giankar Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Σε ποια αρχή γίνονται οι καταγγελίες για τους δημόσιους υπαλλήλους οι οποίοι ασκούν παράνομα 2η εργασία;
-nick- Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 7 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 7 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Αλλη δουλεια δεν εχεις ε
Traumatias Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Το ξέρεις ότι δεν μπορείς να κάνεις καταγγελία έτσι και αλλιώς αν δεν έχεις χειροπιαστές αποδείξεις (π.χ. βιντεοσκόπηση πληρωμής του). Γενικά νομίζω έχει να κάνει με τον τομέα στον οποίο εργάζεται δηλαδή π.χ. αν είναι καθηγητής στη δευτεροβάθμια κ.τ.λ. (Πες μου ότι δεν περνάς σε καλή σχολή λόγο πανελληνίων και τα ρίχνεις στον καθηγητή )
skiabox Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 giankar : γράψε και εξελίξεις της προσπάθειάς σου όμως να δούμε αν τιμωρείται κανείς στην Ελλάδα.
Mirlogria Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 7 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 7 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Αλλη δουλεια δεν εχεις ε "Ρουφιάνος" κι αυτός ε; ΝΑΙ ρε καταγγελία!Μάθατε τόσα χρόνια να καλύπτετε ο ένας τις βρωμιές του άλλου και τώρα "αγανακτίσατε"... Δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις κάτι όμως,όλα συνήθως σ'αυτή την περίπτωση είναι "νομιμοφανή" και μόνο με τρανταχτές αποδείξεις και στοιχεία βγάζεις άκρη...
-nick- Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 7 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 7 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Οπα αλανι γιατι ο πληθυντικος? Ουτε ΔΥ ειμαι ουτε αγανακτησμενος ...
skiabox Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 7 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 7 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Οπα αλανι γιατι ο πληθυντικος? Ουτε ΔΥ ειμαι ουτε αγανακτησμενος ... Μπορεί να ζεις από αυτούς όμως...χεχεχεχε
apd453 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 7 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 7 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος "Ρουφιάνος" κι αυτός ε; ΝΑΙ ρε καταγγελία!Μάθατε τόσα χρόνια να καλύπτετε ο ένας τις βρωμιές του άλλου και τώρα "αγανακτίσατε"... Ρουφιάνος του θανατά εκ πρώτης. Για να κρίνω όμως θέλω λεπτομέρειες. Που, πως, γιατί κλπ. Μέχρι τότε black list. Μπορεί να ζεις από αυτούς όμως...χεχεχεχε Ε και...
Haldol Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Εγώ πάντως θα του έλεγα μπράβο αν τα βγάζει πέρα με 2 δουλειές ταυτόχρονα χωρίς να κλέβει κανέναν. Κακά τα ψέμματα, με μία δουλειά προκοπή δεν κάνεις. Και η γνωστή διέξοδος είναι η λαμογιά. Εάν ο άνθρωπος τα καταφέρνει χωρίς να καταφύγει σε τέτοιες μεθόδους του αξίζουν συγχαρητήρια, όχι καταγγελίες.
chill Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Αν δεν τον καλύπτει η αμοιβή του Δημόσιου υπάλληλου μπορεί κάλλιστα να παραιτηθεί. Που θα πούμε και μπράβο στο λαμόγιο που εργάζεται παράνομα σε 2η δουλειά.......κάτι τέτοιες λογικές μας έφεραν εδώ που είμαστε.
yiannis72 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Αν παίρνει ας πούμε 1200-1300€ και έχει οικογένεια,του φτάνουν μια χαρά για να τα βγάλει πέρα ε; Επίσης είναι γνωστό οτι στον ιδιωτικό τομέα οι αμοιβές είναι πολύ καλύτερες οπότε ναι,ας παραιτηθεί.
Marria Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Μην ξεχνατε πως οι ΔΥ εχουν το προσον της μονιμοτητας.. κατι που δεν εχουν αυτοι που εργαζονται στον Ιδιωτιμο Τομεα
Ntinaras Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 αν ηταν ιδιωτικος υπαλληλος και εκανε δευτερη δουλεια θα του κανες καταγγελια? αν ειναι ωρομισθιος καθηγητης στο δημοσιο και δουλευε κι αλλου θα κανες καταγγελια?
Marria Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 αν ειναι ωρομισθιος καθηγητης στο δημοσιο και δουλευε κι αλλου θα κανες καταγγελια? Απαγορευεται καθηγητης να κανει ιδιαιτερα, και αν κανει θα ειναι 'μαυρα', χωρις να δηλωνει εισφορες, αρα να χανουμε ολοι μαζι. Οποτε ναι θα του εκανα.
Haldol Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 κάτι τέτοιες λογικές μας έφεραν εδώ που είμαστε. Ναι μωρέ, ο κακομοίρης που αναγκάζεται να κάνει και 2η δουλειά για να τα βγάλει πέρα μας έφερε εδώ που είμαστε. Εάν ο τύπος πήγαινε για το χοντρό χρήμα δε θα έκανε 2η δουλειά. Θα έκανε «άλλη» δουλειά. Κι επίσης μην λέτε συνέχεια αυτό το παραμύθι περί του δημοσίου. Γνωρίζω άτομα (ΔΥ) που έχουν 2+ χρόνια να πληρωθούν. Κανονικά στη δουλειά τους, τον μισθό τους τον γράφουν στη δήλωση εισοδήματός του και φορολογούνται γι αυτόν... με μοναδικό πρόβλημα, το ότι δε τον βλέπουν ποτέ στα χέρια τους. Και θα βρεθεί ένας και γι αυτούς μετά να κάνει μια ωραία καταγγελία επειδή αναγκάζονται να δουλέψουν και αλλού και θα ψάχνονται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.