Fulgore Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Το ανεβαλα για να τελειωσω το Pc μου(σχεδον το ιδιο με το δικο σου),και τωρα περιμενω καμια προσφορα να μπει ή σε καμια αγγελια.Ηδη εχω μαζεψει Metroid Prime Trilogy,τα 2 Zelda και τα 2 Mario Galaxy απο το Wii για το Wii U 2
neratzojuice Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Το ανεβαλα για να τελειωσω το Pc μου(σχεδον το ιδιο με το δικο σου),και τωρα περιμενω καμια προσφορα να μπει ή σε καμια αγγελια.Ηδη εχω μαζεψει Metroid Prime Trilogy,τα 2 Zelda και τα 2 Mario Galaxy απο το Wii για το Wii U Τη καλύτερη κάνεις τελικά. Μόνο να παίξεις πρώτα τα παιχνίδια του Wii γιατι μετά (λογικά) δε θα έχει επιστροφή απο το Wii U.. Όποιον ενδιαφέρει puch out, το είχα πετύχει κοντά στα 3 ευρώ στο thegamecollection. Αυτό και ένα άλλο που δε θυμάμαι τώρα. gkalas ωραίοι εσυ με την παρέα σου. Αμα ψήνονταν και εμένα με Nintendo οι δικοί μου θα το είχα τσιμπήσει. Αν και δεν ψήνονται δεν ψήνονται, όλο και με κάποιο παιχνιδάκι κολλάνε στο Wii U. Ειδικά με MK8 κ SM3DW είχαν φάει κόλλημα! 1
Fulgore Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Τη καλύτερη κάνεις τελικά. Μόνο να παίξεις πρώτα τα παιχνίδια του Wii γιατι μετά (λογικά) δε θα έχει επιστροφή απο το Wii U.. Όποιον ενδιαφέρει puch out, το είχα πετύχει κοντά στα 3 ευρώ στο thegamecollection. Αυτό και ένα άλλο που δε θυμάμαι τώρα. gkalas ωραίοι εσυ με την παρέα σου. Αμα ψήνονταν και εμένα με Nintendo οι δικοί μου θα το είχα τσιμπήσει. Αν και δεν ψήνονται δεν ψήνονται, όλο και με κάποιο παιχνιδάκι κολλάνε στο Wii U. Ειδικά με MK8 κ SM3DW είχαν φάει κόλλημα! Βασικα τα αγορασα κυριως για να τα εχω για το Wii U. 1
gkalas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 gkalas ωραίοι εσυ με την παρέα σου. Αμα ψήνονταν και εμένα με Nintendo οι δικοί μου θα το είχα τσιμπήσει. Αν και δεν ψήνονται δεν ψήνονται, όλο και με κάποιο παιχνιδάκι κολλάνε στο Wii U. Ειδικά με MK8 κ SM3DW είχαν φάει κόλλημα! Φιλε μου και με Nintendo να μη ψηνονται δε γινεται να τους βαλεις Mario Kart,3dworld και ειδικα το Smash Bros και να μη λιωσουν τα κοκκαλα τους μπροστα στην οθονη.Εμενα πολλοι φιλοι μου δεν ασχολουνται καν με video games και με τα παιχνιδια της Nintendo στο σπιτι μου λιωνουνε.Ορεξη για να διασκεδασεις αν εχεις δε σε νοιαζει ποιο παιχνιδι ειναι που.
Fulgore Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Βασικα ειναι και το γεγονος οτι το Splitscreen εχει ψιλο πεθανει απο τις προηγουμενες κονσολες,με εξαιρεση ισως το Diablo 3,αρα λογικο ειναι η Nintendo να τραβαει τον κοσμο σε αυτο. 1
Rib21 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 <p>Βασικα ειναι και το γεγονος οτι το Splitscreen εχει ψιλο πεθανει απο τις προηγουμενες κονσολες,με εξαιρεση ισως το Diablo 3,αρα λογικο ειναι η Nintendo να τραβαει τον κοσμο σε αυτο.</p> Ναι αλλά τα παιχνίδια της Nintendo είναι επικά δεν τραβάει το feature αυτό καθαυτό τον χρήστη! Κάνεις δεν πήρε wiiu και smash για το split screen απλά είδανε ότι ειναι πολύ ωραίο με φιλαράκια Αποστολή από το C1505 με τη χρήση Insomnia App
dekulinkgr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Το ανεβαλα για να τελειωσω το Pc μου(σχεδον το ιδιο με το δικο σου),και τωρα περιμενω καμια προσφορα να μπει ή σε καμια αγγελια.Ηδη εχω μαζεψει Metroid Prime Trilogy,τα 2 Zelda και τα 2 Mario Galaxy απο το Wii για το Wii U καλα με mario galaxy και metroid prime trilogy θα λιωσεις.Εκπληκτικοι τιτλοι.Ειδικα το mario galaxy 1 ειναι απλα αριστουργημα.
Fulgore Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Ρε τι κατασταση ειναι αυτη με τα Ελληνικα καταστηματα....Παλι στο Skroutz το φθηνοτερο Wii U premium απο 300ευρω???? Καλα το οτι το Seven δινει το Wii U basic στα 320ευρω το προσπερναω..
Bourdoulas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Υπομονή. Όλο και κάποια προσφορά θα κάνουν μέσα στον Δεκέμβριο.
Fulgore Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Το θεμα ειναι οτι το εχουν κουρασει μεχρι αηδιας..Ενταξυ μερικες αλυσιδες το καταλαβαινω να το εχουν στα υψη καθως στοχευουν κυριως στα πιτσιρικια..Αλλα τωρα αρκετα αλλα καταστηματα δεν καταλαβαινω γιατι το εχουν τοσο ψηλα,ουτως ή αλλως ουτε προβολη εχει η κονσολα στην Ελλαδα ουτε πωλησεις εχει(ειπαμε ειμαστε Sony land εδω). Τελος παντων οπως το λες ας κανω υπομονη μπας και παιξει τιποτα καλο απο αγγελιες υποθετω..
dekulinkgr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 εχει το amazon.co.uk προσφορα το wiiu basic βεβαια στις 200 Λιρες (καπου 250 ευρω βγαινει) μαζι με 4 παιχνιδια nintendoland,wii party u ,SUPER MARIO 3D WORLD και MARIO KART 8.Ειναι καλη προσφορα πιστευω. http://www.amazon.co.uk/Nintendo-Party-Mario-Super-World/dp/B00P68FY0M/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1417348972&sr=8-2&keywords=wii+u 3
bedazzled Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 εχει το amazon.co.uk προσφορα το wiiu basic βεβαια στις 200 Λιρες (καπου 250 ευρω βγαινει) μαζι με 4 παιχνιδια nintendoland,wii party u ,SUPER MARIO 3D WORLD και MARIO KART 8.Ειναι καλη προσφορα πιστευω. http://www.amazon.co.uk/Nintendo-Party-Mario-Super-World/dp/B00P68FY0M/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1417348972&sr=8-2&keywords=wii+u Μπορεί να παίξει και παιχνίδια του Wii; Βλέπω ότι έχει και χειριστήριο του Wii μέσα ή κάνω λάθος;
Bourdoulas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 εχει το amazon.co.uk προσφορα το wiiu basic βεβαια στις 200 Λιρες (καπου 250 ευρω βγαινει) μαζι με 4 παιχνιδια nintendoland,wii party u ,SUPER MARIO 3D WORLD και MARIO KART 8.Ειναι καλη προσφορα πιστευω. http://www.amazon.co.uk/Nintendo-Party-Mario-Super-World/dp/B00P68FY0M/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1417348972&sr=8-2&keywords=wii+u Εξαιρετική προσφορά αν σκεφτείς ότι μόνο το 3d World κοστίζει 50 ευρώ και άλλα τόσα το Kart.
Fulgore Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Βγηκαν και τα πρωτα reviews για το Toad και ειναι αρκετα θετικα(αναμενομενο για μερικους ) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα