-nick- Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 εσυ παρεθεσες μια αφισα απο επιδοτουμενους αναρχο-παρακρατικους. την διασταυρωσες την πληροφορια? εψαξες για το συμβαν? τι εμαθες? αληθευουν τα γεγονοτα οπως τα λεει η αφισα? η απλα ακολουθεις το κοπαδι και τοβαλες εδω μπας και πιασεις και κανεναν αλλο "τυφλο" ? Εγω θα παω εκει να μαθω απο πρωτο χερι τι παιχτηκε... Οσο για τους ..."επιδοτουμενους" ουδεν σχολιο. Ναι παιρνουν επιδομα .... αναρχιας! Προσγειωσου
Ntinaras Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 ΔΕ Γουσταρω την παραπληροφορηση, την διαστρεβλωση των γεγονοτων και την εκμεταλλευση τους απο ομαδες παρακρατικων για τους δικους τους σκοπους που μονο ο ανθρωπισμος δεν ειναι. αυτο δε γουσταρω. εσυ να πας στην καταληψη και ελα να μας πεις πως περασες αμα γουσταρεις εσυ φανταζομαι ενημερωνεσαι απο το mega ε?
InvadersMustDie Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Εγω θα παω εκει να μαθω απο πρωτο χερι τι παιχτηκε... Οσο για τους ..."επιδοτουμενους" ουδεν σχολιο. Ναι παιρνουν επιδομα .... αναρχιας! Προσγειωσου ναι μπραβο θα ενημερωθεις αντικειμενικοτατα απο τους αναρχικους! χαχα οχι Ντιναρας εγω ενημερωνομαι απο την επισημη ιστοσελιδα του Soros που ειναι η πιο αντικειμενικη απολες τις κομματικο-παρακρατικες ιστοσελιδες μαζι..
-nick- Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 ναι μπραβο θα ενημερωθεις αντικειμενικοτατα απο τους αναρχικους! χαχα οχι Ντιναρας εγω ενημερωνομαι απο την επισημη ιστοσελιδα του Sorow που ειναι η πιο αντικειμενικη απολες τις κομματικο-παρακρατικες ιστοσελιδες μαζι.. Ναι εσυ βλεπε τον Σορος πισω απο ολα , να χρηματοδοτει ... αναρχικες καταληψεις. Φαντασιοπληξια λεγεται. Επισης, τη στιγμη του γεγονοτος παρευρισκονταν και "απλοι πολιτες".
Ntinaras Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 ναι μπραβο θα ενημερωθεις αντικειμενικοτατα απο τους αναρχικους! χαχα οχι Ντιναρας εγω ενημερωνομαι απο την επισημη ιστοσελιδα του Soros που ειναι η πιο αντικειμενικη απολες τις κομματικο-παρακρατικες ιστοσελιδες μαζι.. λινκ να ξερω να ενημερωνομαι κι εγω
InvadersMustDie Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 εσυ παρεθεσες μια αφισα απο επιδοτουμενους αναρχο-παρακρατικους. την διασταυρωσες την πληροφορια? εψαξες για το συμβαν? τι εμαθες? αληθευουν τα γεγονοτα οπως τα λεει η αφισα? η απλα ακολουθεις το κοπαδι και τοβαλες εδω μπας και πιασεις και κανεναν αλλο "τυφλο" ? και ξαναρωταω. πριν ανεβασεις μια αφισα που καλει σε "καταληψη" για καποιο "γεγονος" ΤΟ ΕΨΑΞΕΣ (?) η απλα ποσταρεις οτι σε εντυπωσιαζει χρωματικα?
-nick- Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 και ξαναρωταω. πριν ανεβασεις μια αφισα που καλει σε "καταληψη" για καποιο "γεγονος" ΤΟ ΕΨΑΞΕΣ (?) η απλα ποσταρεις οτι σε εντυπωσιαζει χρωματικα? Με χρηματοδοτει ο Σορος.
-nick- Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 θα περιμενω μια απαντηση. Απο τη στιγμη που αγνοεις αυτα που λεω, και πιστευεις οτι οι αναρχικες καταληψεις χρηματοδοτουνται απο τον Σορος, τι συζητηση να κανουμε? Εισαι προκατειλλημενος οποτε οτι και να σου πω δεν θα περασει.
InvadersMustDie Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 πολυ μου αρεσει που παιζουμε με τις λεξεις και απο ουσια στις απαντησεις σου ΜΗΔΕΝ. ειπα πιο πανω τι πιστευω για αυτα.. και απλα ρωταω .. και ξαναρωταω. πριν ανεβασεις μια αφισα που καλει σε "καταληψη" για καποιο "γεγονος" ΤΟ ΕΨΑΞΕΣ (?) η απλα ποσταρεις ετσι για εντυπωσιασμο και ψαρεμα?
-nick- Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 πολυ μου αρεσει που παιζουμε με τις λεξεις και απο ουσια στις απαντησεις σου ΜΗΔΕΝ. ειπα πιο πανω τι πιστευω για αυτα.. και απλα ρωταω .. και ξαναρωταω. πριν ανεβασεις μια αφισα που καλει σε "καταληψη" για καποιο "γεγονος" ΤΟ ΕΨΑΞΕΣ (?) η απλα ποσταρεις ετσι για εντυπωσιασμο και ψαρεμα? Εμπιστευομαι την πηγη. Πως θα μπορουσα να το ψαξω δηλαδη, να παω να ρωτησω τον μαγαζατορα μηπως? Θα μαι εκει την Πεμπτη να δουμε τι θα εχει να πει και η ... αλλη πλευρα.
InvadersMustDie Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 εμπιστευεσαι την "πηγη" που ειναι ενα -ας το πουμε- αναρχικο Blog με ανυπογραφο κειμενο που μπορει να το εχει συνταξει ο καθενας με τον τροπο που θελει για να παρουσιασει τα γεγονοτα... πολυ ευκολα εμπιστευεσαι δικε μου
Ntinaras Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 αυτος γουσταρει και το εμπιστευεται,εσυ που δε γουσταρεις να μη πας στο μαγαζι του.
marantonis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Ινβέιντερς τί θες να πεις, οτι δε φταιει ενα αφεντικο αν δωσει δουλεια σε λαθρομεταναστη; και φταιει ο λαθρομεταναστης, που, εφοσον ειναι, τί να κανει, να αρνηθει την δουλεια που θα του επιτρεψει να επιβιωσει;
InvadersMustDie Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 εσυ ντιναρας ασε τα γουσταρω και τα γουσταρεις - ετσι οχι μονο εκτιθεσαι γιατι φαινεται οτι δεν εχεις τι αλλο να πεις - αλλα χανεις και το οποιο δικιο μπορεις να εχεις με τα τοσο "ουσιωδη" επιχειρηματα που μας παραθετεις! κοιτα να παραθεσεις και αλλα γεγονοτα γραμμενα απο ακρο-αριστερους μπας και δωσεις την σωστη δραματικη εμφαση και συγκινησεις κανενα 15χρονο Ινβέιντερς τί θες να πεις, οτι δε φταιει ενα αφεντικο αν δωσει δουλεια σε λαθρομεταναστη; και φταιει ο λαθρομεταναστης, που, εφοσον ειναι, τί να κανει, να αρνηθει την δουλεια που θα του επιτρεψει να επιβιωσει; φιλε το ειπα και πιο πανω. αν εκανε τετοια βλακεια το αφεντικο φταιει και αυτος που Α) του εδωσε δουλεια και Β) που τον ακουμπησε οπως μας ενημερωνει ενα ΜΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ blog
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.