Chemical Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Εχω σύνδεση connex, αλλά κάνοντας resolve την ιp μου, με βγάζει σε dsl.hol.gr domain, επίσης έχω παρατηρήσει οτι μετα τις 19:00 2 με 3 ώρες κάθε μέρα, δεν συνχρονίζει το router. τι διάολο; Ευχαριστώ
anta_n Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Μήπως χρησιμοποιείς κάνα router από την παλιά σύνδεση σου στην hol και το resolve στο βγάζει κάνας local dns (αν και πάλι δε νομίζω). Για τις αποσυνδέσεις καλύτερα πάρε κάμια τεχνική υποστήριξη να σε αλλάξουν προφίλ για να σταθεροποιηθεί η γραμμή σου. Από ταχύτητες πως είσαι;
poulinos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 το θεμα να πεφτει το adsl με το θεμα ip δεν εχει καμια σχεση παντως.τωρα για το θεμα ip πολλα θα μπορουσαν να ειναι.εχω δει και πελατη που νομιζε οτι ηταν στην forthnet αλλα τελικα ηταν ακομα πανω στον παλιο Provider(Hol)
anta_n Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 αυτό πως γίνεται; Ξέχασαν και οι 2 να τον αλλάξουν;Πρώτη φορά το ακούω αυτό.
poulinos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 δεν ξεχασαν και οι 2 να αλλαξουν την γραμμη.ο οτε αλλαζει την γραμμη και απλα ο οτε ενω ειπε στην forthnet οτι οκ εχει γυρισει ο βρογχος στην πραξη δεν γυρισαν αυτον τον βρογχο.ο πελατης εβαλε πανω το νεο ρουτερ και εννοειτα οτι συγχρονισε κανονικα .και επειδη η hol νομιζω δεν ζηταει Username kai pass μπηκε κανονικα.βεβαια φανηκε μετα οτι δεν ειναι πανω σε forthnet λογω οτι α.δεν υπηρχαν logs,β.δεν ειχε 6 margin Και δεν φαινοταν η port να εχει κανει sync.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.