msakis01 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Γεια σας ενας ξαδελφος μου εχει προβλημα με εναν επεξεργαστη i3 δηλαδη χωρις να κανει καμια εργασια στον υπολογιστη μεσα στα windows 7 αργει αρκετα ο υπολογιστης,και η cpu πιανει κοκκινα βλεπωντας απ την μικροεφαρμογη των windows.Το παραξενο ειναι πως βαζοντας το δευτερο λειτουργικο linux του κανει τα ιδια.Κοιταξε θερμοκρασιες επεξεργαστη και ειναι φυσιολογικες.Τι μπορει να φταιει! υπαρχει περιπτωση να του χαλασε η μητρικη στα καλα καθουμενα; Θα ηθελα την βοηθεια σας. Σας ευχαριστω!!!
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Ας ελεγξει ποια εφαρμογη "τρωει" cpu με τον task manager στα windows ή με το top στο linux
SPANK Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Ας ρίξει και ενα scan με Superantispyware και malwarebytes μήπως εχει κολλήσει τίποτα και του "τρώει" την cpu και για αυτο σέρνεται το σύμπαν
driftingcris Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Κατι τετοια κανουν οι υοι.. Τωρα στα Linux.... Ναλον ειναι καποια διεργασια οπως ειπε ο Gi0...
msakis01 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Κατι τετοια κανουν οι υοι.. Τωρα στα Linux.... Ναλον ειναι καποια διεργασια οπως ειπε ο Gi0... Τελικα τον πηγε στο μαγαζι απ οπου τον πηρε πριν απο 2 μηνες και τελικα ηταν προβλημα με την μητρικη αλαζοντας την και δεν πληρωσε μια.Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια....
driftingcris Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Τελικα τον πηγε στο μαγαζι απ οπου τον πηρε πριν απο 2 μηνες και τελικα ηταν προβλημα με την μητρικη αλαζοντας την και δεν πληρωσε μια.Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια.... Μητρικη? Γιατι εμενα μου φαινετε λιγο ασχετο?
hiendakias Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Καθολου ασχετο.Η προβλημα υλικου μητρικης ηταν η συμβατοτητας cpu - μητρικης.
driftingcris Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Καθολου ασχετο.Η προβλημα υλικου μητρικης ηταν η συμβατοτητας cpu - μητρικης. Ε νταξ.... Εγω νομιζα οτι ηταν συμβατα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.