Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα στο boot από τη κάρτα γραφηκών

NitromanseR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

πριν λίγο άλλαξα case στο μηχάνιμα μου αλλά έχω κάποια προβλήματα. Όταν ανοίγω το PC το BIOS μου κάνει 1 long 3 short beeps και δεν ανοίγει η οθόνη (όλα τα άλλα δείχνουν να δουλεύουν κανονικά) αυτό είδα οτι είναι πρόβλημα στη κάρτα γραφικών. Έχω κάνει clear cmos και επίσης έβαλα και του adaptors της τροφοδοσίας της κάρτας σε άλλους υποδοχείς του τροφοδοτικού και από τότε κάνει το πρώτο beep που κάνει όταν δουλεύει κανονικά αλλά πάλι δεν ανοίγει και μετά από λίγο κάνει πάλι 3 short beeps. Τι μπορώ να κάνω τώρα?

Όταν έβγαλα τη κάρτα το μόνο που έκανα ήταν να της ρίξω αέρα με ένα blower για αν φύγει η σκόνη.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Ναι, την φύσηξες, την γείωσες όμως παράλληλα????

Σπάννιο, αλλά κάποιες φορές μπορεί ο στατικός ηλεκτρισμός που παράγεται να κάψει την κάρτα. Βέβαια είναι λίγο απίθανο αλλά έχει συμβεί. Πιό πιθανός ένοχος είναι να μην την έχεις κουμπώσει σωστά στην υποδοχή, να μην έχεις κλήσει το clip ασφαλείας ή να ακουμπάει κάπου και να βραχυκυκλώνει.

Αν μπορεις δοκίμασε με άλλη κάρτα (δανείσου μια από καποιον φίλο)

Αν και αυτή δεν δουλέψει τότε δεν φταίει η κάρτα αλλά το mobo.

Δημοσ.

Τελικά αφού έβγαλα και ξανάβαλα τη κάρτα σε 2 slots κανά 2 φορές ένιωσε... Τι να πω, 99% την έβαζα σωστά πριν αλλά anyway, thnx όπως και να 'χει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...