Προς το περιεχόμενο

Μου πούλησαν χρησιμοποιημένο laptop;

weissheit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από τα λεγόμενά σου ΝΑΙ μετα βεβαιότητας σου πάσαραν μεταχειρισμένο λάπτοπ. Κάποιος το επέστρεψε για κάποιον λόγο και στο πάσαραν! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! Εκτός κι άν σου το ξεκαθάρισαν από την αρχή όταν στο πούλαγαν ότι είναι π.χ βιτρίνας ή ότι είναι από επιστροφή και σου είπαν ξεκάθαρα ότι η έκπτωση που παίρνεις είναι γι αυτόν τον λόγο. Αν όλα αυτά δεν έγιναν τότε απλά σε έπιασαν κορόιδο οπότε το επιστρέφεις πίσω και απαιτείς να στο αντικαταστήσουν με καινούργιο ΠΑΚΕΤΑΡΙΣΜΕΝΟ. Και μή το καθυστερείς διότι μετά το πέρας της εβδομάδας ουδέν λάθος αναγνωρίζεται!!!

το multirama τα λαπτοπ που επιστρεφει ο καθενας τα πουλαει κανονικα.

εκ8εσιακο ειναι οταν ειναι demo & εχει σημαδια χρησης, εφοσον το acer ειχε ολες τις ζελατινες, αυτοκολλητα κλπ & δεν ειχε σημαδια δεν ειναι μεταχειρισμένο.

@ xristof: το acer εχει 390 τιμη skroytz αρα ποσο να κοψουν? αν σε ξερουν Η' εχεις

παρει λαπτοπ των 800+ ισως σου κοψουν. στα 400 ουτε τσαντα δε δινουν που χαριζαν παλια.

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

@ xristof: το acer εχει 390 τιμη skroytz αρα ποσο να κοψουν? αν σε ξερουν Η' εχεις

παρει λαπτοπ των 800+ ισως σου κοψουν. στα 400 ουτε τσαντα δε δινουν που χαριζαν παλια.

Ουτε τους ξερω, ουτε με ξερουν.

Απλα στο καταστημα Περιστεριου ο διευθυντης ειναι φιλικοτατος. :P

Αγορασα περυσι ενα home cinema Lg και ειχε αρχικη τιμη 239ευρω και η φθηνοτερη του σκρουτζ ηταν στα 219ευρω.

Τον ρωτησα για καλυτερη τιμη και με επιχρυσο καλωδιο rca to mini jack μου τα αφησε ολα στα 160ευρω! :-D

Δημοσ.

Ρε φίλε τι είναι αυτά που λες...????

Επειδή εσένα σε έστειλαν απ το κατάστημα κατευθείαν στην Alman (για να μην τα ακούσουν αυτοί προφανώς) δεν σημαίνει ότι έτσι γίνεται..!!

Αν είναι δυνατόν..!!!

Φυσικά και το DOA το καλύπτει το κατάστημα απ το οποίο το πήρες...!

Αν δηλαδή αγοράσει κάποιος pc στην Κρήτη και είναι DOA θα πρέπει να πάει Αθήνα να το αλλάξει...????

Ας σκεφτόμαστε λίγο αυτά που γράφουμε και ας μην γενικεύουμε καταστάσεις....!!

weissheit, εφόσον σου έδωσαν την ευκαιρία να το αλλάξεις το κάνεις, χωρίς πολύ σκέψη και ελέγχεις προσεκτικά το καινούριο μπροστά στο υπάλληλο για να είστε κ οι δύο καλυμμένοι.

Επιμένω, επέκταση εγγύησης να πάρεις...!

+1 τις περιπτώσεις DOA ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να τις αλλάξει το εκάστοτε κατάστημα . απλά λιτά και δωρικά !

Δημοσ.

Ουτε τους ξερω, ουτε με ξερουν.

Απλα στο καταστημα Περιστεριου ο διευθυντης ειναι φιλικοτατος. :P

Αγορασα περυσι ενα home cinema Lg και ειχε αρχικη τιμη 239ευρω και η φθηνοτερη του σκρουτζ ηταν στα 219ευρω.

Τον ρωτησα για καλυτερη τιμη και με επιχρυσο καλωδιο rca to mini jack μου τα αφησε ολα στα 160ευρω! :-D

Αν ηταν τοτε με τα καρτελακια με τις μπαλες ξεστοκαρανε.

Σε αλλο thread λέει για κατι προσφορες απο αυριο οποτε ισως βρει κατι αλλο.

http://pcnea.blogspot.com/2011/06/10-multirama.html

android.png

Δημοσ.

Έχετε δίκιο αλλά φοβάμαι και τι θα μου προκύψει! Και τώρα έχω άλλο δίλημμα στο μυαλό μου! Παράγγειλα τον hp g62 και από προχθές η κατάσταση παραγγελίας γράφει "επεξεργάζεται", καμία εξέλιξη! Φαντάζομαι ότι δεν θα έχουν κομμάτια, αλλά δεν είμαι και σίγουρη! Τους πήρα πόσα τηλέφωνα το πρωί για να ρωτήσω...γράψιμο! Και γενικά τώρα δεν ξέρω, να πάω πίσω αυτόν τον acer και να περιμένω με την ελπίδα ότι υπάρχει κάποιο κομμάτι ή να κρατήσω αυτόν; Γιατί αν τον επιστρέψω αύριο και μου πουν ότι τελικά g62 δεν υπάρχει, θα ξαναπάω να τους ζητήσω τον προηγούμενο; Ρεζίλια πράγματα! Ήδη έχω πάει 5-6 φορές και μόνο την τελευταία πήρα το laptop και τους έκανα και μετά μανούρα για το συμβάν!

Α! Ο υπολογιστής από την Τρίτη μέχρι σήμερα λειτουργεί μια χαρά, κανένα θέμα!

Περιμένω τις απόψεις σας και την βοήθεια σας, ευχαριστώ! :)

Δημοσ.

Αν ηταν τοτε με τα καρτελακια με τις μπαλες ξεστοκαρανε.

Νομιζω πως δεν ηταν εποχη ξεστοκαρισματος τοτε.

Τουλαχιστον ειχε πολλα κομματια, και μολις πριν κανενα 3μηνο ξεστοκαρανε το συγκεκριμενο home cinema σε αλλα μαγαζια (πχ Πλαισιο)

Δημοσ.

αν βρεις ποτε το πηρες 8α σου πω αν ηταν Η' οχι.

& εγω ειχα βρει ενα LG με 120 απο 200.

ξεστοκαρισμα κανει ο κα8ενας οποτε να ναι & με οτι εχει...

κ το ε-σοπ εχει βγαλει στο στοκ 150 λαπτοπ τωρα που ψαχνει φραγκα.

ΒΤW βγηκαν τα λαπτοπ με εκπτωση

http://www.multirama.gr/products/category?catid=010200&nav=010200:Price:300%e2%82%ac+-+449%e2%82%ac&nav=010200:PRFLG:Super+%ce%a0%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%ac!

Δημοσ.

όχι το DOA μέσα στην εγύηση είναι απλά δεν αντικαθιστάται από το κατάστημα. Το πάς εσύ στην Alman στο Μενίδι και περιμένεις να γίνει η επισκευή κανένα μήνα και μετά πας και το πέρνεις. Α, όσο για ην οθόνη, κάποιοι κατασκευαστές θεωρούν ανεκτό ελάτωμα το ένα καμμένο pixel. Εγώ φώναξα πάαααααρα πολύ στην Acer και μου το αλλάξανε, είχα παέι και στο Υπουργείο κ στο συνήγορο του καταναλωτή. Δεν θες να μπλέξεις, πίστεψέ με!!!!

Όπως είπε ο φίλος παραπάνω δεν είναι έτσι τα πράγματα. Την ευθύνη την έχει ο πωλητής

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...