bati_p Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα, Δε βρήκα άλλο σχετικό θέμα οπότε ανοίγω καινούριο. Σε desktop pc με XP SP3 και ΑΤΙ RADEON 2600XT δεν μπορώ να δω video, σε media player kai VLC (δεν ξεκινάει η αναπαραγωγή στο vlc, ο mp περα βρέχει) καθώς επίσης και στο youtube (στην αρχή κόλλαγε και έκανε restart, μετά απο ενα system restore τωρα πια δεν ξεκινάει η αναπαραγωγή). Έβγαλα και ξαναέβαλα flash player, firefox παλια και νεα εκδοση, drivers καρτας γραφικών, έβγαλα την κ.γραφικών την καθάρισα και την ξαναέβαλα, απο device manager εκανα update drivers της κάρτας και κατέληξα να έχω ανάλυση 640χ480. Τέλος έκανα system restore και όπως προείπα εκεί που έκανε restart μολις ανοιγες το youtube, τωρα απλα δεν παίζει το video. Καμιά ιδέα κανείς.
crossfiregr1 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Flash γενικά μπορείς να τρέξεις ? Δοκίμασε να δείς αν μπορείς να παίξεις κανένα Flash παιχνίδι, όχι video. Κάποια στιγμή είχα παρόμοιο πρόβλημα με hardware acceleration.
Ntinaras Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 σβησε οτι codecs εχεις περασει και οτι drivers καρτας γραφικων και ακολουθα τον οδηγο μου στην υπογραφη
bati_p Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Flash γενικά μπορείς να τρέξεις ? Δοκίμασε να δείς αν μπορείς να παίξεις κανένα Flash παιχνίδι, όχι video. Κάποια στιγμή είχα παρόμοιο πρόβλημα με hardware acceleration. flash games παίζουν κανονικά.
crossfiregr1 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Τοτε δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το Hardware acceleration. Σε παράθυρο flash player κάνε δεξί κλικ και settings και απενεργοποίησε το. Μετά δες αν μπορείς να παίξεις video από youtube. Καλού κακού κλείσε και ξαναάνοιξε το firefox (ή όποιο browser χρησιμοποιείς) πρώτα.
bati_p Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 σβησε οτι codecs εχεις περασει και οτι drivers καρτας γραφικων και ακολουθα τον οδηγο μου στην υπογραφη ακολούθησα τις οδηγίες σου αλλά όταν πήγα να αναπαράγω το αρχείο δεν ξεκινάει. Τοτε δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το Hardware acceleration. Σε παράθυρο flash player κάνε δεξί κλικ και settings και απενεργοποίησε το. Μετά δες αν μπορείς να παίξεις video από youtube. Καλού κακού κλείσε και ξαναάνοιξε το firefox (ή όποιο browser χρησιμοποιείς) πρώτα. Δεν νομίζω ότι είναι θέμα του flash γιατί δεν μπορώ να κάνω αναπαραγωγή ούτε μέσω media player-vlc κλπ Ξεκινάω να κάνω format και βλέπουμε. Ευχαριστώ πάντως.
Ntinaras Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 δε ξεκιναει?χμ.δεν ανοιγει καθολου το προγραμμα η το ανοιγει και δεν ξεκιναει να παιξει?
bati_p Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 το πρόγραμμα ανοίγει αλλά δεν παίζει το video, ότι συνέβαινε δηλαδή με άλλους players
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.