Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λογικα ναι αλλα αμα εχει γινει βλακεια απο την δικη μου μερια δεν ξερω αμα το καλυπτει η εγγυηση.Ασε που το εχω παρει απο Αγγλια μεσω amazon.
Απλως ελπιζω να φταει το τροφοδοτικο και να μην επαθε τιποτα η κονσολα.Το βαζω στην πριζα και δεν δινει ενδειξη οτι παιρνει ρευμα.Εριξε η αδερφη μου ενα ξυλο,ΞΥΛΟ!!!! πανω στο τροφοδοτικο την ωρα που παιζανε τα ανιψια και εκλεισε με την μια η κονσολα.Εχει ενα βαθουλωμα το τροφοδοτικο οποτε αυτο φταει λογικα.

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ξερω αν σε καλυψει η εγγυηση αν δουν το βαθουλωμα στο τροφοδοτικο.

Μπορεις να ανοιξεις το τροφοδοτικο μηπως εχει καψει την γυαλινη ασφαλεια (αν εχει τετοια ασφαλεια) και να την αλλαξεις.

Παντως πριν κανεις οτιδηποτε , παρε αυριο τηλεφωνο την νορτεκ να μαθεις αν εχει εγγυηση να πας την κονσολα για ελεγχο.

Δημοσ.

Εν'το μεταξύ είναι τρομερά ενοχλητικό όταν κάνεις οποιαδήποτε κριτική συγκεκριμένα στο WiiU και πολλοί αμέσως θα τρέξουν να -αλλάξουν το θέμα- και να το γυρίσουν γενικά σε nintendo hate. Και αυτό που πρόσεξα τελευταία είναι πως πολλοί δεν ξέρουν πως η nintendo στις αρχές του 2000 είχε μία πολύ μεγάλη αλλαγή: Ο Satoru Iwata πήρε τα ηνία και η ίδια η nintendo εκεί που ήταν ανέκαθεν family friendly έγινε family focused. Σε κάθε final fantasy συζήτηση για παράδειγμα, αργά ή γρήγορα θα σημειωθεί η αλλαγή της σειράς πριν και μετά την Square Soft. Με την nintendo ποτέ δεν αναφέρεται πως η nintendo των 90ς δεν έχει καμία σχέση με την nintendo από το gamecube και μετά. Με το n64 ο Miyamoto είχε πει πως το CD είναι τρομερά αργό σε σχέση με το cartridge. Powah, όπως θα έλεγε ο Clarkson. Το WiiU ήταν πρωταρχικά φτιαγμένο για να μην κάνει θόρυβο και ενοχλεί τις νοικοκυρές και να μην πιάνει χώρο κάτω από την τηλεόραση. Το gamecube είχε... χειρολαβή ! Κατάλληλα για τον James May. Ο ίδιος ο Iwata έχει πει τόσες φορές το απογοητευτικό: δεν μας ταιριάζει ο ευθύς ανταγωνισμός.

H nintendo του σήμερα μου φαίνεται σαν ένα μάτσο άτομα που έχουν βαρεθεί το gaming και κρατάνε στην κυριολεξία αιχμάλωτους πολλούς κορυφαίους τίτλους για να πουλάνε τις υπερτιμημένες παρωχημένες τεχνολογίες τους. Για μένα το θέμα δεν είναι αν θα γίνουν third party ή κάνουν νέα κονσόλα ή ξαναλανσάρουν το WiiU χωρίς το tablet. Το θέμα είναι η ηγεσία τους να αποφασίσει πως είτε θέλει να κάνει παιχνίδια είτε θέλει να ακολουθήσει τις quality of life αλχημείες ή να αντικατασταθεί.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...