Προς το περιεχόμενο

Μου πούλησαν χρησιμοποιημένο laptop;

weissheit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Α, όχι το μια μέρα είναι πλασματικό. Ενωεί 24 ώρες αθροιστικά λειτουργίας. Μπορεί να έγιναν σε 10 μέρες. Anyway, μπορείς να το πάς πίσω, θα σου δώσουν απλά άλλον και θα τον πασάρουν συτόν σε κάποιον άλλο ανυποψίστο πελάτη!!!

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Mέσα σε 1 μέρα;

Μπορεί να υπάρχουν οι χίλιοι δυο λόγοι.....πρόσεξε μπορεί να έχει κανα πιξελάκι καμμένο η οθόνη....τεσπα δεν έχει σημασία το πώς και το γιατί....σημασία έχει ότι το πι σι δεν είναι καινούριο.....οι ώρες αναφέρονται σε ποση ώρα είναι σε λειτουγρία ..ο αλλος μπορεί να τον είχε 1 μήνα και να τον άνοιγε 1 ώρα την ημέρα.....

Δημοσ.

Ναι αλλά αν μου τύχει και κανένας DOA που είπε ο φίλος; Με τρομάξατε λίγο.. <_<

Έχετε δίκιο που λέτε για μεταχειρισμένο, κι εγώ ξενέρωσα, αλλά αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα δεν θα φαινόταν τόση ώρα που τον έχω ανοιχτό και τον δουλεύω; Επίσης δεν έχει πάνω καμία γρατζουνιά κι έτσι, και με καλύπτει και η εγγύηση για ένα χρόνο.

Όλα τα βλέπω τέλεια, μόνο για την μπαταρία δεν ξέρω αν είναι οκ, όχι πως βλέπω κάτι αλλά για να σιγουρευτώ. Υπάρχει κάποιος τρόπος;

Δημοσ.

Κοίτα για την μπαταρία υπάρχουν διάφορα utilities, ψάξε λίγο στο google... Αλλά να ξέρεις η ματαρία έχει 3 μήνες εγύηση και όχι παραπάνω...

Δημοσ.

Μπορεί να υπάρχουν οι χίλιοι δυο λόγοι.....πρόσεξε μπορεί να έχει κανα πιξελάκι καμμένο η οθόνη....τεσπα δεν έχει σημασία το πώς και το γιατί....σημασία έχει ότι το πι σι δεν είναι καινούριο.....οι ώρες αναφέρονται σε ποση ώρα είναι σε λειτουγρία ..ο αλλος μπορεί να τον είχε 1 μήνα και να τον άνοιγε 1 ώρα την ημέρα.....

Για το πιξελάκι θα ήταν ευδιάκριτο νομίζω, δεν φαίνεται κάτι στην οθόνη, μια χαρά.

Και πήγα στις ιδιότητες του σκληρού δίσκου και έγραφε κι εκεί ότι η λειτουργία του ήταν απ'τις 6 του μήνα και ότι τότε εγκαταστάθηκε το πρώτο πρόγραμμα.

Δημοσ.

Νομίζω ότι αφου δεν φαίνεται κάποιο πρόβλημα εξωτερικά ούτε κατά την λειτουργία του είναι περισσότερο ηθικό το θέμα (η κοροϊδία).Αυτό είναι στο χέρι σου αν θα τον πας πίσω ή όχι.Αλλά αν αύριο μεθαύριο (χτύπα ξύλο) παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα θα μείνεις για πάντα με την αναπάντητη ερώτηση αν φταις εσύ ή ο προηγούμενος.Για μένα τον πας πίσω αύριο πρωί πρωί και τους κάνεις και φασαρία.

Δημοσ.

Με τα multirama έχω καλή εμπειρία σε παρόμοια περίπτωση (είχε τύχει σε έναν φίλο μου και του τον άλλαξαν χωρίς πολλά-πολλά.)

Τώρα αν είσαι τόσο άτυχος και σου έρθει DOA καινούριο μηχάνημα, τι να πω...

Α..!!!

Οπωσδήποτε να κάνεις επέκταση εγγύησης..!

Ένας χρόνος είναι πού λίγο..!!

Δημοσ.

Kρατα το 3-4 μερες, τσεκαρε το & αν ειναι τελeιο & σου κανει κρατα το.

Kapoioς το πηρε για 1 μερα & το γυρισε.

Το αλλο που 8α σου δωσουν μπορει να χει κανα dead pixel & H acer δεν τα καλυπτει,

ουτε εχει DOA, & δε ξερω αν 8α σου δωσουν & 3ο λαπτοπ μετα...

Δημοσ.

Κοίτα για την μπαταρία υπάρχουν διάφορα utilities, ψάξε λίγο στο google... Αλλά να ξέρεις η ματαρία έχει 3 μήνες εγύηση και όχι παραπάνω...

Θα το ψάξω, αλλά είμαι λίγο άσχετη με αυτά, αν μπορούσες να μου πεις κάποιο συγκεκριμένο θα το εκτιμούσα πολύ! :)

Δημοσ.

Θα το ψάξω, αλλά είμαι λίγο άσχετη με αυτά, αν μπορούσες να μου πεις κάποιο συγκεκριμένο θα το εκτιμούσα πολύ! :)

το BatteryMon

Δημοσ.

Επέκταση εγγύησης δεν μπορώ να κάνω δυστυχώς γιατί λεφτά δεν υπάρχουν.. Αν τον κρατήσω για δοκιμή για 2-3 μέρες, δεν θα είναι κάπως να τον επιστρέψω μετά; Δεν ξέρω, έχετε δίκιο για το ηθικό θέμα. Θα μπορούσα αν μου δώσουν καινούργιο να τους πω να το ανοίξω μπροστά τους για να τσεκάρω πως όλα λειτουργούν ρολόι;

Δημοσ.

Θα μπορούσα αν μου δώσουν καινούργιο να τους πω να το ανοίξω μπροστά τους για να τσεκάρω πως όλα λειτουργούν ρολόι;

Εννοείται πως ναι.Ο καμμένος φυσάει και το γιαούρτι πες τους ;)

Δημοσ.

Θα μπορούσα αν μου δώσουν καινούργιο να τους πω να το ανοίξω μπροστά τους για να τσεκάρω πως όλα λειτουργούν ρολόι;

Ρωτα σε αλλο multirama απο αυτο που το πηρες. Μη νομιζουν οτι του εκανες εσυ κατι αν τελικα το γυρισεις.

& αναλογα αποφασισε. Παντως εχεις 7μερες να παρεις λεφτα πισω. 14 να τον γυρισεις για αλλαγη.

Εμενα μου εχει τυχει να γυρισω DVD στο carrefoyr γιαυτο το λογο & τελικα να παρω μουφα .

Ειναι φασαρια , & ενω το dvd μπορουσα να παω να το ξαναγυρισω, μου κανανε νερα & το στειλαν service.

ταλαιπωρια

Δημοσ.

Eυχαριστώ για το πρόγραμμα!

Ναι, αυτό θα κάνω μάλλον, ελπίζω όλα να πάνε καλά. Γιατί δεν είναι μέσα στην εγγύηση προβλήματα με οθόνη και DOA?

Δημοσ.

όχι το DOA μέσα στην εγύηση είναι απλά δεν αντικαθιστάται από το κατάστημα. Το πάς εσύ στην Alman στο Μενίδι και περιμένεις να γίνει η επισκευή κανένα μήνα και μετά πας και το πέρνεις. Α, όσο για ην οθόνη, κάποιοι κατασκευαστές θεωρούν ανεκτό ελάτωμα το ένα καμμένο pixel. Εγώ φώναξα πάαααααρα πολύ στην Acer και μου το αλλάξανε, είχα παέι και στο Υπουργείο κ στο συνήγορο του καταναλωτή. Δεν θες να μπλέξεις, πίστεψέ με!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...