vaggelisp7406 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Καλησπερα..Ενδιαφερεται ενας φιλος για μια μητρικη της gigabyte GA-EX58-UD5 X58 η οποια καινουρια εχει 200 ευρω και την βρηκε με 90 στο Stock Πλαισιου.Τι λετε? και γενικα τι γνωμη εχετε για το stock?Αλλοι λενε οτι εχουν παρει πραγματα και ειναι αψογα και τους εχουν κρατησει χρονια και αλλα δεν την παλευουν πανω απο 2-3 μηνες..
Thanos1972 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Αλλοι δεν την παλευουν πανω απο μια ωρα.κατα πασα πιθανοτητα δεν θα δουλευει αλλιως θα την ειχαν αρπαξει ηδη τα αρπαχτικα που υπαρχουν εκει μεσα (και εξω).
Erashep Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Stock = ρισκο . ξέροντας αυτό είναι στο χέρι του Δεν υπάρχουν πολλά να πούμε πάνω σ΄αυτό .
vaggelisp7406 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Eιναι καλη η τιμη ετσι δεν ειναι?και καλη μητρικη.. Αν την παρω και δεν δουλευει δεν μπορω να την επιστρεψω?
panos_chem Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δίνουν 6 μήνες εγγύηση από ότι ξέρω. Άρα έχεις εγγύηση!!!!!
vaggelisp7406 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Για εναν φιλο μου Θανο..Εγω πηρα μητρικη,παλι θα αλλαξω? Εχω εγγυηση 6 μηνων ομως,αν δεν δουλευει μπορω να την επιστρεψω την επομενη μερα?
Ntinaras Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 καλυτερα παρε καμια μεταχειρισμενη απο αγγελια,θα ξερεις αν δουλευει σιγουρα,θα ειναι με ολα τα παρελκομενα και θα εχει και εγγυηση κανονικη
vaggelisp7406 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 αν δεν δουλευει μπορω να την επιστρεψω την επομενη μερα?
basilis5 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 το πλαισιο στο στοκ εχει προιοντα που ειναι απο σερβις,αντικαταστασεις κλπ και τα διωχνουν εκει. ειλικρινα δεν θα την επαιρνα, για να εχω το κεφαλι μου ησυχο! γενικα στο πλαισιο ειναι κλεφτες,σκεψου πως καθε 2 βδομαδες σκαει εμαιλ με το τι εχει και καλα,και το εμαιλ ερχεται μεσανυχτα. εχει τυχει να παω το επομενο πρωι 10 και να μην εχει τπτ απο ισα διαφημιζε. αρπαχτες κανουν κι οποιος τσιμπησει. μην τσιμπας
skim045 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 αν δεν δουλευει μπορω να την επιστρεψω την επομενη μερα? Φυσικά και μπορείς.
pano Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 vaggelisp7406 το θέμα δεν είναι αν μπορείς να την επιστρέψεις, αυτό γίνεται σε όλα τα μαγαζιά,το θέμα είναι αν θα σου δώσουν τα λεφτά σου πίσω (πράγμα δύσκολο) ή θα σου κόψουν πιστωτικό και μετά θα αναγκαστείς να ψωνίσεις από το ''κανονικό΄΄ κατάστημα του Πλαισίου με ότι αυτό συνεπάγεται ( μικρή ποικιλία, τσιμπημένες τιμές). Γι'αυτό προτού την πάρεις ρώτησέ τους τι γίνεται σ΄αυτή την περίπτωση και μετά αποφάσισε τι θα κάνεις.
vaggelisp7406 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Παντως ειναι καλη μητρικη αυτη η gigabyte ετσι? Γι'αύτη τι γνωμη εχετε? (ASUS P6T WS PRO)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.