Προς το περιεχόμενο

Tον ξυλοκίοπησαν επειδή ζήτησε τα δεδουλευμένα!

-nick-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φανταζομαι εσυ γουσταρες ομως οταν ειδες την ειδηση για τον βιασμο ζευγαριου απο 8 αλλοδαπους ε? :rolleyes:

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Στην οχι τοσο φοβερη αξιοπιστια, παντως, των αρχοαριστερων σελιδων θα συμφωνησω, αν και εχω παρομοιες αποψεις (λιγοτερο ομως γραφικες, και περισσοτερο ορθολογιστικες).

Δημοσ.

Εμπιστευομαι την πηγη.

quoted γιατί είναι σημαντικό για την συζήτηση

Don't feed it. Let it starve to death plox.

ποιος είναι ο plox ? και βασικά ποιο είναι το troll γιατί με όλο την σεβασμό διάβασα 3 σελίδες συζήτηση πάνω σε μια είδηση από πηγή που την εμπιστεύονται 120 κατασκευαστές πλυντηρίων

Δημοσ.

Οκ, εσεις μπορειτε να μην πιστευετε την ειδηση κ να θεωρειτε οτι αυτοι που τα γραφουν ειναι... χρηματοδοτουμενοι κ εκτελουν εντολες.

Reality Check. Εγω αυριο θα παω για να δω απο πρωτο χερι τι παιχτηκε.

Δημοσ.

Λαθος κανεις ,ακριβως τα ιδια ειχαν κανει και σε γνωστη μου περιπτωση μαγαζιου που οι εργαζομενοι δεν πληρωνονταν .Θες το ονομα του μαγαζιου;Θα στο πω σε πμ αν θες..παντως ειχαν μαζευτει εξω απο μαγαζι κεντρικο κοσμος και φωναζανε ,μαζι με κοσμο αυτου του χωρου και ειχαν κανει κατι σαν διαμαρτυρια γιατι το συγκεκριμενο μαγαζι δεν πληρωνε τους υπαλληλους του .Αρα μην τρελαινεσαι ,δεν ειναι μονο για τους μεταναστες .Και αυτους δεν τους ειχαν δειρει κιολα..

Δημοσ.

Λαθος κανεις ,ακριβως τα ιδια ειχαν κανει και σε γνωστη μου περιπτωση μαγαζιου που οι εργαζομενοι δεν πληρωνονταν .Θες το ονομα του μαγαζιου;Θα στο πω σε πμ αν θες..

Σε ποιον αναφερεσαι? Στον InvadersMustDie ?

Δημοσ.

Ναι ,δεν ξερω αν η ειδηση για το defacto ειναι αληθινη η οχι .Απλα σου λεω οτι αυτο το εχω ξαναδει σε περιπτωση μαγαζιου που δεν πληρωνε δεδουλευμενα οπως ελεγε τουλαχιστον το χαρτι που μοιραζοταν .Ποιο ειναι το μαγαζι ,βεβαια δεν θα πω δημοσια εννοειται..

Δημοσ.

Σωστος. Μα και εγω ειχα στο μυαλο μου αλλες ομαδες που εχουν κανει παρομοιες κινησεις για ελληνες κ γενικοτερα εργαζομενους ανεξαρτητου εθνικοτητας.

Δημοσ.

Ρε παλλικάρια λέτε ότι και αν δεν ήταν μετανάστης το ίδιο θα κάνανε κλπ κλπ. 4-5 σελίδες στο blog αυτό το "έγκυρο" και δεν είδα ούτε μία αναφορά για το "ξύλο" που τρώνε οι Έλληνες από το μνημόνιο και όσα επακόλουθα έχει. Μέχρι και ανάρτηση για 700 αφρικάνους που πνίγηκαν προσπαθώντας να φτάσουν τα Ιταλικά σύνορα.

πάρτε μία ανάρτηση πιο αντικειμενική και αφήστε την μεταναστολατρεία γιατί μπουχτήσαμε και βαρεθήκαμε.

Έσπασε και το φράγμα του 16% το ποσοστό ανεργίας τον Μάρτιο του 2011 φτάνοντας το 16,2% και ανεβάζοντας τον αριθμό των ανέργων στα 811.340 άτομα.

Πρόκειται για το υψηλότερο επίπεδο στο οποίο φτάνει η ανεργία τα τελευταία χρόνια, η οποία πλήττει ιδιαιτέρως τους νέους ηλικίας μέχρι και 24 ετών αλλά και τις γυναίκες.

Πρωταθλήτρια για τον Μάρτιο αναδεικνύεται το Νότιο Αιγαίο, όπου 1 στους 3 είναι άνεργος, ενώ ακολουθούν τα Ιόνια και η Δυτ. Μακεδονία.

Μεταξύ Μαρτίου 2010 και 2011, επιπλέον 232.617 άτομα προστέθηκαν στις στρατιές των ανέργων. Πρόκειται για αύξηση της τάξης του 40,2% μέσα σε ένα έτος....

Πηγή

800 χιλιάδες ΆΝΕΡΓΟΙ και σε αυτούς δεν μετράνε όσους δουλεύουν μαύρα και εσείς τον χαβά σας. Το ξέρετε κύριοι ότι τόσα χρόνια οι καϊμένοι μετανάστες που τόσο πολύ τους λυπάστε το ξέρετε ότι σε αντίθεση από εσάς που Σπουδάζετε/Δουλεύετε για 40+ χρόνια, πέρνανε μέχρι πρόσφατα σύνταξη, 700 ευρώ (καθαρά) με ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΝΣΗΜΑ;

Γι'αυτό λοιπόν καλά να πάθει ο φιλάρας, ήταν τόσο βλαμένος που δεν είχε κάνει τα χαρτιά του ακόμα να πέρνει την συνταξούλα του με 1 χρόνο δουλειάς, και μην πείτε πως, όπως βρήκε φράγκα να τον περάσουν Ελλάδα να έβρισκε για να νομιμοποιηθεί.

Παρακαλώ "αξιόπιστες" ειδήσεις από site τύπου indymedia κλπ μην ξαναμπούν για ξεκίνημα thread γιατί έχουν το ίδιο βάρος άποψης και αξιοπιστίας όσο και αντίστοιχα link από site τύπου χρυσής αυγής.

Ευχαριστώ.

Υ.Γ. "ξυλοκίοπησαν" :-D :-D :-D :-D :-D

Δημοσ.

Aυτο σιγα μην ειναι εγκυρο τωρα.Το αλλο με τους 2 που τους βιασαν πιο αληθεια μου κανει..

Δημοσ.

Aυτο σιγα μην ειναι εγκυρο τωρα.Το αλλο με τους 2 που τους βιασαν πιο αληθεια μου κανει..

Μούφα είναι, πρεζάκι ήταν που έλεγε μπαρούφες απλά το συνέχισαν διάφορα "έξυπνα" site μέχρι στο σημείο ότι πέθαναν κιόλλας.

Δημοσ.

Παρακαλώ "αξιόπιστες" ειδήσεις από site τύπου indymedia κλπ μην ξαναμπούν για ξεκίνημα thread γιατί έχουν το ίδιο βάρος άποψης και αξιοπιστίας όσο και αντίστοιχα link από site τύπου χρυσής αυγής.

Ευχαριστώ.

Υ.Γ. "ξυλοκίοπησαν" :-D :-D :-D :-D :-D

Το ξυλοκΙοπησαν προφανως ειναι.. τυπογραφικο ακα typo , δεν καταλαβα τι χαρα σου.

Στο αλλο που παρακαλεις κ ευχαριστεις, απο οποιο λινκ θελουμε θα βαζουμε ειδησεις. Και ο καθενας κρινει.

Το αλλο οτι καλα επαθε ο μεταναστης (και οι υπολοιποι ελληνες υπαλληλοι??) το αφηνω ασχολιαστο.

Δημοσ.

thread closed !

Δημοσ.

Το ξυλοκΙοπησαν προφανως ειναι.. τυπογραφικο ακα typo , δεν καταλαβα τι χαρα σου.

Στο αλλο που παρακαλεις κ ευχαριστεις, απο οποιο λινκ θελουμε θα βαζουμε ειδησεις. Και ο καθενας κρινει.

Το αλλο οτι καλα επαθε ο μεταναστης (και οι υπολοιποι ελληνες υπαλληλοι??) το αφηνω ασχολιαστο.

1) Its called humor.

2) Με κάλυψε ο RedPanta. Απλά εγώ έκανα γνωστή την παράκλησή μου, κακό είναι; Για να μην σφαζόμαστε μεταξύ μας στο site.

3) Μπράβο! Αφήνεις ασχολίαστο όλο το κυρίως κείμενο και απαντάς στο υστερόγραφο και στην παράκληση. Αυτό δεν λέγεται spam;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...