rizla7 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 καλησπέρα...έχω ένα usb στικακι και ξαφνικά, όταν το τοποθετώ στη θύρα, μου βγάζει μήνυμα οτι δεν είναι διαμορφωμένο και πρέπει να κάνω φορμάτ.ίσως δεν έκανα ασφαλή κατάργηση κάποια στιγμή όταν το έβγαλα; δεν ξέρω... υπάρχει κάποιος τρόπος να πάρω τα αρχεία που είχα μέσα ή το ξεχνάω;
hawkpilot Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δοκίμασες να το τοποθετήσεις σε άλλον Η/Υ? καλησπέρα...έχω ένα usb στικακι και ξαφνικά, όταν το τοποθετώ στη θύρα, μου βγάζει μήνυμα οτι δεν είναι διαμορφωμένο και πρέπει να κάνω φορμάτ.ίσως δεν έκανα ασφαλή κατάργηση κάποια στιγμή όταν το έβγαλα; δεν ξέρω... υπάρχει κάποιος τρόπος να πάρω τα αρχεία που είχα μέσα ή το ξεχνάω;
rizla7 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 κατάφερα να τα ανακτήσω με το power data recovery, αλλά το θέμα τώρα είναι οτι δεν μου ανοίγει τα αρχεία. πχ μια εικόνα ή ένα pdf δεν το ανοίγει και βγάζει σφάλμα...
SPANK Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Προφανώς θα ειναι κατεστραμένα τα αρχεία και για αυτο δεν στα ανοίγει. Πάντως αν θέλεις δοκίμασε και με το Ontrack EasyRecovery αν και δύσκολο απο την στιγμή που έχουν πάθει ζημιά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.