saya Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Saya βαρέθηκα να λέω τα ίδια και τα ίδια, είπα εγώ να μην ενδιαφερθεί κανείς γι'αυτόν; Απλά δεν είδα ποστ για το ξύλο που έφαγε η καημένη στην Κυψέλη (βιντεο από πάνω) και ποτέ δεν βλέπω από αριστερίζοντα πεδία, μόνο για μετανάστες και βαρέθηκα κιόλλας. Σοβαρά τώρα μιλάς για τις σκάλες έτσι; Οκ τότε να δίνουμε 5000 ευρώ στις καθαρίστριες και 100 στους δικηγόρους με τις δικογραφίες των 10.000 σελίδων γιατί οι καθαρίστριες ... καθαρίζουν. Ρε δε πάμε καλά... Υ.Γ. Νάτος και ο φεμινισμός στο thread παραιτούμαι έχεις δίκιο. Γιατι να το δεις ;Αφου ειναι εκτος θεματος.Φτιαξε ενα τοπικ διπλα και βαλε τον ξυλοδαρμο οποιου θες.Θα σου λεγαμε τπτ;Ποιος φεμινισμος μωρε;Αντρες δεν καθαριζουν νομιζεις;Δεν εχεις δει σε συνεργεια καθαρισμου;Μονο γυναικες υπαρχουν καθαριστριες;Κατσε εγω σου ειπα 8ωρο καθε μερα βγαινει 1200 ευρο .5000 να βγουν δυσκολο εκτος αν παει 48 ωρες η μερα .Εκει κατι γινεται.
ikaruga24 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Γλυκε μου ,σαν κοριτσακι σε διαβεβαιω οτι ειμαι τελειως serious και δεν δεχομαι και αντιλογο σε αυτο το θεμα .Μπες εσυ μεσα στο σπιτι και την βρωμια του αλλου και καθαρισε να μου πεις αν ειναι ευκολη δουλεια η οχι ..Εδω ενα σπιτι κρατας και σου βγαινει ο πατος .Οχι να καθαριζεις συνεχως 8 ωρες καθε μερα. Σιγουρα με κοροιδευεις ψιλο γαζι. Δεν μπορω να κανω διαλογο ετσι.
saya Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Σιγουρα με κοροιδευεις ψιλο γαζι. Δεν μπορω να κανω διαλογο ετσι. Πες καλυτερα ,με ρουμπωσες δεν εχω τι να πω .Θα το εκτιμησω .. :-D .Τι να σε δουλεψω;Δεν πληρωνονται καλα .Οσο και να το πιασεις δεν ειναι καλα τα λεφτα.
ikaruga24 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Πες καλυτερα ,με ρουμπωσες δεν εχω τι να πω .Θα το εκτιμησω .. :-D .Τι να σε δουλεψω;Δεν πληρωνονται καλα .Οσο και να το πιασεις δεν ειναι καλα τα λεφτα. E τοτε να παει να δουλεψει σε -νομιμη- δουλεια που τα λεφτα αγγιζουν τα δυσθεωρατα υψη των 600+ ευρω το μηνα για 8ωρα (9-10-11ωρα) 5ημερα για να τα κονομανε και αυτοι χοντρα οπως και εμεις αν ειναι...
De@th L0rd Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Γλυκε μου ,σαν κοριτσακι σε διαβεβαιω οτι ειμαι τελειως serious και δεν δεχομαι και αντιλογο σε αυτο το θεμα .Μπες εσυ μεσα στο σπιτι και την βρωμια του αλλου και καθαρισε να μου πεις αν ειναι ευκολη δουλεια η οχι ..Εδω ενα σπιτι κρατας και σου βγαινει ο πατος .Οχι να καθαριζεις συνεχως 8 ωρες καθε μερα. Saya αν είσαι κοριτσάκι και σου φαίνεται δύσκολο το καθάρισμα και λίγα τα 1200 ευρώ γι αυτό, τι δουλειά θα σου άρεσε; Μήπως φορτηγατζής ή ταξιτζής; Ή μήπως λιμενεργάτης; Εκεί να δεις κακοπλήρωμα. Μήπως να γίνουμε οι άντρες μπέιμπι σίτερ και οι γυναίκες να δουλεύετε σκαλωσιά; Ή να δουλεύεουμε όλοι πωλειτές για 3 κ 60? Μάθετε τους ρόλους σας.
saya Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 E τοτε να παει να δουλεψει σε -νομιμη- δουλεια που τα λεφτα αγγιζουν τα δυσθεωρατα υψη των 600+ ευρω το μηνα για 8ωρα (9-10-11ωρα) 5ημερα για να τα κονομανε και αυτοι χοντρα οπως και εμεις αν ειναι... Γιατι δεν πας να δουλεψεις εσυ ως καθαριστης;Αν δεν ειναι καλα τα 600 ευρω.Δεν ειναι επιχειρημα αυτο .Χαλια ειναι και στις 2 περιπτωσεις τα λεφτα .Θα συγκρινουμε ποιο ειναι πιο χαλια;Προφανως της καθαριστριας γιατι εν μεσω κρισης που να βρει καποια τοσα σπιτια ;Και ποσο θα αντεξει να δουλευει καθε μερα; Saya αν είσαι κοριτσάκι και σου φαίνεται δύσκολο το καθάρισμα και λίγα τα 1200 ευρώ γι αυτό, τι δουλειά θα σου άρεσε; Μήπως φορτηγατζής ή ταξιτζής; Ή μήπως λιμενεργάτης; Εκεί να δεις κακοπλήρωμα. Μήπως να γίνουμε οι άντρες μπέιμπι σίτερ και οι γυναίκες να δουλεύετε σκαλωσιά; Ή να δουλεύεουμε όλοι πωλειτές για 3 κ 60? Μάθετε τους ρόλους σας. Τι σε εχει πιασει με τις γυναικες εσυ σημερα;Χωρισες προσφατα; Φορτηγατζης θα ηθελα να γινω .Με τα αμαξια δεν τα παω καλα..
ikaruga24 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Γιατι δεν πας να δουλεψεις εσυ ως καθαριστης; Το κανω ηδη, αλλα νομιμα. Δεν ειναι επιχειρημα αυτο. Το γεγονος οτι παιρνει τοσα λεφτα χωρις να δινει τιποτα στο ελληνικο κρατος ομως ειναι? Χαλια ειναι και στις 2 περιπτωσεις τα λεφτα .Θα συγκρινουμε ποιο ειναι πιο χαλια;Προφανως της καθαριστριας γιατι εν μεσω κρισης που να βρει καποια τοσα σπιτια ;Και ποσο θα αντεξει να δουλευει καθε μερα; Ξεχασες που σου ειπα οτι -διαλεγουν- πελατες και δεν χρειαζεται να δουλευουν 8 ωρες την ημερα. Βγαζουν σε 3-4 ωρες οσα εγω βγαζω με 2 μερες 10ωρα εργασιας.
saya Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Το κανω ηδη, αλλα νομιμα. Το γεγονος οτι παιρνει τοσα λεφτα χωρις να δινει τιποτα στο ελληνικο κρατος ομως ειναι? Ξεχασες που σου ειπα οτι -διαλεγουν- πελατες και δεν χρειαζεται να δουλευουν 8 ωρες την ημερα. Βγαζουν σε 3-4 ωρες οσα εγω βγαζω με 2 μερες 10ωρα εργασιας. Πριν ελεγες για 5 ευρω την ωρα.Αποφασισε.Γιατι δεν βγαινει ..
ikaruga24 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Πριν ελεγες για 5 ευρω την ωρα.Αποφασισε.Γιατι δεν βγαινει .. Τι δεν βγαινει? Εγω παιρνω 28.8 ευρω το 8ωρο (που ειναι 9-10-11 ωρο). Αυτη παιρνει στη χειροτερη 40 ευρω το 8ωρο. Τωρα βγαινει η οχι?
saya Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Ε οκ πηγαινε να δουλεψεις και εσυ ετσι κοβωντας αποδειξεις εννοειται .Ποιος σε εμποδιζει;
ikaruga24 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Ε οκ πηγαινε να δουλεψεις και εσυ ετσι κοβωντας αποδειξεις εννοειται .Ποιος σε εμποδιζει; Ενταξει το εμπεδωσα οτι κανεις πλακα. Το σταματαμε εδω γιατι δεν εχει νοημα πλεον. /end offtopic
saya Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Ενταξει το εμπεδωσα οτι κανεις πλακα. Το σταματαμε εδω γιατι δεν εχει νοημα πλεον. /end offtopic Εγω κανω πλακα ;Εσυ μου λες οτι το να καθαριζεις σπιτια ανασφαλιστος με 800 ευρω και προφανως βενζινες μεταφορικα δικα σου ειναι η σουπερ δουλεια .Εγω σου φταιω;end offtopic συμφωνω .Γιατι θα με τρελανεις ..
Ntinaras Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Saya βαρέθηκα να λέω τα ίδια και τα ίδια, είπα εγώ να μην ενδιαφερθεί κανείς γι'αυτόν; Απλά δεν είδα ποστ για το ξύλο που έφαγε η καημένη στην Κυψέλη (βιντεο από πάνω) και ποτέ δεν βλέπω από αριστερίζοντα πεδία, μόνο για μετανάστες και βαρέθηκα κιόλλας. Σοβαρά τώρα μιλάς για τις σκάλες έτσι; Οκ τότε να δίνουμε 5000 ευρώ στις καθαρίστριες και 100 στους δικηγόρους με τις δικογραφίες των 10.000 σελίδων γιατί οι καθαρίστριες ... καθαρίζουν. Ρε δε πάμε καλά... Υ.Γ. Νάτος και ο φεμινισμός στο thread παραιτούμαι έχεις δίκιο. ξεχνας οτι εχουμε καπιταλισμο,και οτι οι τιμες στην αγορα ρυθμιζονται βασει προσφορας ζητησης. αν σου φαινονται πολλα τα λεφτα που παιρνει η καθαριστρια,μην την φερεις να σου καθαρισει το οτι δεν κοβει αποδειξεις και δεν παιρνει ενσημα αυτη ειναι η χαμενη και ο εργοδοτης ο κερδισμενος.γιατι το φπα το πληρωνει ο πελατης και οχι ο υπαλληλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.