paul_beat Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Γεια σας θα ηθελα να σας πω κατι που επαθα χτες.Εχω ενα xbox 360 τσιπαρισμενο(αυτο το εκανε ενας φιλος μου γιατι δεν ξερω) και κατα λαθος και ας μην μπορω να μπω στο live ειχα το καλωδιο του ιντερνετ μεσα στο xbox και οταν το ανοιξα αυτο εκανε update δηθεν και εγω το αφησα γιατι λεω σιγα μην εχει τιποτα.Μετα απο αυτο εβαλα ενα cd και μου εβγαλε play dvd δηλαδη δεν αναγνωριζε τιποτα αλλο εκτος απο αυθεντικα παιχνιδια.Εσεις τι λετε να το ΞΑΝΑτσιπαρω ή να αγορασω καποιο κανονικο με λιγα και καλα games?
JohnVani18 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 To vέο dashboard update φλασάρει το drive με νεότερο firmware. Περίμενε να βγεί νεότερο cfw και φλάσαρέ το.
paul_beat Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 ευχαριστω πολυ για την συμβουλη θα την ακολουθησω
kabamaru21 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 το ωριαο θα ηταν να σου καναν και κανα unban αφου το ξαναφλασαρουν που το ξαναφλασαρουν...
paul_beat Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 αστα και εγω αυτο σκεφτηκα και ειπα να δοκιμασω αλλα οχι.αφου μου χαλασες τα games κιολας καντε και unban.νομιζω ειπαν οτι απο εδω και περα θα εχουν σκληρα μετρα για το τσιπαρισμενα xbox
aekoupoli Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 To vέο dashboard update φλασάρει το drive με νεότερο firmware. Περίμενε να βγεί νεότερο cfw και φλάσαρέ το. ναι ετσι ειναι flasharei το driver σε νεο official firmware για να ειναι το driver συμβατο με τα νεα δισκακια μεγαλυτερης χωρητικοτητας που εβγαλε η Ms
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.