Προς το περιεχόμενο

Νέo πρόγραμμα ανταλλαγής Trade ‘n’ Save από τα Public


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Tα καταστήματα Public (www.public.gr) δημιουργούν νέα δεδομένα για το ελληνικό λιανεμπόριο με τη δημιουργία ενός νέου προγράμματος που επιτρέπει στους καταναλωτές να ανταλλάξουν το παλιό τους κινητό από όπου κι αν το έχουν αγοράσει με ένα νέο, ή με οποιοδήποτε από τα 500.000 προϊόντα που παρέχουν τα καταστήματα Public.

 

Συγκεκριμένα, το νέο πρόγραμμα που φέρει το όνομα Trade ‘n’ Save δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να δώσουν αξία στο παλιό τους κινητό (2 ετών παλαιότητας, με ημερομηνία από 1/01/2009) καθώς θα μπορούν να το ανταλλάξουν με ένα καινούριο ίσης ή και μεγαλύτερης αξίας απλά καταβάλλοντας το επιπλέον αντίτιμο, μειώνοντας έτσι το κόστος. Εναλλακτικά, οι ενδιαφερόμενοι έχουν την ευκαιρία να αντικαταστήσουν το παλιό τους κινητό με οποιοδήποτε προϊόν τεχνολογίας ή πολιτισμού επιθυμούν από μια «ατελείωτη» λίστα που περιλαμβάνει περισσότερους από 500.000 κωδικούς προϊόντων (τεχνολογία, cd,dvd, games, βιβλία).

 

Η διαδικασία είναι απλή… Ο επισκέπτης προσκομίζει στο κατάστημα το χρησιμοποιημένο κινητό του και γίνεται η σχετική εκτίμηση της αξίας του από το εξειδικευμένο προσωπικό των καταστημάτων Public. Το εν λόγω πρόγραμμα έχει στόχο να προσφέρει όφελος στον καταναλωτή, δίνοντάς του εύρος επιλογών, μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα, καθώς για πρώτη φορά μπορεί κανείς να εξαγοράσει το ποσό ανταλλαγής μέσα από μία γκάμα 500.000 προϊόντων. Παράλληλα, τα Public εξασφάλισαν για τους επισκέπτες τους πολύ ανταγωνιστικές τιμές, για παράδειγμα η επιστροφή ενός iPhone 3GS 16 GB που βρίσκεται σε καλή κατάσταση μπορεί να σημαίνει για τον πελάτη όφελος έως και 172 ευρώ, ενός Sony Ericsson Xperia X10 με όφελος για τον πελάτη που φτάνει τα 120 ευρώ κ.α.

 

00000005.png

 

Με το πρόγραμμα Trade ‘n’ Save τα Public ενισχύουν ακόμα περισσότερο την εμπειρία των επισκεπτών τους, που άγγιξαν τα 9 εκατ. το 2010. Με βάσει πρόσφατη έρευνα που διεξήχθη για λογαριασμό των καταστημάτων Public το 78% δηλώνει πολύ ικανοποιημένο από την εξυπηρέτηση, καθώς και από τη γνώση των πωλητών. Παράλληλα, το 25% των επισκεπτών εξυπηρετήθηκε από το τμήμα κινητής τηλεφωνίας.

 

Το πρόγραμμα Trade ‘n’ Save συνάδει με γενικότερη τάση της ελληνικής αγοράς για ανάπτυξη των κινητών τηλεφώνων και δη των smartphones που άγγιξαν το 15% το 2010 (GFK Custom Research), και ήδη κινούνται με διπλάσιο ρυθμό το 2011. Στο τμήμα κινητής τηλεφωνίας των καταστημάτων Public η κατηγορία των smartphones λαμβάνει ολοένα και μεγαλύτερο κομμάτι των πωλήσεων, ενώ το 2011 αναμένεται να φτάσει το 40% επί των συνολικών πωλήσεων κινητών τηλεφώνων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υποθέτο από τον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ, ο οποίος πριν καιρό διαφήμιζε ένα παρόμοιο πρόγραμμα.

 

Πάντως είναι κοροϊδία τα λεφτά που δίνουν. Μόνο 170€ για ένα iPhone 3GS, το οποίο μάλιστα θα είναι σε άριστη λειτουργική και εμφανησιακή κατάσταση; Βρίσκω τα... χαλασμένα στο eBay για πάνω από $150, που τα θέλουν για ανταλλακτικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...