-nick- Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 1) Bad humour. Δεν βλεπω κατι το αστειο στο συγκεκριμενο τυπογραφικο λαθος. 3) Πλακα μου κανεις. Σπαμ το δικο μου ποστ? Δηλαδη τι θες να απαντησω οταν λες οτι καλα επαθε ο μεταναστης που οχι μονο δεν πληρωθηκε αλλα επαθε και μαπες? Και δεν μου απαντησες, ο συγκεκριμενος μαγαζοτορας εχει αφησει επανειλλημενα απληρωτους και αλλους υπαληλλους (ελληνες) , και αυτοι καλα παθανε?
Ntinaras Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Aυτο σιγα μην ειναι εγκυρο τωρα.Το αλλο με τους 2 που τους βιασαν πιο αληθεια μου κανει.. ναι ε?ξερεις οτι επενεβη εισαγγελεας για την ψευδη διαδοση στοιχειων?
-nick- Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 ναι ε?ξερεις οτι επενεβη εισαγγελεας για την ψευδη διαδοση στοιχειων? Για πες παραπανω. Για ποιο συγκεκριμενα περιστατικο λετε? (νομιζω πως ξερω αλλα θελω να επιβεβαιωσω)
saya Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 ναι ε?ξερεις οτι επενεβη εισαγγελεας για την ψευδη διαδοση στοιχειων? Eιρωνικα το ειπα .Ειναι δυνατον να παιρνεις μετα απο ενα χρονο ενσημα συνταξη;Τοτε αυτες οι κακομοιρες οι αλλοδαπες καθαριστριες που δουλευουν για 400 και 500 ευρο ολημερις χρονια τωρα χαζες ειναι ;Αληθεια επενεβη;Καλα εκανε ,δεν ειναι δυνατον να τρομοκρατουν τον κοσμο ετσι . Το βρηκα http://www.madata.gr/epikairotita/social/110536.html
zeniath Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Eιρωνικα το ειπα .Ειναι δυνατον να παιρνεις μετα απο ενα χρονο ενσημα συνταξη;Τοτε αυτες οι κακομοιρες οι αλλοδαπες καθαριστριες που δουλευουν για 400 και 500 ευρο ολημερις χρονια τωρα χαζες ειναι ;Αληθεια επενεβη;Καλα εκανε ,δεν ειναι δυνατον να τρομοκρατουν τον κοσμο ετσι . Το βρηκα http://www.madata.gr/epikairotita/social/110536.html Για όσους έχουν χαρτιά ναι ίσχυε μέχρι πριν ένα μήνα. Believe it or not αυτό είναι το κράτος μας.
Ntinaras Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Για πες παραπανω. Για ποιο συγκεκριμενα περιστατικο λετε? (νομιζω πως ξερω αλλα θελω να επιβεβαιωσω) http://www.google.gr/webhp?sourceid=chrome-instant&ie=UTF-8&ion=1&nord=1#sclient=psy&hl=el&nord=1&site=webhp&source=hp&q=%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CE%B1%CF%82%20%CE%B3%CE%B9%CE%B1%20%CF%86%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%82%20%CE%B2%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%85&aq=&aqi=&aql=&oq=&pbx=1&fp=1a077be9a8eb1c58&ion=1&ion=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=1a077be9a8eb1c58&biw=1280&bih=675&ion=1 στον αντιλογο υπαρχει και αυτο,που δε ξερω τι παιζει ακριβως,αλλα δεν ειναι και οτι καλυτερο
saya Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Για όσους έχουν χαρτιά ναι ίσχυε μέχρι πριν ένα μήνα. Believe it or not αυτό είναι το κράτος μας. Και γιατι δουλευουν τοσα χρονια τοσοι μεταναστες σε κακοπληρωμενες δουλειες αν ισχυει αυτο ,χαζοι ειναι η θελουν να καθαριζουν σπιτια και να προσεχουν γεροντες;
zeniath Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Και γιατι δουλευουν τοσα χρονια τοσοι μεταναστες σε κακοπληρωμενες δουλειες αν ισχυει αυτο ,χαζοι ειναι η θελουν να καθαριζουν σπιτια και να προσεχουν γεροντες; Γιατί όταν βγάζεις 1500+ ευρώ τον μήνα γιατί να μην συνεχίσεις; Μην μου πείτε ότι δεν πέρνουν τόσα, στις οικοδομές τουλάχιστον τόσα βγάζουν και παραπάνω, το λέω από προσωπική εμπειρία χτίζω αυτό τον καιρό 2 σπίτια στην Σκύρο, και οι 5 αλβανοί εργάτες που έχει ο εργολάβος τόσα πληρώνονται, και τους κολλάω εγώ τα ένσημα όχι ο εργολάβος για να μην τους τα κλέψει. Δεν σταματάνε να δουλεύουν για τον ίδιο λόγο που και εσύ για 700 ευρώ δεν θα καθόσουν στα αυγά σου. Επίσης αν δεν κάνω λάθος τα πέρνουν αφού επαναπατριστούν. Δεν το λέω από κακία, ίσχυε αυτό εδώ και χρόνια, δεν έχω τίποτα εναντίων των μεταναστών που προσφέρουν στην κοινωνία, εναντίων των εγκληματιών έχω (Έλληνες και μη) απλά τυχαίνει να είναι πολλοί περισσότεροι οι μετανάστες. Δεν με νοιάζει γιατί ή αν φταίει η πολιτική, με νοιάζει να μην υπάρχουν εγκληματικά στοιχεία. Όπως και το ότι σε ένα κράτος 11Κ ανθρώπων δεν μπορεί να υπάρξει πλυθησμός 2Κ μεταναστών (λαθραίων ή όχι). Επίσης με πειράζει αφάνταστα που σε αυτή την χώρα μας νοιάζει πιο πολύ για το τι κάνουν οι μετανάστες που το διάλεξαν να έρθουν εδώ παρά οι πολίτες αυτού του κράτους που ούτε ψήφισαν αυτή την κατάντια ούτε φταίνε σε τίποτα αλλά όλα αυτοί θα τα πληρώσουν (νέοι ώες 25-30 ετών). Σόρρυ που βαρέθηκα να ακούω συνεχώς για τα κακά και τα δεινά των μεταναστών και ΌΛΟΙ οι αριστεροί να φωνάζουν ΜΟΝΟ για τα δικαιώματα αυτών των ανθρώπων. Δεν είπα να μην πολεμάς για τα δικαιώματά τους αλλά υπάρχει και ένα έθνος που πρέπει πρώτα να σώσουμε για να μπορέσουμε να σώσουμε και τους μετανάστες. Anyway δεν ξαναποστάρω γιατί μέχρι τώρα θα έχει εδραιωθεί η άποψη ότι είμαι ένα εθνίκι που μισώ τα άντερά μου αλλά όχι τους Έλληνες που είμαστε γιοί των Θεων μπλα μπλα μπλα ρέει ο Ιχώρ στις φλεβες yada yada yada κλπ κλπ κλπ.΄..
De@th L0rd Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δεν ξέρουμε τι έγινε πριν. Συνήθως κάποια δράση έχει και κάποια αντίδραση. Χωρίς να δικαιολογεί αυτό την πράξη του, άν η άλλη το έπαιξε μαγκιά χωρίς να σκεφτεί το παιδί της, μια χαρα μαλακισμένη είναι κι αυτή. Πχ. Αν του είπε καμια μαγκιά από αυτές που συνηθίζουν κάποιες χωρίς να λογαριάζει πρόσωπα κ καταστάσεις,ειδικά αν ήταν λευκή και νόμιζε πως οι μαύροι από τις αφρικανικές χώρες υπολογίζουν τις γυναίκες όπως οι λευκοί. Γι αυτούς είναι σε χειρότερη μοίρα και από τα ζώα.
ikaruga24 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Και γιατι δουλευουν τοσα χρονια τοσοι μεταναστες σε κακοπληρωμενες δουλειες αν ισχυει αυτο ,χαζοι ειναι η θελουν να καθαριζουν σπιτια και να προσεχουν γεροντες; Δεν ξερω για εσενα αλλα η μικροτερη ταριφα που εχω πετυχει ειναι 5 ευρω τη ωρα. Να πω οτι εχω πετυχει και ενα σωρο που πλεον -επιλεγουν- πελατες? Μηπως να κανεις μονος σου τα μαθηματικα να δεις ποσο βγαινει το μηνα? Να βαλω στην εξισωση και περιβαλλον εργασιας + συμπεριφορα "εργοδοτων" μεσα? Ποιος ειναι ο χαζος τωρα? Χαζοι θα ηταν αν το παρατουσαν.
ANHLIKOS Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 .... Κεφαλαία...Μπολντ και δεν συμμαζεύεται.... Καινούργιος? Καλωσόρισες! Οι παλιοί πάλιωσαν, δεν έχουν πλάκα.
saya Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Γιατί όταν βγάζεις 1500+ ευρώ τον μήνα γιατί να μην συνεχίσεις; Μην μου πείτε ότι δεν πέρνουν τόσα, στις οικοδομές τουλάχιστον τόσα βγάζουν και παραπάνω, το λέω από προσωπική εμπειρία χτίζω αυτό τον καιρό 2 σπίτια στην Σκύρο, και οι 5 αλβανοί εργάτες που έχει ο εργολάβος τόσα πληρώνονται, και τους κολλάω εγώ τα ένσημα όχι ο εργολάβος για να μην τους τα κλέψει. Δεν σταματάνε να δουλεύουν για τον ίδιο λόγο που και εσύ για 700 ευρώ δεν θα καθόσουν στα αυγά σου. Επίσης αν δεν κάνω λάθος τα πέρνουν αφού επαναπατριστούν. Δεν το λέω από κακία, ίσχυε αυτό εδώ και χρόνια, δεν έχω τίποτα εναντίων των μεταναστών που προσφέρουν στην κοινωνία, εναντίων των εγκληματιών έχω (Έλληνες και μη) απλά τυχαίνει να είναι πολλοί περισσότεροι οι μετανάστες. Δεν με νοιάζει γιατί ή αν φταίει η πολιτική, με νοιάζει να μην υπάρχουν εγκληματικά στοιχεία. Όπως και το ότι σε ένα κράτος 11Κ ανθρώπων δεν μπορεί να υπάρξει πλυθησμός 2Κ μεταναστών (λαθραίων ή όχι). Επίσης με πειράζει αφάνταστα που σε αυτή την χώρα μας νοιάζει πιο πολύ για το τι κάνουν οι μετανάστες που το διάλεξαν να έρθουν εδώ παρά οι πολίτες αυτού του κράτους που ούτε ψήφισαν αυτή την κατάντια ούτε φταίνε σε τίποτα αλλά όλα αυτοί θα τα πληρώσουν (νέοι ώες 25-30 ετών). Σόρρυ που βαρέθηκα να ακούω συνεχώς για τα κακά και τα δεινά των μεταναστών και ΌΛΟΙ οι αριστεροί να φωνάζουν ΜΟΝΟ για τα δικαιώματα αυτών των ανθρώπων. Δεν είπα να μην πολεμάς για τα δικαιώματά τους αλλά υπάρχει και ένα έθνος που πρέπει πρώτα να σώσουμε για να μπορέσουμε να σώσουμε και τους μετανάστες. Anyway δεν ξαναποστάρω γιατί μέχρι τώρα θα έχει εδραιωθεί η άποψη ότι είμαι ένα εθνίκι που μισώ τα άντερά μου αλλά όχι τους Έλληνες που είμαστε γιοί των Θεων μπλα μπλα μπλα ρέει ο Ιχώρ στις φλεβες yada yada yada κλπ κλπ κλπ.΄.. Αυτο ειναι περιεργη δικαιολογια .Ολοι ειναι ανθρωποι .Μεταναστες και μη .Το να λες λοιπον οτι την στιγμη που στην Ελλαδα νεοι ανθρωποι εχουν προβλημα με την δουλεια αρα θα ενδιαφερθουμε που δειραν εναν μεταναστη ;Ειναι μαλλον ανισοτητα και ρατσιστικο.Και δεν το δεχομαι και σαν δικαιολογια .Κατα τα αλλα πριν δεν μου το ειχες πει αυτο για τον επαναπατρισμο .Σιγουρα ισχυει η θα βγει παλι και τιποτα αλλο ; Δεν ξερω για εσενα αλλα η μικροτερη ταριφα που εχω πετυχει ειναι 5 ευρω τη ωρα. Να πω οτι εχω πετυχει και ενα σωρο που πλεον -επιλεγουν- πελατες? Μηπως να κανεις μονος σου τα μαθηματικα να δεις ποσο βγαινει το μηνα? Να βαλω στην εξισωση και περιβαλλον εργασιας + συμπεριφορα "εργοδοτων" μεσα? Ποιος ειναι ο χαζος τωρα? Χαζοι θα ηταν αν το παρατουσαν. Στον καθαρισμο σπιτιου;Εχεις καθαρισει ποτε σπιτια να μου πεις αν ειναι πολυ η λιγο τα 5 ευρο την ωρα ;Αναλογα την δουλεια που θα κανεις .Γιατι προφανως ο αλλος δεν θα σε παρει να κανεις ευκολες δουλειες.Λογικα θα σε παρει για βαριες δουλειες.Δλδ με 8 ωρες απο 5 ευρω αν δουλευει καποια καθε μερα θα βγαλει 1200 ευρω .Καλοπληρωμενη δουλεια τι να σου πω..
ikaruga24 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Στον καθαρισμο σπιτιου;Εχεις καθαρισει ποτε σπιτια να μου πεις αν ειναι πολυ η λιγο τα 5 ευρο την ωρα ;Αναλογα την δουλεια που θα κανεις .Γιατι προφανως ο αλλος δεν θα σε παρει να κανεις ευκολες δουλειες.Λογικα θα σε παρει για βαριες δουλειες.Δλδ με 8 ωρες απο 5 ευρω αν δουλευει καποια καθε μερα θα βγαλει 1200 ευρω .Καλοπληρωμενη δουλεια τι να σου πω.. Not sure if serious. λκξη.κξη.
saya Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Not sure if serious. λκξη.κξη. Γλυκε μου ,σαν κοριτσακι σε διαβεβαιω οτι ειμαι τελειως serious και δεν δεχομαι και αντιλογο σε αυτο το θεμα .Μπες εσυ μεσα στο σπιτι και την βρωμια του αλλου και καθαρισε να μου πεις αν ειναι ευκολη δουλεια η οχι ..Εδω ενα σπιτι κρατας και σου βγαινει ο πατος .Οχι να καθαριζεις συνεχως 8 ωρες καθε μερα.
zeniath Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Saya βαρέθηκα να λέω τα ίδια και τα ίδια, είπα εγώ να μην ενδιαφερθεί κανείς γι'αυτόν; Απλά δεν είδα ποστ για το ξύλο που έφαγε η καημένη στην Κυψέλη (βιντεο από πάνω) και ποτέ δεν βλέπω από αριστερίζοντα πεδία, μόνο για μετανάστες και βαρέθηκα κιόλλας. Σοβαρά τώρα μιλάς για τις σκάλες έτσι; Οκ τότε να δίνουμε 5000 ευρώ στις καθαρίστριες και 100 στους δικηγόρους με τις δικογραφίες των 10.000 σελίδων γιατί οι καθαρίστριες ... καθαρίζουν. Ρε δε πάμε καλά... Υ.Γ. Νάτος και ο φεμινισμός στο thread παραιτούμαι έχεις δίκιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.