Giorgos09 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Επεστρεψα ενα προιον και μου δωσαν πιστωτικο υπολοιπο στην τιμη αγορας του. Ομως επειδη ειχε γινει αγορα με δωσεις η πιστωση εγινε μειον το παραπανω ποσο που πληρωνεις οταν αγοραζεις κατι τετοιο με δωσεις το οποιο ομως εγω ειχα πληρωσει κανονικα. Ισχυει κατι τετοιο?
Thanos1972 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Λογικα ισχυει.δηλαδη σου εκοωαν το ποσο που θα πληρωνες εαν το αγοραζες μετρητα? Αμα το ειχες καιρο το προιον,παλι καλα να λες που σου το εκοψαν το πιστωτικο στην αρχικη τιμη αγορας χωρις πολλα πολλα.
stm00192 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Ναι λογικό είναι και απολύτως νόμιμο! Το καπελωμα των δόσεων το βάζει η τράπεζα και όχι το κατάστημα και είναι μη επιστρεψιμο!
Giorgos09 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Λογικα ισχυει.δηλαδη σου εκοωαν το ποσο που θα πληρωνες εαν το αγοραζες μετρητα? Αμα το ειχες καιρο το προιον,παλι καλα να λες που σου το εκοψαν το πιστωτικο στην αρχικη τιμη αγορας χωρις πολλα πολλα. Οχι ακριβως. Μου εκοψαν στο ποσο που το αγορασα αλλα κατα την αγορα νεου προιοντος μου αυξησαν την τιμη αγορας λεγοντας πως ειτε αυτη τη τιμη θα αυξησουμε ειτε θα σου μειωσουμε το υπολοιπο.
stm00192 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δεν το πιασα αυτό; πας να πάρεις ένα προϊόν με το πιστωτικό που σου κόψανε και του ανεβάζουν την τιμή; το προϊόν είναι πιο φθηνό και προσπαθούν να το εξισωσουν με το πιστωτικό;
Giorgos09 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Μου φτανει οτι εχουν το δικαιωμα να κανουν κατι τετοιο. Ευχαριστω για τις απαντησεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.