloud/features/

Δημοσ.

Ξερεις; Νομίζω μπερδεύεσαι κάπου. Το iTunes Match είναι μόνο με συνδρομή και αφορά όλα σου τα τραγούδια. Μάλλον αναφέρεσαι στην υπηρεσία iTunes in the Cloud.* Το iTunes Match  είναι διαφορετικό.

το itunes in the cloud ειναι για τη μουσικη που εχεις αγορασει απο το itunes. εγω αναφερομουν σε μουσικη που δεν εχεις αγορασει αλλα εχεις κατεβασει πειρατικα. οποτε λεω για το itunes match. με τα 25$ το χρονο σου δινει δικαιωμα να χρησιμοποιεις την κλεμμενη σου μουσικη νομιμα ή οπως το λεει η guardian παροχη αμνηστιας για οσο πληρωνεις την υπηρεσια. αν δεν κανεις ανανεωση συνδρομης χανεις τα τραγουδια που εχουν γινει match και δεν εχεις αγορασει απο τo itunes. επισης τα τραγουδια απο το match δεν επιτρεπεται να τα κατεβασεις γιατι δε τα εχεις αγορασει. ειναι διαθεσιμα μονο για streaming. αλλιως θα ηταν ξεεπλυμα μουσικης. αυτο ελεγα.

το amazon εκτος απο την παροχη χωρου σου δινει δυνατοτητα να κανεις streaming τραγουδια μεσω player αντιστοιχα με την apple ή λειτουργει σαν skydrive μονο? οπως διαβαζω στο arstechnica o χωρος που σου δινει ειναι σαν το skydrive και επιτρεπει streaming μονο μουσικη που εχεις αγορασει απο το amazon

Essentially, Amazon is offering customers between 5 and 20GB of free space to do with as you please, and unlimited space for you to stream the MP3s purchased from Amazon.

http://arstechnica.com/media/news/2011/03/amazon-beats-apple-to-music-storage-streaming-service.ars

αρα ειναι το ιδιο πραγμα με το itunes in the cloud. το upload της μουσικης δεν ειναι για streaming αλλα για dropbox. εαν αγορασεις μουσικη απο το amazon αυτοματως μπαινει και το χωρο για streaming. δεν χρειαζεται να κανεις upload εκει.

η apple δινει τη δυνατοτητα του match επιπλεον κατι που δεν παρεχει το amazon. και ειναι λογικο να μην παρεχει γιατι στο arstechnica αναφερει οτι η amazon δεν εχει ερθει σε συμφωνια με τις δισκογραφικες ενω η apple εχει πληρωσει 150 εκατομμυρια δολλαρια τις εταιρειες για να δωσει την υπηρεσια itunes match συν οτι παιρνουν και προμηθεια απο την συνδρομη του καθε πελατη

Δημοσ.

το itunes in the cloud ειναι για τη μουσικη που εχεις αγορασει απο το itunes. εγω αναφερομουν σε μουσικη που δεν εχεις αγορασει αλλα εχεις κατεβασει πειρατικα. οποτε λεω για το itunes match. με τα 25$ το χρονο σου δινει δικαιωμα να χρησιμοποιεις την κλεμμενη σου μουσικη νομιμα ή οπως το λεει η guardian παροχη αμνηστιας για οσο πληρωνεις την υπηρεσια. αν δεν κανεις ανανεωση συνδρομης χανεις τα τραγουδια που εχουν γινει match και δεν εχεις αγορασει απο τo itunes. επισης τα τραγουδια απο το match δεν επιτρεπεται να τα κατεβασεις γιατι δε τα εχεις αγορασει. ειναι διαθεσιμα μονο για streaming. αλλιως θα ηταν ξεεπλυμα μουσικης. αυτο ελεγα.

το amazon εκτος απο την παροχη χωρου σου δινει δυνατοτητα να κανεις streaming τραγουδια μεσω player αντιστοιχα με την apple ή λειτουργει σαν skydrive μονο? οπως διαβαζω στο arstechnica o χωρος που σου δινει ειναι σαν το skydrive και επιτρεπει streaming μονο μουσικη που εχεις αγορασει απο το amazon

αρα ειναι το ιδιο πραγμα με το itunes in the cloud. το upload της μουσικης δεν ειναι για streaming αλλα για dropbox. εαν αγορασεις μουσικη απο το amazon αυτοματως μπαινει και το χωρο για streaming. δεν χρειαζεται να κανεις upload εκει.

η apple δινει τη δυνατοτητα του match επιπλεον κατι που δεν παρεχει το amazon. και ειναι λογικο να μην παρεχει γιατι στο arstechnica αναφερει οτι η amazon δεν εχει ερθει σε συμφωνια με τις δισκογραφικες ενω η apple εχει πληρωσει 150 εκατομμυρια δολλαρια τις εταιρειες για να δωσει την υπηρεσια itunes match συν οτι παιρνουν και προμηθεια απο την συνδρομη του καθε πελατη

post-82792-0-54687700-1307512183_thumb.png Συμφωνούμε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...