Προς το περιεχόμενο

Το PSPHH ζητά moderators!!!

JordanKost

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως διαβάσατε και στον τίτλο το PSPΗH αναζητά άτομα τα οποία έχουν ελεύθερο χρόνο και μεράκι.

Αν λοιπόν είστε κάτοχος PSP και γνωρίζετε πως να αξιοποιήσετε την κονσόλα σας στο μάξιμουμ τότε μας κάνετε!!!

Αν νομίζετε ότι έχετε τις κατάλληλες γνώσεις και την όρεξη να προσφέρετε βοήθεια στη ολοένα και εξελισσόμενη σελίδα μας δηλώστε συμμετοχή τώρα μέσα από το Forum.

Οι καταρτηζόμενοι πρέπει:

1) Να έχουν ελευθερο χρόνο.

2) Να έχουν όρεξη για δουλειά.

3) Να χρήζουν το θεσμό του εθελοντισμού. (εξάλλου μην ξεχνάμε ότι όλοι εθελοντικά βρισκόμαστε εδώ)

4) Να χρήζουν το θεσμό της ομαδικότητας. (γιατι καμία ομάδα δεν έχει νικήσει χωρίς συνεργασία μεταξύ των παικτών της)

Καθήκοντα Moderator:

-Επίβλεψη των Forum

-Ανέβασμα νέων στο PSPΗH portal.

-Ανέβασμα ΝΟΜΙΜΩΝ αρχείων όπως homebrew εφαρμογών και παιχνιδιών.

-Να απαντούν στις ερωτήσεις των χρηστών μέσα στα forums.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν μια αίτηση εδώ:

www.psphh.tk

Κάντε account και στείλτε ΠΜ σε εμένα!!!

Στο site λέγομαι JorDaN978

Δημοσ.

εθελοντικά=δωρεάν ? συγνωμη, άλλα για μ@@@κες ψάχνεις ? εσύ θα παίρνεις λεφτά από τις διαφήμισις και από τα VIP μέλη 3 και 7 ευρώ και εμείς θα κάνουμε όλη την δουλεία ? ξέρω ξέρω κανεις δεν με είπε να συμμετέχω η να απαντήσω......

Δημοσ.

Είναι δυνατόν να κλέβεις ολόκληρα post; Κι εσύ και μερικοί άλλοι παπάρες; Δηλαδή εμείς είμαστε μαλάκες που καθόμαστε και τα γράφουμε; Είτε κάνουμε διαγωνισμό είτε κάνουμε έκκληση βοήθειας για υποψήφιους mods πάντα θα υπάρχουν παπάρες σαν κι εσένα που θα κάνουν αντιγραφή των post μας κι επικόλληση στα δικά τους ψευτοsite αλλάζοντας λέξεις κλειδιά. Όταν θα κλέβεις ολόκληρα posts θα αναφέρεις και το όνομα του ιστότοπου απ όπου το "έκλεψες". Μέχρι και τη γραμματοσειρά, και τα bold καθώς και τους χρωματισμούς, αν είναι δυνατόν.

Δεν βρίσκω το αρχικό post στο http://www.pspgr.net αλλά βρήκα αυτό:

http://www.insomnia.gr/topic/183571-pspgr-needs-moderators/

Επίσης για να ζητάς δωρεές πρέπει να έχεις προσφέρει και κάτι στην κοινότητα και να πληρώνεις για host+domain. Με ποιά λογική ζητάς δωρεές εφόσον δεν προσφέρεις τίποτα και φυσικά δεν έχεις έξοδα μιας και το domain όπως και o server που χρησιμοποιείς είναι δωρεάν;

Δημοσ.

παντως αποτι ξερω γενικα οι moderators δεν πληρωνονται σε forums κτλ

Στο psx-scene, που γνωριζω 2 moderators προσωπικα, πληρωνονται.Τωρα που πουληθηκε τους εγινε εκ νεου προταση για συνεργασια απο τη νεα εταιρια.

Δημοσ.

Εγω παλι λεω να ληξει εδω το θεμα αν και ο Gherudos εχει δικιο. τωρα αν καποιος θελει να βοηθησει το παιδι καλως... Εικαζω πως το θεμα θα κλειδωθει. (γιατι παντα οταν το λεω αυτο το θεμα κλειδωνεται; ).

οπως ειπε και η κυρια δημητριου:<< η λαμψη της αληθειας θα λαμψει>>

Δημοσ.

Δεν είναι μόνο το 4ων χρονών post, σας λέω το φαινόμενο είναι συχνό, μέχρι και ολόκληρους διαγωνισμούς μας έχουν "κλέψει", τελείες, κόμματα, γραμματοσειρές ακόμα και τα ορθογραφικά λάθη copy paste. Πρέπει να σταματήσει αυτό. Ο Ιορδάνης Κωστελίδης είναι ένα 15χρονο που μόνο προβήματα προκαλεί στο PSPGR όπου και του δώθηκε το ΒΑΝ. Άνοιγε νέους λογαριασμούς και απαντούσε στα δικά του θέματα λές και είμαστε χαζοί και δεν βλέπαμε τις IPs.

Δημοσ.

Παίδες ο εθελοντισμός ποτέ δεν πεθαίνει, αντιθέτως βρίσκεις ευκαιρίες να δραστηριοποιηθείς σε διάφορους τομείς. Εγώ κάνω αυτό που μ αρέσει και κερδίζω αυτό που μ αρέσει το τι κάνουν οι άλλοι δε με ενδιαφέρει.

Τώρα για κάποιος που κλέβουν. Συγνώμη... αλλά δεν έχουν καμία πρωτότυπη ιδέα τέλος πάντων! :P

Εγώ πάω να συνεχίσω τη δουλειά μου στο PSPGR

Δημοσ.

Δεν είναι μόνο το 4ων χρονών post, σας λέω το φαινόμενο είναι συχνό, μέχρι και ολόκληρους διαγωνισμούς μας έχουν "κλέψει", τελείες, κόμματα, γραμματοσειρές ακόμα και τα ορθογραφικά λάθη copy paste. Πρέπει να σταματήσει αυτό. Ο Ιορδάνης Κωστελίδης είναι ένα 15χρονο που μόνο προβήματα προκαλεί στο PSPGR όπου και του δώθηκε το ΒΑΝ. Άνοιγε νέους λογαριασμούς και απαντούσε στα δικά του θέματα λές και είμαστε χαζοί και δεν βλέπαμε τις IPs.

Ρε συ δεν ειναι θεμα ηλικιας τοσο πολυ.. Και εγω 15 ειμαι, αλλα ποτε δεν θα εκανα αυτο το ctrl+c και ctrl+v......

Και επισης(αυτο παει στον Ιορδανη)δεν θελει πολυ μυαλο αγορι μου για να σκευτεις οτι ο admin βλεπει το IP σου..

Δεν λεμε αγορινα, νταξ, ανοιξες ενα φορουμ για psp και θες Moderators, αλλα μην κανεις αντιγραφη επικολιση.. Ντροπη ειναι

Δημοσ.

1ον Δεν είπα ότι τα λεφτά θα τα τσεπώνω μόνος,και για να το ξεκαθαρίσουμε το θέμα από τις διαφημίσεις και τα Donates θα πληρώνουμε τον Domain και τον Hoster,αλλά τα υπόλοιπα θα τα μοιραζόμαστε για την δουλεία που κάνουμε!!!

2ον Στα ποστ του www.pspgr.net γράφω στο τέλος Πηγή: www.pspgr.net!!!

3ον Δεν είπα ότι θα τα γράφουν όλα οι moderators,οι Moderators απλά θα βοηθάνε!!!

4ον Οι VIP Members θα μπορούν να περνούν τον Sourse Code αυτόν που φτιάχνω μαζί με κάτι φίλους,όπως την Ελληνική Γλώσσα με το Localizer, επίσεις και το Radio Arvyla The Game που ετοιμάζουμε!!!

5ον Δεύτερο λογαριασμό άνοιξα αφού έφαγα BAN για να επικοινωνώ με τον Johnmast!!!

6ον BAN έφαγα γιατί έγραψα σε post με τίτλο PS3 3.56 CFW (Real or Fake) και στο ποστ είπα ότι θα το τεστάρω και θα πω!!!

7ον Το PSPHH δεν θα φτάσει ΠΟΤΕ το μεγαλείο του PSPGR, αλλά μπορεί να ανεπτύχθη λίγο!!!

Και κάτι τελευταίο,αν σας κάνω αναφορά για ένα λινκ με παράνομο υλικό που έχετε στο Site σας,τι θα γίνει??Το λέω γιατί έχετε,βέβαια είναι πολύ παλιό αρχείο, αλλά είναι παράνομο!!!

Το συμπέρασμα δικό σας!!!

Δημοσ.

Και κάτι τελευταίο,αν σας κάνω αναφορά για ένα λινκ με παράνομο υλικό που έχετε στο Site σας,τι θα γίνει??Το λέω γιατί έχετε,βέβαια είναι πολύ παλιό αρχείο, αλλά είναι παράνομο!!!

Το συμπέρασμα δικό σας!!!

Μεγαλη μ@λ@κια Αυτο που Γραφεις φιλε
Δημοσ.

[...]2ον Στα ποστ του www.pspgr.net γράφω στο τέλος Πηγή: www.pspgr.net!!![...]

[...]7ον Το PSPHH δεν θα φτάσει[...]

Topic: Το PSPGH ζητά moderators!!!

Εντελώς φιλικά, αλλά μάλλον κάπου, κάπως, για κάποιο λόγο, κάτι έχεις μπερδέψει.

Δημοσ.

Topic: Το PSPGH ζητά moderators!!!

Εντελώς φιλικά, αλλά μάλλον κάπου, κάπως, για κάποιο λόγο, κάτι έχεις μπερδέψει.

Γιατί ο Gherudos έκανε αναφορά στο PSPGH ότι του έχω κλέη το όνομα το site το μετονόμασα σε PSPHH ώστε να μην μπορεί να μου κάνει αναφορά!!Για την ακρίβεια έγραψε να βγάλω το PSPG γιατί και το PSPGR έχει PSPG,γι'αυτό το έκανα PSPHH,έτσι δεν μπορεί να πει να βγάλω το PSP, γιατί δεν είναι ιδιοκτησία του!!!

Μεγαλη μ@λ@κια Αυτο που Γραφεις φιλε

Πως είναι μ@λ@κια,αφού έχουν??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...