stratos.x Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Παιδια εχω τα windows τα 7.Αγορασα ενα xbox controler s για το pc το τοποθετω, το αναγνωριζει σαν usb device αλλα μου βγαζει ενα κιτρινο τριγωνακι. κανω ενειμερωση λογισμικου και μου λεει οτι ειναι ενημερομενο. παταω ιδιοτητες και μου βγαζει error code 43. βαζω το darksiders να παιξω, εμφανιζεται κανονικα το παιχνιδι αλλα δεν δουλευει το controler.κατεβαζω drivers, τους εγκαθιστω, παλι τιποτα, καμια λυση???? SOS!!!!! Με τα vista λετε να παιζει???
macabre_sunsets Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 7 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 7 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Έχεις καταλάβει πως βρίσκεσαι στο forum των προσφορών;
SPANK Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δοκίμασε να το βάλεις σε αλλη usb θύρα και αν γίνεται στο πίσω μέρος του υπολογιστή οχι στις μπροστά
uprising1987 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Χτύπα το χειρηστίριο κανα δυο φορές στο γραφείο μπορεί να στρώσει
lionheart75 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Με τα win7 δεν χρειάζεται να κατεβάσει drivers για το controller της MS. Έχω 2 απο δαύτα και στα 2 pc και ουδέποτε χρειάστηκε να εγκαταστήσω drivers. Το λειτουργικό κάνει την απαραίτητη εγκατάσταση μόλις το συνδέσεις. Θα συμφωνήσω με τον @SPANK, το πρόβλημά σου βρίσκεται κατά 99% στην θύρα usb που χρησιμοποιείς. Δοκίμασε να το βάλεις σε άλλη θύρα του υπολογιστή.
stm00192 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Χτύπα το χειρηστίριο κανα δυο φορές στο γραφείο μπορεί να στρώσει Ο ορισμος του αχρηστου ποστ.. έλεος μερικοι εδω μέσα!!!
luminociter Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με μια USB camera που σίγουρα δουλεύει και δεν έχει πρόβλημα καί είναι συμβατή με windows 7. Εννοώ εμφανίζει τον ίδιο κωδικό σφάλματος. Υποπτέυομαι πρόβλημα με το καλώδιο ή με την θύρα usb, αλλά αν τελικά βρείς τί είναι κάντο post να το δοκιμάσω κ εγώ. (έχω ήδη δοκιμάσει άλλη camera που σίγουρα δουλεύει και πάλι τίποτα....)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.