Προς το περιεχόμενο

Μου πούλησαν χρησιμοποιημένο laptop;

weissheit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρωτα σε αλλο multirama απο αυτο που το πηρες. Μη νομιζουν οτι του εκανες εσυ κατι αν τελικα το γυρισεις.

& αναλογα αποφασισε. Παντως εχεις 7μερες να παρεις λεφτα πισω. 14 να τον γυρισεις για αλλαγη.

Εμενα μου εχει τυχει να γυρισω DVD στο carrefoyr γιαυτο το λογο & τελικα να παρω μουφα .

Ειναι φασαρια , & ενω το dvd μπορουσα να παω να το ξαναγυρισω, μου κανανε νερα & το στειλαν service.

ταλαιπωρια

Επειδή είμαι Κομοτηνή και είναι το μόνο εδώ, δεν ξέρω κατά πόσο θα βολέψει τηλεφωνικώς!

Δεν νομίζω να με κατηγορήσουν ότι του έκανα κάτι, γιατί δεν βλέπω να έχει απολύτως τίποτα. Απλά εντάξει, πήρα laptop, έδωσα 400 ευρώ και είναι αλλιώς..

όχι το DOA μέσα στην εγύηση είναι απλά δεν αντικαθιστάται από το κατάστημα. Το πάς εσύ στην Alman στο Μενίδι και περιμένεις να γίνει η επισκευή κανένα μήνα και μετά πας και το πέρνεις. Α, όσο για ην οθόνη, κάποιοι κατασκευαστές θεωρούν ανεκτό ελάτωμα το ένα καμμένο pixel. Εγώ φώναξα πάαααααρα πολύ στην Acer και μου το αλλάξανε, είχα παέι και στο Υπουργείο κ στο συνήγορο του καταναλωτή. Δεν θες να μπλέξεις, πίστεψέ με!!!!

Σώπα, ταλαιπωρία. Μπράβο σου όμως που το κυνήγησες. Εγώ πριν είχα Hp, η Acer σαν εταιρία είναι καλή από άποψη προβλημάτων;

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είναι ότι χειρότερο μπορείς να πάρεις!!!! Απλά στο λέω και ξεκλάθαρα!! Χάλια ποιότητα, πολλά προβλήματα και δράμα service.

Δημοσ.

Λοιπόν, πήρα σήμερα τηλέφωνο και μου είπαν πως προοριζόταν για ένα πελάτη και τον είχε ανοίξει ο τεχνικός για να του περάσει προγράμματα, κλπ. Δηλαδή ότι τυπικά μας εξυπηρέτησε κιόλας, η αλήθεια είναι ότι έχει μέσα κάποια office αλλά δεν ξέρω αν είναι εγκατεστημένα σε όλα τα καινούργια laptop ή μόνο στο δικό μου. Ήταν πολύ ευγενική και μου είπε ότι αν θέλω μπορώ να το αλλάξω, πράγμα που το σκέφτομαι, γιατί απ' την μια δεν ξέρω τι θα μου προκύψει στο επόμενο, απ' την άλλη έψαξα για την acer και απογοητεύτηκα... :(

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις!

Δημοσ.

Πηγαινε τον πισω, και παρε καποιας αλλης εταιριας. Με δυο χρονια εγγυηση σαφως. Η Acer δινει μονο ενα χρονο.. Και αν μπλεξεις με το service τους... Καλη τυχη.

Δημοσ.

Ποιόν όμως; Διαθέτω μέχρι 400 ευρώ και το κατάστημα έχει αυτούς σ' αυτή τη τιμή:

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0556264&catid=010200

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0587778&catid=010200

το office παιζει ν ειναι trial, δες στο about τι λεει.

ειναι Starter 2010?

το acer ποιο ηταν? ποσταρε στο φορουμ των λαπτοπ αν δε σου πουν εδω,

(αν & τα 2 πιο πανω δε λενε & πολλα).

σαυτα τα λεφτα ολα ιδια ποιοτητα ειναι πια.

Εγγυση & το ΗP ιδια εχει 1χρονο

,Dell 2xρονια

Δημοσ.

ναι ηταν σε προσφορα & εφυγαν πολλοι.

ρωτα τους αν 8α στο φερουν μιας & εγινε το μπαχαλο, ειναι καλυτερος.

για απλη χρηση αν δε παιζεις κα8ολου παιχνιδια & ο dell κατι λεει,

αλλα ειναι πολυ απλος, στην ουσια πληρωνεις την εγγυηση.

παντως εγγυηση εξτρα acer αγοραζεις & απο αλλου με 60ε μεσα στο πρωτο χρονο.

Δημοσ.

όχι το DOA μέσα στην εγύηση είναι απλά δεν αντικαθιστάται από το κατάστημα. Το πάς εσύ στην Alman στο Μενίδι και περιμένεις να γίνει η επισκευή κανένα μήνα και μετά πας και το πέρνεις. Α, όσο για ην οθόνη, κάποιοι κατασκευαστές θεωρούν ανεκτό ελάτωμα το ένα καμμένο pixel. Εγώ φώναξα πάαααααρα πολύ στην Acer και μου το αλλάξανε, είχα παέι και στο Υπουργείο κ στο συνήγορο του καταναλωτή. Δεν θες να μπλέξεις, πίστεψέ με!!!!

Ρε φίλε τι είναι αυτά που λες...????

Επειδή εσένα σε έστειλαν απ το κατάστημα κατευθείαν στην Alman (για να μην τα ακούσουν αυτοί προφανώς) δεν σημαίνει ότι έτσι γίνεται..!!

Αν είναι δυνατόν..!!!

Φυσικά και το DOA το καλύπτει το κατάστημα απ το οποίο το πήρες...!

Αν δηλαδή αγοράσει κάποιος pc στην Κρήτη και είναι DOA θα πρέπει να πάει Αθήνα να το αλλάξει...????

Ας σκεφτόμαστε λίγο αυτά που γράφουμε και ας μην γενικεύουμε καταστάσεις....!!

weissheit, εφόσον σου έδωσαν την ευκαιρία να το αλλάξεις το κάνεις, χωρίς πολύ σκέψη και ελέγχεις προσεκτικά το καινούριο μπροστά στο υπάλληλο για να είστε κ οι δύο καλυμμένοι.

Επιμένω, επέκταση εγγύησης να πάρεις...!

Δημοσ.

Aκούστε, εγώ παράγγειλα τον http://www.multirama.gr/products/product?pid=0535062&catid=010200 και αν έχει διαθέσιμα κομμάτια, καλώς. Αλλιώς τον κρατάω, τα καμμένα πίξελ σίγουρα δεν είναι μέσα στην εγγύηση;

Για επέκταση εγγύησης κι εγώ θα 'θελα αλλά δεν έχω 100 ευρώ για να πάρω την προσφορά της multirama που είναι και για 2 χρόνια. Ενώ το mediamarkt με 65 ευρώ κάνει την ίδια δουλειά για 4 χρόνια! Αλλά νομίζω ότι θα έπρεπε να πάρω από εκεί τον υπολογιστή για να το διαλέξω αυτό!

Δημοσ.

Πεντε σελίδες και κανείς δεν ανεφερε το αυτονόητο. Εκθεσιακό κομμάτι! Το οτι το ανοιξε ο τεχνικός και τετοια ειναι παπαρολογίες. Μπορει να μην εχει τίποτα αλλά εγω (ο πελάτης) πλήρωσα κανονικη τιμή οπότε το θελω σφραγισμένο. Αν δεν εχεις αλλο κομμάτι σφραγισμένο κάνε μου κάποιο δώρο. Απλά πράγματα.

Δημοσ.

Δεν νομίζω να ήταν εκθεσιακός γιατί ήδη είχε έναν έξω, μπορει βέβαια και να λανθάνω γιατί δεν ξέρω`,πάντως άμα είναι εκθεσιακός πρέπει τουλάχιστον να μου το άφηναν 50-100ε λιγότερα κι άμα είναι έτσι είναι μεγάλη κοροιδία!

Δημοσ.

Δεν νομίζω να ήταν εκθεσιακός γιατί ήδη είχε έναν έξω, μπορει βέβαια και να λανθάνω γιατί δεν ξέρω`,πάντως άμα είναι εκθεσιακός πρέπει τουλάχιστον να μου το άφηναν 50-100ε λιγότερα κι άμα είναι έτσι είναι μεγάλη κοροιδία!

Εγω παντως, οποτε αγοραζω απο Μουλτιραμα παντα ζηταω καλυτερες τιμες..

και η πλακα ειναι πως παντα κανουν! Οχι στις προσφορες ομως.

Και μιλαω παντα για μετρητα.

Δημοσ.

Καλησπέρα, πήρα σήμερα ένα laptop acer απ' το multirama και υπάρχει κάποιο θεματάκι..

Λοιπόν, ανοίγοντας την συσκευασία, είχε μέσα ένα χαρτάκι που μ' έναν κωδικό πάνω, γραμμένο με στυλό. Τώρα εγώ τι να υποθέσω; Υπάρχει περίπτωση να μου έδωσαν υπολογιστή που έχει χρησιμοποιηθεί/επιστραφεί; Η μπαταρία ήταν ήδη μέσα στο laptop παρότι οι οδηγίες έλεγαν ότι αυτή η διαδικασία πρέπει να γίνει από εμένα. Επιπλέον δεν είχε μέσα cd των windows, αν και ήταν εγκατεστημένα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Από τα λεγόμενά σου ΝΑΙ μετα βεβαιότητας σου πάσαραν μεταχειρισμένο λάπτοπ. Κάποιος το επέστρεψε για κάποιον λόγο και στο πάσαραν! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! Εκτός κι άν σου το ξεκαθάρισαν από την αρχή όταν στο πούλαγαν ότι είναι π.χ βιτρίνας ή ότι είναι από επιστροφή και σου είπαν ξεκάθαρα ότι η έκπτωση που παίρνεις είναι γι αυτόν τον λόγο. Αν όλα αυτά δεν έγιναν τότε απλά σε έπιασαν κορόιδο οπότε το επιστρέφεις πίσω και απαιτείς να στο αντικαταστήσουν με καινούργιο ΠΑΚΕΤΑΡΙΣΜΕΝΟ. Και μή το καθυστερείς διότι μετά το πέρας της εβδομάδας ουδέν λάθος αναγνωρίζεται!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...